Vivere Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mam zamiar poobserwować jak karty mają się do nadchodzących zmian w pracy i... 1. Pojawił się „zamysł” by pewne zadania realizowane przez mój Wydział zabrać do Centrali. Podjęliśmy działania by „zadania” pozostały w naszym zakresie obowiązków. Jaki przyniesie to skutek? Obecna sytuacja – 10 denarów Co przed Tobą- 5 denarów Sedno sprawy – 2 denarów Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość Rozwiązanie- Wisielec Jeszcze łudzę się nadzieją, że w 2 denarach sytuacja jest jeszcze „niezdecydowana” na amen . Ale 5 denarów brak „chcianego” wpisu – w projekcie Zarządzenia (Sprawiedliwość), który wkrótce ma być wydany przez Generała i pewnie pozostanie tak (Wisielec) jak w projekcie jest. 2. Za to, na moje osobiste biurko będą spływały nowe dla mnie zadania- to jest , na ten rok, już nieodwracalna (raczej) decyzja. Jak sobie w tym poradzę? Obecna sytuacja – 2 buław – Co przed Tobą- 4 bulaw Sedno sprawy – Królowa Buław Niedaleka przyszłość- Paż Buław Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielc To dla mnie duża zmiana. Pozytywnie jestem nastawiona ale chyba się zanadto „gorączkuję” 2 buław + Królowa Buław. Te zadania wymagają dużej „niezależności” i zdecydowania ale, póki co, będę się musiała podpierać radą (2 buław) osób bardziej doświadczonych. W miejscu K Buław lepsza byłaby K Mieczy. Dodać powinnam, że 2 buław + 4 buław oddają charakter tematu – dotyczy nieruchomości, negocjacji –rozstrzygnięcia sporu, wspólnoty, zasiedlenia. … Paź, no cóż, to dla mnie nowy temat więc to czas samodoskonalenia się, i znów ta impulsywność, porywczość…Może mój temperament i kreatywność mi pomoże w rozkminienu nowego? Rozwiązanie- szybko rozpoznam się chyba w „prawie” procesowym i materialnym ? A jak Wy to widzicie?Weryfikacja będzie. Cytuj
Vivere Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 wyciągam się na wierzch, gdyby ktoś jednak miał ochotę? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Stycznia 2013 Maestro Napisano 12 Stycznia 2013 Jaki przyniesie to skutek? Obecna sytuacja – 10 denarów -obecnie widać,ze jest dobrze w pracy Co przed Tobą- 5 denarów moga pojawić się niedogodności Sedno sprawy – 2 denarów wahania Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość podejmiecie obiektywną,rozsądną decyzję Rozwiązanie- Wisielec Myśle,ze nie zrealizujecie tego przedsięwzięcial teraz,przesuniecie je w czasie..Czegos zabraknie,pojawia sie 5 denarów ,może nawet zabraknąc zapału chocby,albo zgody,czy wpisu jak piszesz Jak sobie w tym poradzę? Obecna sytuacja – 2 buław – stoisz przed ważną zmianą Co przed Tobą- 4 bulaw -znajdziesz swoje miejsce Sedno sprawy – Królowa Buław - Ty i Twój zapał Niedaleka przyszłość- Paż Buław - dostaniesz chyba pierwsze zadanie Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielec sprawy rusza z kopyta, będzie dobrze oceniona, Wisielec mi mówi o trwałości tej sytuacji,nie o zawieszeniu 1 Cytuj
Trida Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 1. Pojawił się „zamysł” by pewne zadania realizowane przez mój Wydział zabrać do Centrali. Podjęliśmy działania by „zadania” pozostały w naszym zakresie obowiązków. Jaki przyniesie to skutek? Obecna sytuacja – 10 denarów Co przed Tobą- 5 denarów Sedno sprawy – 2 denarów Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość Rozwiązanie- Wisielec Niby będzie dobrze ale właśnie...możliwe, ze coś pójdzie nie tak, gdzieś popełnicie błąd i sprawa będzie 'wisiała'. Będzie takie zastanawianie się. W sumie nie ma jasnego rozwiązania tej sytuacji. 