nirva2991 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Byłam na imprezie z Y , zupełnie się nie spodziewałam , że pójdę jako jego osoba towarzysząca ( zaprosił mnie :zonk: ) ... on to taki poukładany , a ja taka nie ogarnięta .... zdziwiłam się i to bardzo: więc co myśli o mnie pan Y : 7 mieczy , 2 puchary rycerz buław może wydaje mu się , że ja to tak od kwiatka do kwiatka (chociaż wydaje mi sie , że wie , że ja tylko jednego partnera miałam ) co czuje do mnie Y Dałam więcej kart bo byłam ciekawa co po 2 buławach i księżycu (tak czułam ) 10 monet , głupiec, sąd ----------- (dołożone ) 2 buław , księżyc rydwan no nie wiem .. chyba myśli , że jestem tempa i naiwna ... ogólnie to dbał o mnie dzisiaj i w ogóle... aż się zdziwiłam ... (wreszcie nie musiałam się martwić jak się odnajdę gdzieś i co się ze mną stanie ) i jeszcze jedno jak mnie odbiera Y 4 denary , 10 kieli , rycerz kieli , kapłan , paź kieli on mnie się pyta zawsze o zdanie "czy tak wypada czy tak nie "... wydaje mu się , że jestem osobom ciepłą , poświęcającą się dla innych , ale skupioną(zamkniętą) na sobie ? ogólnie chyba liczy się z moim zdaniem ... a jak Wy myślicie ? Edytowane 12 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
maddie88 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 więc co myśli o mnie pan Y : 7 mieczy , 2 puchary rycerz buław Pan Y widzi, że jesteś żywiołową osóbką, kontaktową, przepełniona energią, która ma 100 pomysłów na sekundę Ale mu się to podoba, bardzo lubi z Tobą rozmawiać...chciałby się z Tobą częściej spotykać Przy Tobie jakby odżywa Jego zdaniem jesteś jeszcze nieodgadniona w pewny sensie, nie łatwo dajesz po sobie poznać, co tak naprawdę czujesz... co czuje do mnie Y 10 monet , głupiec, sąd ----------- (dołożone ) 2 buław , księżyc rydwan W panu pojawiło się uczucie, zauroczenie...i jest ono stabilne... Pan odzyskał nadzieję, wyleczył się z dotychczasowych ran... Tylko tak, panu się podobasz, chciałby tych spotkań, ale boi się wykonać kolejny krok... Jest przepełniony lękami, obawami, jak mogłabyś zareagować - strasznie jest niepewny... Więc jakby co, zachęcać go Pan naprawdę podchodzi poważnie do tego i to uczucie ma szansę być czymś poważnym i stabilnym...jednak będzie rozwijać się powoli. jak mnie odbiera Y 4 denary , 10 kieli , rycerz kieli , kapłan , paź kieli Jako osobę, z którą mógłby stworzyć stabilną i poważną relację... 10 Kielichów + Kapłan - i założyć rodzinę Na teraz masz w nim wiernego przyjaciela, może nawet robić podchody w tym rycku... Cytuj
Trida Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 więc co myśli o mnie pan Y : 7 mieczy , 2 puchary rycerz buław hmmm... on sam do końca nie ma określonych myśli wobec Ciebie. Z jednej strony uważa, ze właśnie skaczesz z kwiatka na kwiatek, że jesteś impulsywna, gwałtowna ale z drugiej strony w jakimś stopniu zdeterminowana w tym, co robisz - co mu się podoba co czuje do mnie YDałam więcej kart bo byłam ciekawa co po 2 buławach i księżycu (tak czułam ) 10 monet , głupiec, sąd ----------- (dołożone ) 2 buław , księżyc rydwan hmm... jestes dla niego zagadką w pewnym stopniu widać, ze troche materializmu się tu wkrada, możliwe, że ciagnie go do Ciebie ze względu na wygląd W sumie śmiem twierdzić, ze chciałby sprobować czegoś więcej z Tobą... Wyzwanie, ze jemu może się uda Ciebie 'ujarzmić' jak mnie odbiera Y 4 denary , 10 kieli , rycerz kieli , kapłan , paź kieli on po czesci mysli, ze mogłabyś spełnic jego oczekiwania i znów kłania się twoj wygląd... Podobasz mu sie wydaje mu się, ze może się ciebie poradzic, bo masz wiedzę ale jest ostrożny 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi