NarratorkaHorrorow Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Ciąg dalszy tematu pracy. Okazuje się że zmienia sie nam przełożony.Ten ktory rozpatrywał wniosek przeniesienia juz sie tym zająć nie może.Nowy przełożony nie ma wykształcenia prawniczego, nie ma też pojęcia o pracy którą wykonujemy.Pan sprawia wrażenie konkretnego,chce prace ulepszyc pod wzgledem technicznym.Jako że się dopiero wdraża, nie chce zwalić mu na głowę problemu przeniesienia dwóch osób z jego działu. Jakie wywarłam wrażenie na nowym przełożonym? Paż mieczy Cesarzowa As mieczy Jako że nie odzywałam sie na spotkaniu,starając się go wyczuć wrażenie moze byc mylne.Niepokoi mnie też to że oczekuje od nas śćisłej współpracy z soba,sytuacji nie zna i obstaje mocno za dziewczyną która jest głównym prowodyrem sytuacji. Uważa że jestem inteligetna,jednak musze się sporo nauczyć.Konkretna.W Cesarzowej może uznał że moja powierzchowność przypadła mu do gustu. Jak będzie układać się współpraca z nowym przełożonym? król Kielichów X mieczy Eremitra Zapewne bedzie tak że wszystko robić będe sama.Nie bedzie pomocy w żadnym razie.W Xmieczy możliwy rozlam Co sądzicie >? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi