Skocz do zawartości

nowy pan 0.o ??

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Byłam na imprezie z Y , zupełnie się nie spodziewałam , że pójdę jako jego osoba towarzysząca ( zaprosił mnie :zonk: ) ... on to taki poukładany , a ja taka nie ogarnięta .... zdziwiłam się i to bardzo:

więc co myśli o mnie pan Y :

7 mieczy , 2 puchary rycerz buław

może wydaje mu się , że ja to tak od kwiatka do kwiatka (chociaż wydaje mi sie , że wie , że ja tylko jednego partnera miałam )

co czuje do mnie Y

Dałam więcej kart bo byłam ciekawa co po 2 buławach i księżycu (tak czułam )

10 monet , głupiec, sąd ----------- (dołożone ) 2 buław , księżyc rydwan

no nie wiem .. chyba myśli , że jestem tempa i naiwna ...

ogólnie to dbał o mnie dzisiaj i w ogóle... aż się zdziwiłam ... (wreszcie nie musiałam się martwić jak się odnajdę gdzieś i co się ze mną stanie )

i jeszcze jedno

jak mnie odbiera Y

4 denary , 10 kieli , rycerz kieli , kapłan , paź kieli

on mnie się pyta zawsze o zdanie "czy tak wypada czy tak nie "... wydaje mu się , że jestem osobom ciepłą , poświęcającą się dla innych , ale skupioną(zamkniętą) na sobie ? ogólnie chyba liczy się z moim zdaniem ...

a jak Wy myślicie ?

Edytowane przez nirva2991
Napisano

Pan Y widzi, że jesteś żywiołową osóbką, kontaktową, przepełniona energią, która ma 100 pomysłów na sekundę ;) Ale mu się to podoba, bardzo lubi z Tobą rozmawiać...chciałby się z Tobą częściej spotykać :) Przy Tobie jakby odżywa ;) Jego zdaniem jesteś jeszcze nieodgadniona w pewny sensie, nie łatwo dajesz po sobie poznać, co tak naprawdę czujesz...

co czuje do mnie Y

W panu pojawiło się uczucie, zauroczenie...i jest ono stabilne... Pan odzyskał nadzieję, wyleczył się z dotychczasowych ran... Tylko tak, panu się podobasz, chciałby tych spotkań, ale boi się wykonać kolejny krok... Jest przepełniony lękami, obawami, jak mogłabyś zareagować - strasznie jest niepewny... Więc jakby co, zachęcać go :) Pan naprawdę podchodzi poważnie do tego i to uczucie ma szansę być czymś poważnym i stabilnym...jednak będzie rozwijać się powoli.

jak mnie odbiera Y

Jako osobę, z którą mógłby stworzyć stabilną i poważną relację... 10 Kielichów + Kapłan - i założyć rodzinę ;) Na teraz masz w nim wiernego przyjaciela, może nawet robić podchody w tym rycku... ;)

Napisano

hmmm... on sam do końca nie ma określonych myśli wobec Ciebie. Z jednej strony uważa, ze właśnie skaczesz z kwiatka na kwiatek, że jesteś impulsywna, gwałtowna ale z drugiej strony w jakimś stopniu zdeterminowana w tym, co robisz - co mu się podoba :)

co czuje do mnie Y

Dałam więcej kart bo byłam ciekawa co po 2 buławach i księżycu (tak czułam )

hmm... jestes dla niego zagadką w pewnym stopniu :)

widać, ze troche materializmu się tu wkrada, możliwe, że ciagnie go do Ciebie ze względu na wygląd

W sumie śmiem twierdzić, ze chciałby sprobować czegoś więcej z Tobą... Wyzwanie, ze jemu może się uda Ciebie 'ujarzmić' ;)

jak mnie odbiera Y

on po czesci mysli, ze mogłabyś spełnic jego oczekiwania

i znów kłania się twoj wygląd... Podobasz mu sie :)

wydaje mu się, ze może się ciebie poradzic, bo masz wiedzę ale jest ostrożny

• Lubię to! 1