Gość sappir Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Mag, Rycerz Buław, Królowa Monet Nie jest źle;) Chyba nawet ma ochotę na chwile namietności/zmysłowości Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Stycznia 2013 Napisano 11 Stycznia 2013 Krolowa Monet to taka ciepla, zmyslowa kobieta o dosyc ciezkim temperamencie. Hmm... nie wiem, czy dobrze to ujmuje. Taki zmyslowy temperament to jest. Takze taka mu sie jawisz. Nie jakas kobieta gdzies tam nieosiagalna a kobieta z krwi i kosci, ktora jest obok i ktora on moglby miec. W tym Magu i Rycku roznie tam sobie uklada. Wyrywa sie do Ciebie, wyobraza sobie to i tamto i mysli, jakby to osiagnac to czego tak chce? Znaczy jakby te kobite miec dla siebie? Cytuj
Madlen_88 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mnie się królowa monet kojarzy raczej z zimną kobietą... Moim zdaniem bardzo go pociągasz, chce działać, ale spotyka się z chłodem z Twojej strony. Studzisz jego zapał, bo zapał jest i to duży. Zweryfikuj proszę czy mogę mieć rację Cytuj
Gość sappir Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mnie się królowa monet kojarzy raczej z zimną kobietą... Mnie nie, a wręcz przeciwnie, ale pewnie nie jestem obiektywna;). Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Stycznia 2013 Maestro Napisano 12 Stycznia 2013 Mag, Rycerz Buław, Królowa Monet Bardzo mu się podobasz,rwie go jak diabli do Ciebie,Królowa Monet jest atrakcyjna, ale moze się wydawać trochę dumna,ale nie zimna:) Cytuj
Vivere Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mag, Rycerz Buław, Królowa Monet moim zdaniem Królowa Denarów podoba się mężczyznom, jest atrakcyjna ale wymaga długiej gry wstępnej i szczególnych starań by do siebie "dopuścić". Mówiąc inaczej to kobieta, która się szanuje. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Ładne karty Zacznę od Królowej Denarów. Uważa Cię za kobietę elegancką, zadbaną, bardzo ładną, która umie podkreślić atuty swojej urody i figury. To też kobieta, która wie czego chce i byle kim i czym się nie zadowoli Nie mam wrażenia, by była chłodna, może tylko ciut wymagająca, ale to wynika już z poczucia swojej wartości Mag kojarzy mi się z osobą pewną siebie, oddziałującą na otoczenie, od której bije aura… A widać to panu się podoba, że jesteś zdecydowaną kobietą Są pokazane wszystkie symbole (buław, puchar, miecze i denary), więc chyba postrzega Cię jako osobę skrywającą w sobie wiele, bo i temperament i inteligencję, wrażliwość… I czarujesz go Rycerz buław… hmm tu chyba temperament, przebojowość, seksapil… Mocno działasz na pana, bo aż się rwie do Ciebie, chciałby byś była jego To też chyba osoba zwracają na siebie uwagę, tak jakby po zobaczeniu Ciebie myślał potem długo o Tobie, taki zamęt wprowadzasz w jego myśli i hormony Zgadzam się, że ma ochotę na chwilę zmysłowości, jesteś jak najbardziej w jego typie Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Krolowa Monet nalezy do trygonu Ziemi. A ziemia nie jest zimna. Trygon ziemi to materia... w tym rowniez cialo fizyczne. Wiec nie tylko chodzi tu o materializm, prace, ale takze o zmylowosc i milosc fizyczna. Inaczej niz w Bulawach, gdzie jest to ogien, tu to jest takie bardziej ciezkie, cos jak zapach pizma, takie moje skojarzenie. I Bulawy to bardziej taki czysty seks, tu jest to zmyslowosc, wlasnie cieplo, radosc z czucia przy sobie tej drugiej bliskiej osoby, wlasnie fizycznie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Mag, Rycerz Buław, Królowa MonetNie jest źle;) Chyba nawet ma ochotę na chwile namietności/zmysłowości pobudzasz jego zmysły, hm.... krew szybciej krąży, jednym słowem bardzo mu sie podobasz Cytuj
miistakke Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 no no bardzo zadbana i bardzo pociagająca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi