Skocz do zawartości

Przyjedzie czy nie? Szybka weryfikacja.

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Wracam z jedną sprawą, która swój finał będzie miała 18stego a najpóźniej 25 stycznia. Mamy mieć z sobą indeksy na kolejne ćwiczenia w związku z tym nie wiem, czy jakieś merytoryczne zajęcia będą... i wtedy obecność M. jest bez sensu.

Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na to, że na następnych zajęciach będzie M.?

Rycerz Pucharów, Królowa buław, 10 mieczy dociągnęłam 10 buław.

Pierwsza opcja: Przyjedzie, bo Rycerz pucharów wskazuje na pojawienie się mężczyzny, który zawróci w głowie. Królowa buław wskazuje na powodzenie sprawy, o którą pytam. 10 mieczy może symbolizować koniec relacji formalnej, bo to koniec semestru.

Druga opcja: Skończy się na moim oczekiwaniu jego przyjazdu... 10 mieczy jako przegrana sprawa, klęska.

Dopytałam więc: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że M. poprosi o kontakt? (wg innego rozkładu ma wykazać inicjatywę w moją stronę)

Giermek denarów, As mieczy, 8 mieczy dociągnęłam Króla buław

Giermek to niby tak, a niby nie, bo to nie tyle może być jakaś oferta, co po prostu ja jako student. No i jak As jeszcze daje nadzieję, to 8 mieczy... według jednego opisu kart to błędne koło, złe wiadomości, przeszkody, ale też miotanie się... i może będę się miotać, bo jeszcze Król Buław jest? :mysli:

Jak widzicie te karty?

Edytowane przez Linkinia
Napisano

Nie będzie go na zajęciach - te 10 mieczy interpretowałabym raczej na nie... A Rycerz pucharów to jedynie Twoje nadzieje...

O kontakt też raczej nie poprosi - Giermek denarów mało jest ruchawy, As mieczy to zakończenie kontaktu, szybkie cięcie,a 8 mieczy też bezruch...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak się zrealizuje moje oczekiwanie na to, że na następnych zajęciach będzie M.?

Wygląda na to że nie będzie Pana na zajęciach...

Dopytałam więc: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że M. poprosi o kontakt? (wg innego rozkładu ma wykazać inicjatywę w moją stronę)

No i tutaj nie widać by o takowy kontakt poprosił...

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że może być cięzko z jego przyjazdem, bo coś mu stanie na przeszkodzie; co do kontaktu, to on się może bać wyjśc z inicjatywą, chociaz król buław na końcu może mówic o tym, że wydarzy się sytuacja, która może nawet niejako wymusić inicjatywę jego odnośnie Ciebie...

Napisano

Myślę,że Pana nie będzie i kontaktu również brak..

Napisano

Linkinia patrze na te karty i niestety nie mogę dojrzeć pozytywnych odpowiedzi...

Gość Linkinia
Napisano

Dziękuję wam bardzo :bukiet:

Nie podchodzę już emocjonalnie do tej sprawy, więc na spokojnie czytam interpretacje ;) Zastanawiają mnie tylko te dwa rozkłady, które nijak się mają do tego...

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62683-2-w-1-rozwoj-relacji-z-panem-x-i-co-powinnam-nie-powinnam-zrobic.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63257-jego-nastepny-krok-wobec-mnie-w-grudniu-i-w-styczniu.html

Zweryfikuję za tydzień lub dwa ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Dodałam interpretacje w każdym z tych wątków...uznałam że lepiej tam niż tutaj.:*

• 3 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

Zgodnie z obietnicą - weryfikacja. Wszystkie miałyście rację, zdań odnośnie kontaktu nie podkreślałam, bo skoro go nie było... ;) Dziękuję serdecznie za poświęcony czas i pomoc, lecą do was punkciki :bukiet:

Pierwsza opcja: Przyjedzie, bo Rycerz pucharów wskazuje na pojawienie się mężczyzny, który zawróci w głowie. Królowa buław wskazuje na powodzenie sprawy, o którą pytam. 10 mieczy może symbolizować koniec relacji formalnej, bo to koniec semestru.

Druga opcja: Skończy się na moim oczekiwaniu jego przyjazdu... 10 mieczy jako przegrana sprawa, klęska.

Nie będzie go na zajęciach - te 10 mieczy interpretowałabym raczej na nie... A Rycerz pucharów to jedynie Twoje nadzieje...

O kontakt też raczej nie poprosi - Giermek denarów mało jest ruchawy, As mieczy to zakończenie kontaktu, szybkie cięcie,a 8 mieczy też bezruch...

Wygląda na to że nie będzie Pana na zajęciach...

No i tutaj nie widać by o takowy kontakt poprosił...

Wydaje mi się, że może być cięzko z jego przyjazdem, bo coś mu stanie na przeszkodzie; co do kontaktu, to on się może bać wyjśc z inicjatywą, chociaz król buław na końcu może mówic o tym, że wydarzy się sytuacja, która może nawet niejako wymusić inicjatywę jego odnośnie Ciebie...

Myślę,że Pana nie będzie i kontaktu również brak..

Linkinia patrze na te karty i niestety nie mogę dojrzeć pozytywnych odpowiedzi...