2. Za to, na moje osobiste biurko będą spływały nowe dla mnie zadania- to jest , na ten rok, już nieodwracalna (raczej) decyzja. Jak sobie w tym poradzę? Obecna sytuacja – 2 buław – Co przed Tobą- 4 bulaw Sedno sprawy – Królowa Buław Niedaleka przyszłość- Paż Buław Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielc Ja jestem jak najbardziej na tak, że sobie poradzisz jednak nie bój sie prosic o pomoc innych możliwe, ze w późniejszym czasie dostaniesz coś, co Cie przytłoczy lub hmm... zniechęci. Mozliwe, że dojdziesz do wniosku, że to jednak nie jest to, co chciałabyś robić. Ale to później 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Mam zamiar poobserwować jak karty mają się do nadchodzących zmian w pracy i... 1. Pojawił się „zamysł” by pewne zadania realizowane przez mój Wydział zabrać do Centrali. Podjęliśmy działania by „zadania” pozostały w naszym zakresie obowiązków. Jaki przyniesie to skutek? Obecna sytuacja – 10 denarów Co przed Tobą- 5 denarów Sedno sprawy – 2 denarów Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość Rozwiązanie- Wisielec tu widac wahanie i mysle, że wpis zostanie "zawieszony" sprawa bynajmniej na razie sie nie rozstrzygnie 2. Za to, na moje osobiste biurko będą spływały nowe dla mnie zadania- to jest , na ten rok, już nieodwracalna (raczej) decyzja. Jak sobie w tym poradzę? Obecna sytuacja – 2 buław – Co przed Tobą- 4 bulaw Sedno sprawy – Królowa Buław Niedaleka przyszłość- Paż Buław Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielc mylse, że w chwili obecnej jestes na to "skazana"- ale przed tobą świetlana prZyszłość - sporo informacji do przetworzenia, ktore raz po raz beda zmieniac sytuacje.... Cytuj
Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 mylse, że w chwili obecnej jestes na to "skazana"- ale przed tobą świetlana prZyszłość - sporo informacji do przetworzenia, ktore raz po raz beda zmieniac sytuacje.... Dokładnie, to taki "awans" na który mnie skazano, wyboru nie dano. rzeczywiście temat wymaga bym była elastyczna i wnikliwa w postępowaniu dowodowym. Mam jednak nadzieję, że tylko na poczatku będę musiała działać "na bieguśka" a później, jak opanuję działkę to wezmę na spokój Na dziś, ręcę mi opadają.. Ślicznie wszystkim dziękuję. Cytuj
Vivere Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 weryfikacja: 1. Pojawił się „zamysł” by pewne zadania realizowane przez mój Wydział zabrać do Centrali. Podjęliśmy działania by „zadania” pozostały w naszym zakresie obowiązków. Jaki przyniesie to skutek? Obecna sytuacja – 10 denarów Co przed Tobą- 5 denarów Sedno sprawy – 2 denarów Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość Rozwiązanie- Wisielec zadania "prawie" pozostawiono - oby nie wdawać się w szczegóły - czynności materialno -techniczne ogarniane są w moim Wydziale ale ostateczna decyzja na podst zebranych materiałów podpisywana jest w Centrali. 2. Obecna sytuacja – 2 buław – Co przed Tobą- 4 bulaw Sedno sprawy – Królowa Buław Niedaleka przyszłość- Paż Buław Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielec a tu nie wiem jak ocenić. Pierwsze koty za płoty... niby daje radę ale czasami wiem, ze nic nie wiem Wymaga to ode mnie dużego zaangażowania ... nie da się wpaść w rutynę. Tak jak rogi napisała sporo informacji do przetworzenia, ktore raz po raz beda zmieniac sytuacje.... . samo zbieranie dowodów, przeprowadzanie rozprawy admin. jest dla mnie trudne lecz wydanie ostatecznej decyzji, gdzie każda ze stron ma sprzeczne racje juz jest dla mnie wielkim wyzwaniem. Cytuj
Davisa Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 samo zbieranie dowodów, przeprowadzanie rozprawy admin. jest dla mnie trudne lecz wydanie ostatecznej decyzji, gdzie każda ze stron ma sprzeczne racje juz jest dla mnie wielkim wyzwaniem. Rozwiązanie: 8 buław, VIII Sprawiedliwość, XII Wisielec--- suma VI Kochankowie, suma HB X Koło Fortuny/I Mag ......Wieża....................Sąd..............Księżyc.. ...............Umiarkowanie........Wieża.... ..........................Sprawiedliwość... Ładnie tu karty pokazały wydawanie decyzji administracyjnych. Ale widać też Twoje obawy, bo chcesz być przede wszystkim sprawiedliwa, żeby nikogo nie skrzywdzić. Karty mówią, że masz wszystko, co jest potrzebne do wykonywania tej pracy - kompetencje, zdolności, serce, no wsio :-) Także, przestać się martwić, tylko ruszaj z tą robotą:-) Cytuj
Vivere Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 jakby się wczuć w te podsumy, to bardzo pasują do tematyki, którą się zajmuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi