duo70 Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wytrzymałam i rozłożyłam karty znowu na spotkanie ale tym razem przełożone. Szczegóły poniżej. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65387-jakie-sa-intencje-pana-x-co-do-spotkania.html Jakie są intencje pana wobec mnie odnośnie jutrzejszego spotkania (przełożonego z dzisiaj na jutro z winy pana)? 7MIECZY 4 MIECZE 2 DENARY KRÓLOWA BUŁAW 7 DENARÓW DIABEŁ =ŚMIERĆ Wydaje mi się, że po dzisiejszym, to pan będzie kombinował, żeby do mnie nie przyjechać i zostać w domu ( w ciągu dnia będzie w dalszej podróży i może być zmęczony). Będzie się też nad czymś zastanawiał. Może jest nas dwie? A ja będę czekała i czekała i się tylko na koniec wkurzę. Tak mi się wydaje. Edytowane 11 Stycznia 2013 przez duo70 Cytuj
Lulu86 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mnie się wydaje podobnie, facetowi raczej nie za bardzo chce się przyjeżdzać, albo ma jeszcze jakieś zobowiązania z których musi zrezygnować ewentualnie jakaś kobietkę (2 denery) . ten diabeł mnie zastanawia - jeżeli przyjedzie może miec nieczyste intencje, na zasadzie pobawić się i zostawić,. albo chodzi mu tylko o sex. Cieplejszych uczuć niestety nie widzę. Może być też tak ze nie przyjedzie i tak jak napisałaś bardzo cię to zirytuje. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Facet coś kręci..nie wątpliwie pod siebie robi wsio..a Ciebie juz zaczyna irytować jego zachowanie i to,że trwasz w ciągłej niepewności.. On chyba mysli ,że się z tego wykreci "Smiercia"naturalna bo stracisz cierpliwość.. Cytuj
duo70 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Sam zaproponował spotkanie.. Mało poważne z jego strony takie zachowanie. Musi zdawać sobie sprawę, że jak teraz zawali i nie dotrzyma słowa to będzie koniec naszej niby znajomości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi