Skocz do zawartości

Jak D postrzega moją seksualność?

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mag, Rycerz Buław, Królowa Monet

Nie jest źle;) Chyba nawet ma ochotę na chwile namietności/zmysłowości

Napisano

Krolowa Monet to taka ciepla, zmyslowa kobieta o dosyc ciezkim temperamencie. Hmm... nie wiem, czy dobrze to ujmuje. Taki zmyslowy temperament to jest. Takze taka mu sie jawisz. Nie jakas kobieta gdzies tam nieosiagalna a kobieta z krwi i kosci, ktora jest obok i ktora on moglby miec. :)

W tym Magu i Rycku roznie tam sobie uklada. Wyrywa sie do Ciebie, wyobraza sobie to i tamto i mysli, jakby to osiagnac to czego tak chce? ;) Znaczy jakby te kobite miec dla siebie?

Napisano

Mnie się królowa monet kojarzy raczej z zimną kobietą... Moim zdaniem bardzo go pociągasz, chce działać, ale spotyka się z chłodem z Twojej strony. Studzisz jego zapał, bo zapał jest i to duży. Zweryfikuj proszę czy mogę mieć rację :)

Napisano
Mnie się królowa monet kojarzy raczej z zimną kobietą...

Mnie nie, a wręcz przeciwnie, ale pewnie nie jestem obiektywna;).

• Maestro
Napisano

Bardzo mu się podobasz,rwie go jak diabli do Ciebie,Królowa Monet jest atrakcyjna, ale moze się wydawać trochę dumna,ale nie zimna:)

Napisano

moim zdaniem Królowa Denarów podoba się mężczyznom, jest atrakcyjna ale wymaga długiej gry wstępnej i szczególnych starań by do siebie "dopuścić". Mówiąc inaczej to kobieta, która się szanuje.

Gość Linkinia
Napisano

Ładne karty ;)

Zacznę od Królowej Denarów. Uważa Cię za kobietę elegancką, zadbaną, bardzo ładną, która umie podkreślić atuty swojej urody i figury. To też kobieta, która wie czego chce i byle kim i czym się nie zadowoli ;) Nie mam wrażenia, by była chłodna, może tylko ciut wymagająca, ale to wynika już z poczucia swojej wartości ;)

Mag kojarzy mi się z osobą pewną siebie, oddziałującą na otoczenie, od której bije aura… A widać to panu się podoba, że jesteś zdecydowaną kobietą ;) Są pokazane wszystkie symbole (buław, puchar, miecze i denary), więc chyba postrzega Cię jako osobę skrywającą w sobie wiele, bo i temperament i inteligencję, wrażliwość… I czarujesz go ;)

Rycerz buław… hmm tu chyba temperament, przebojowość, seksapil… Mocno działasz na pana, bo aż się rwie do Ciebie, chciałby byś była jego ;) To też chyba osoba zwracają na siebie uwagę, tak jakby po zobaczeniu Ciebie myślał potem długo o Tobie, taki zamęt wprowadzasz w jego myśli i hormony ;)

Zgadzam się, że ma ochotę na chwilę zmysłowości, jesteś jak najbardziej w jego typie ;)

Napisano

Krolowa Monet nalezy do trygonu Ziemi. A ziemia nie jest zimna.

Trygon ziemi to materia... w tym rowniez cialo fizyczne. Wiec nie tylko chodzi tu o materializm, prace, ale takze o zmylowosc i milosc fizyczna. Inaczej niz w Bulawach, gdzie jest to ogien, tu to jest takie bardziej ciezkie, cos jak zapach pizma, takie moje skojarzenie. I Bulawy to bardziej taki czysty seks, tu jest to zmyslowosc, wlasnie cieplo, radosc z czucia przy sobie tej drugiej bliskiej osoby, wlasnie fizycznie. :)

Gość gość5
Napisano

Nie jest źle;) Chyba nawet ma ochotę na chwile namietności/zmysłowości

pobudzasz jego zmysły, hm.... krew szybciej krąży, jednym słowem bardzo mu sie podobasz