Skocz do zawartości

Pracowo x2

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar poobserwować jak karty mają się do nadchodzących zmian w pracy i...

1. Pojawił się „zamysł” by pewne zadania realizowane przez mój Wydział zabrać do Centrali. Podjęliśmy działania by „zadania” pozostały w naszym zakresie obowiązków.

Jaki przyniesie to skutek?

Obecna sytuacja – 10 denarów

Co przed Tobą- 5 denarów

Sedno sprawy – 2 denarów

Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość

Rozwiązanie- Wisielec

Jeszcze łudzę się nadzieją, że w 2 denarach sytuacja jest jeszcze „niezdecydowana” na amen . Ale 5 denarów brak „chcianego” wpisu – w projekcie Zarządzenia (Sprawiedliwość), który wkrótce ma być wydany przez Generała i pewnie pozostanie tak (Wisielec) jak w projekcie jest.

2. Za to, na moje osobiste biurko będą spływały nowe dla mnie zadania- to jest , na ten rok, już nieodwracalna (raczej) decyzja.

Jak sobie w tym poradzę?

Obecna sytuacja – 2 buław –

Co przed Tobą- 4 bulaw

Sedno sprawy – Królowa Buław

Niedaleka przyszłość- Paż Buław

Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielc

To dla mnie duża zmiana. Pozytywnie jestem nastawiona ale chyba się zanadto „gorączkuję” 2 buław + Królowa Buław. Te zadania wymagają dużej „niezależności” i zdecydowania ale, póki co, będę się musiała podpierać radą (2 buław) osób bardziej doświadczonych. W miejscu K Buław lepsza byłaby K Mieczy. Dodać powinnam, że 2 buław + 4 buław oddają charakter tematu – dotyczy nieruchomości, negocjacji –rozstrzygnięcia sporu, wspólnoty, zasiedlenia. …

Paź, no cóż, to dla mnie nowy temat więc to czas samodoskonalenia się, i znów ta impulsywność, porywczość…Może mój temperament i kreatywność mi pomoże w rozkminienu nowego?

Rozwiązanie- szybko rozpoznam się chyba w „prawie” procesowym i materialnym ?

A jak Wy to widzicie?Weryfikacja będzie.

• Maestro
Napisano

Obecna sytuacja – 10 denarów -obecnie widać,ze jest dobrze w pracy

Co przed Tobą- 5 denarów moga pojawić się niedogodności

Sedno sprawy – 2 denarów wahania

Niedaleka przyszłość- Sprawiedliwość podejmiecie obiektywną,rozsądną decyzję

Rozwiązanie- Wisielec

Myśle,ze nie zrealizujecie tego przedsięwzięcial teraz,przesuniecie je w czasie..Czegos zabraknie,pojawia sie 5 denarów ,może nawet zabraknąc zapału chocby,albo zgody,czy wpisu jak piszesz

Jak sobie w tym poradzę?

Obecna sytuacja – 2 buław – stoisz przed ważną zmianą

Co przed Tobą- 4 bulaw -znajdziesz swoje miejsce

Sedno sprawy – Królowa Buław - Ty i Twój zapał:)

Niedaleka przyszłość- Paż Buław - dostaniesz chyba pierwsze zadanie

Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielec sprawy rusza z kopyta, będzie dobrze oceniona, Wisielec mi mówi o trwałości tej sytuacji,nie o zawieszeniu

• Lubię to! 1
Napisano
1. Pojawił się „zamysł” by pewne zadania realizowane przez mój Wydział zabrać do Centrali. Podjęliśmy działania by „zadania” pozostały w naszym zakresie obowiązków.

Co przed Tobą- 5 denarów

Sedno sprawy – 2 denarów

Rozwiązanie- Wisielec

Niby będzie dobrze ale właśnie...możliwe, ze coś pójdzie nie tak, gdzieś popełnicie błąd i sprawa będzie 'wisiała'. Będzie takie zastanawianie się. W sumie nie ma jasnego rozwiązania tej sytuacji.

