JagodowaTruskawka Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 W tym roku z roznych przycyzn nie moglam chodzic na zajecia z jednego przedmiotu. Opuscilam 5 zajec, a na kazdych zajeciach rysowalismy.Po przyjsciu do prowadzacej, odmowila mi juz zaliczenia spory czas temu. W imie walki o zaliczenie uznalam, ze narysuje zalegle prace i pojde do niej wyjasnic sprawe. Wybieram sie do niej w srode. Jak zareaguje na moje staranie: Król mieczy, Paź mieczy, Wieża -> 9 Pustelnik - Widze ja w tym krolu mieczy, i mnie sama w tym paziu. Ta wieza kojarzy mi sie z zaskoczeniem , szokiem, czy poruszeniem. Moze zobaczy moje staranie w tym. Nie wiem jak odczytac podsuowanie eremity. Moze jako to, ze wyciagnelam lekcje? Jaka podejmie dezycje wzgledem mnie: 9 pucharów, 2 puchary, 4 mieczy -> śmierć Hmm Optymistyczna wersja mowi ze doceni moje staranie, i wszystko sie dobrze skonczy. Ta smierc w podsumie, ze zmieni decyzje odnosnie niezaliczenia mi przedmiotu. Co o tym sadzicie? Cytuj
Lulu86 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Raczej bardzo negatywnie zareaguje na twoje starania, wydaje mi się że może dojść do jednego wielkiego nieporozumienia, a ta wierza to karta negatywna, widzę totalny krach. Może być ze trafisz na jej bardzo zły chumor. Decyzja względem ciebie - myślę ze pozwoli jeszcze raz ci narysować te prace albo coś, ale miecze dalej wskazują ze może być kłopot z zaliczeniem semestru. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Jak zareaguje na moje staranie: Król mieczy, Paź mieczy, Wieża -> 9 Pustelnik -Zareaguje oschle,ozięble,ale w Paziu jest wyjaśnienie niekomfortowej sytuacji która zburzy to co było i zmieni jej podejście o 180stopni. w Podsumowaniu masz pustelnika więc myślę,że podejdzie do tego z dystansu, nie okazując emocji..ale w pustelniku widać również Ciebie jako osobę która wyszła z cienia i chce zmienić swoje postępowanie strikte swoją wiedzą i staraniem. Jaka podejmie dezycje wzgledem mnie: 9 pucharów, 2 puchary, 4 mieczy -> śmierćHm decyzje.. dla mnie w 9 to brak działania(ale może to wczesniejsze jej zachowanie albo daje Ci pole do popisu) bo tutaj widać potem wymiane i konsultacje( 2 puchary) a potem możliwość naprawy zaistniałej sytuacji ..Oddalenie..wiec moze da Ci pole do popisu--> w podsumowaniu masz śmierć więc transformacja ze starego -> w nowe. Wszystko w twoich rękach:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi