Skocz do zawartości

Jego intencje wobec mnie odnośnie Przełożonego spotkania

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie wytrzymałam i rozłożyłam karty znowu na spotkanie ale tym razem przełożone. Szczegóły poniżej.

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65387-jakie-sa-intencje-pana-x-co-do-spotkania.html

Jakie są intencje pana wobec mnie odnośnie jutrzejszego spotkania (przełożonego z dzisiaj na jutro z winy pana)?

7MIECZY 4 MIECZE 2 DENARY KRÓLOWA BUŁAW 7 DENARÓW DIABEŁ =ŚMIERĆ

Wydaje mi się, że po dzisiejszym, to pan będzie kombinował, żeby do mnie nie przyjechać i zostać w domu ( w ciągu dnia będzie w dalszej podróży i może być zmęczony). Będzie się też nad czymś zastanawiał. Może jest nas dwie? A ja będę czekała i czekała i się tylko na koniec wkurzę. Tak mi się wydaje.

Edytowane przez duo70
Napisano

Mnie się wydaje podobnie, facetowi raczej nie za bardzo chce się przyjeżdzać, albo ma jeszcze jakieś zobowiązania z których musi zrezygnować ewentualnie jakaś kobietkę (2 denery) . ten diabeł mnie zastanawia - jeżeli przyjedzie może miec nieczyste intencje, na zasadzie pobawić się i zostawić,. albo chodzi mu tylko o sex. Cieplejszych uczuć niestety nie widzę. Może być też tak ze nie przyjedzie i tak jak napisałaś bardzo cię to zirytuje.

Napisano

Facet coś kręci..nie wątpliwie pod siebie robi wsio..a Ciebie juz zaczyna irytować jego zachowanie i to,że trwasz w ciągłej niepewności..

On chyba mysli ,że się z tego wykreci "Smiercia"naturalna bo stracisz cierpliwość..

Napisano

Sam zaproponował spotkanie.. Mało poważne z jego strony takie zachowanie. Musi zdawać sobie sprawę, że jak teraz zawali i nie dotrzyma słowa to będzie koniec naszej niby znajomości.