2. Za to, na moje osobiste biurko będą spływały nowe dla mnie zadania- to jest , na ten rok, już nieodwracalna (raczej) decyzja.

Jak sobie w tym poradzę?

Co przed Tobą- 4 bulaw

Ja jestem jak najbardziej na tak, że sobie poradzisz jednak nie bój sie prosic o pomoc innych :)

możliwe, ze w późniejszym czasie dostaniesz coś, co Cie przytłoczy lub hmm... zniechęci. Mozliwe, że dojdziesz do wniosku, że to jednak nie jest to, co chciałabyś robić. Ale to później :)

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

Mam zamiar poobserwować jak karty mają się do nadchodzących zmian w pracy i...

Co przed Tobą- 5 denarów

Sedno sprawy – 2 denarów

Rozwiązanie- Wisielec

tu widac wahanie i mysle, że wpis zostanie "zawieszony" sprawa bynajmniej na razie sie nie rozstrzygnie

Jak sobie w tym poradzę?

Co przed Tobą- 4 bulaw

mylse, że w chwili obecnej jestes na to "skazana"- ale przed tobą świetlana prZyszłość - sporo informacji do przetworzenia, ktore raz po raz beda zmieniac sytuacje....

Napisano
mylse, że w chwili obecnej jestes na to "skazana"- ale przed tobą świetlana prZyszłość - sporo informacji do przetworzenia, ktore raz po raz beda zmieniac sytuacje....

Dokładnie, to taki "awans" na który mnie skazano, wyboru nie dano.

rzeczywiście temat wymaga bym była elastyczna i wnikliwa w postępowaniu dowodowym. Mam jednak nadzieję, że tylko na poczatku będę musiała działać "na bieguśka" a później, jak opanuję działkę to wezmę na spokój :) Na dziś, ręcę mi opadają..

Ślicznie wszystkim dziękuję.

• 2 miesiące temu...
Napisano

weryfikacja:

Co przed Tobą- 5 denarów

Sedno sprawy – 2 denarów

Rozwiązanie- Wisielec

zadania "prawie" pozostawiono - oby nie wdawać się w szczegóły - czynności materialno -techniczne ogarniane są w moim Wydziale ale ostateczna decyzja na podst zebranych materiałów podpisywana jest w Centrali.

2. Obecna sytuacja – 2 buław –

Co przed Tobą- 4 bulaw

Rozwiązanie- 8 buław Sprawiedliwość Wisielec

a tu nie wiem jak ocenić. Pierwsze koty za płoty... niby daje radę ale czasami wiem, ze nic nie wiem :) Wymaga to ode mnie dużego zaangażowania ... nie da się wpaść w rutynę. Tak jak rogi napisała

sporo informacji do przetworzenia, ktore raz po raz beda zmieniac sytuacje....
.

samo zbieranie dowodów, przeprowadzanie rozprawy admin. jest dla mnie trudne lecz wydanie ostatecznej decyzji, gdzie każda ze stron ma sprzeczne racje juz jest dla mnie wielkim wyzwaniem.

Napisano

samo zbieranie dowodów, przeprowadzanie rozprawy admin. jest dla mnie trudne lecz wydanie ostatecznej decyzji, gdzie każda ze stron ma sprzeczne racje juz jest dla mnie wielkim wyzwaniem.

Rozwiązanie:

8 buław, VIII Sprawiedliwość, XII Wisielec--- suma VI Kochankowie, suma HB X Koło Fortuny/I Mag

......Wieża....................Sąd..............Księżyc..

...............Umiarkowanie........Wieża....

..........................Sprawiedliwość...

Ładnie tu karty pokazały wydawanie decyzji administracyjnych. Ale widać też Twoje obawy, bo chcesz być przede wszystkim sprawiedliwa, żeby nikogo nie skrzywdzić.

Karty mówią, że masz wszystko, co jest potrzebne do wykonywania tej pracy - kompetencje, zdolności, serce, no wsio :-) Także, przestać się martwić, tylko ruszaj z tą robotą:-)

Napisano

jakby się wczuć w te podsumy, to bardzo pasują do tematyki, którą się zajmuję :D