Skocz do zawartości

Tematyka- Uczucia. Relacje z ludzmi,otoczeniem..

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak z ciekawości zadałam pytania kartom które mnie interesują..

Jeżeli ktoś zerknie to bardzo dziekuję:wstydnis: kazdy punkt widzenia-bezcenny:)

1.Co było i nie wróci?-Król Denarów, 6 buław, MAG - Dwóch mężczyzn obok.. zadowolenie jego z osiągniecia tego czego zamierzał..

2.Co jest i przeminie?-5 mieczy,10 kielichów, 2 kielichów-Poczucie porażki,ze znowu rodzina mi się rozpadła.. No i przyjazdy męża do nas..spotkania..

3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-Uczucia które będę wychładzała logoicznym i złośliwym podejsciem co będzie przechodziło w totalny brak dzialania i bezruchu..?

4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-Nie będę miała na to wpływu..ale wyglada,że wiekszość o 180stopni..a tutaj jest dwóch panów ,młodych? Jeden ruchliwy i zywy a drugi bardziej ustabilizowany?

5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -moja choroby,poczucie również bezradności i popadanie w swoje skrajności-jednoczesnie kolejne próby wyzbycia tego wszystkiego z własnego zycia

6.Rada kart-As denarów,ŚWIAT,As kielichów, 7 denarów- I nie wiem jak to rozumiec.. bo ..->

opcjja 1: albo karty każda mi zdecydować co jest dla mnie wazne-praca czy miłość?-potem to juz cierpliwość wskazana...albo..

opcja 2: pokazują,że na wszystko przyjdzie czas..tyle ,że muszę być po prostu cierpliwa i nie bede miała na wiekszość spraw wpływu patrz punkt 4.

:ok:

Gość gość5
Napisano

Tak z ciekawości zadałam pytania kartom które mnie interesują..

Jeżeli ktoś zerknie to bardzo dziekuję:wstydnis: kazdy punkt widzenia-bezcenny:)

1.Co było i nie wróci?-Król Denarów, 6 buław, MAG - ja mysle, że w tym denarowym twoj maz wyszedł- i juz wiecej szans mu nie dasz

2.Co jest i przeminie?-5 mieczy,10 kielichów, 2 kielichów-uczucie porazki w odniesieniu do rodziny/milosci

3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-zadowolenie z podjetych decyzji- bedziesz sie czuła samowystarczalna

4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-pojawi sie obok ciebie albo dwoch panow albo jeden ale pomocny- stały w uczuiach -choc nieco energiczny

5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -proby odseparowania sie od tego co sprawialo ci przykrosc - dzialanie w nowym kierunku

6.Rada kart-As denarów,ŚWIAT,As kielichów, 7 denarów- nie musisz wlaczyc- wszystko co dla ciebie przyjdzie- tyle ze we wlasciwym czasie- :)

poza tym uwazam, że pkt 6 tyczy sie zycia uczuciowego - nowy facet sie pojawi - bynajmniej tak mysle, że świat mówi iz raczej nie bedzie z twojej miejscowosci

Napisano

Roguś dziekuje bardzo:* juz w trzecim rozkładzie pojawia się "ktoś" ale na horyzoncie milości nie widać-tylko przeszłość wciąż powraca..

Dziekuje bardzo za interpretacje od rana czekałam:P:D:D

Napisano

1.Co było i nie wróći? Krół denarów,6 buław,Mag -było dwóch mężczyzn i tak jakby nie było żadnego.

2.Co jest i przeminie? 5 mieczy,10 kielichów,2 kielichów - złość,tak jak napisałas poczucie porażki,że nie ma związku,rodziny,tak jakby chęć odwetu,za dużo emocji.

3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,nauczenia się bycia samej z dzieckiem,

4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania.

5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne.Ale pozostanie świadomość że nie możesz się poddać,trzeba iść do przodu i zacząć wszystko od nowa.

6.Rada kart- As denarów.Świat,As kielichów,7 denarów - czas leczy rany,cierpliwości,przed Tobą nowa droga życia,nowa miłość,czego Ci serdecznie życzę.

Napisano

1.Co było i nie wróći? Krół denarów,6 buław,Mag -było dwóch mężczyzn i tak jakby nie było żadnego.

Było dwóch ktorych kochałam-okazało się ,że czuje poczucie pustki,ale oni nadal obok są,próbują..

2.Co jest i przeminie? 5 mieczy,10 kielichów,2 kielichów - złość,tak jak napisałas poczucie porażki,że nie ma związku,rodziny,tak jakby chęć odwetu,za dużo emocji.

3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,nauczenia się bycia samej z dzieckiem,Mineło 2 lata odkąd wszystko się zaczeło..ale to fakt mimo tego nadal uczę się bycia samej z córką..Jeszcze teraz szczególnie kiedy powiedziałam,że muszę pobyć sama.

4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania.Mąż zaproponował mi zmianę miejsca zamieszkania i spróbowania znowu wszystkiego od zera

5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne.Ale pozostanie świadomość że nie możesz się poddać,trzeba iść do przodu i zacząć wszystko od nowa.

6.Rada kart- As denarów.Świat,As kielichów,7 denarów - czas leczy rany,cierpliwości,przed Tobą nowa droga życia,nowa miłość,czego Ci serdecznie życzę.

Napisano

Czuję wewnętrznie ,że jeżeli bedę trwała w tej sytuacji nadal to krzywdzę sama siebie. Jestem świadoma tego,że muszę poucinac tak wiele rzeczy..ale nie wiem od czego zacząć..co począć.. dobija mnie fakt,ze tylko praca i praca a i tak to ciagle za mało a z drugiej strony cieszę się,że jestem w stanie utrzymac córkę,mieszkanie..

Mało radości w życiu,samotność powoduje te stany depresyjne..

Napisano

Było dwóch ktorych kochałam-okazało się ,że czuje poczucie pustki,ale oni nadal obok są,próbują..

3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,nauczenia się bycia samej z dzieckiem,Mineło 2 lata odkąd wszystko się zaczeło..ale to fakt mimo tego nadal uczę się bycia samej z córką..Jeszcze teraz szczególnie kiedy powiedziałam,że muszę pobyć sama.

4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania.Mąż zaproponował mi zmianę miejsca zamieszkania i spróbowania znowu wszystkiego od zera

Pamiętaj o jednym moja Droga,masz dla kogo żyć,dawać siebie,swoją miłość i jak karty pokazują ,nie tylko dziecko będzie miało to szczęście ale także druga połówka,która pokazała się w kartach.Potrzeba czasu a wszystko się ułoży.:uscisk:

• Maestro
Napisano

1.Co było i nie wróci?-Król Denarów, 6 buław, MAG - tak jak piszesz dwóch obok, jeden pewnie mąz,drugi kochanek

2.Co jest i przeminie?-5 mieczy,10 kielichów, 2 kielichów-jest okres nieciekawy,masz dość tego co się u Ciebie wydarzyło,rozczarowałas się bardzo relacjami z mężczyznami,zawiodłaś

3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-szansa na nowe uczucie, mężczyzna może pojawić się nagle i nieoczekiwanie,ale TY będziesz sceptyczna i póki co będziesz wolała go obserwować i się nie angażowac

4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow- zmieni się coś nagle, los Ci sam podrzuci męzczyznę, albo dwóch :lol:

5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -Twoje narzekania,pesymizm, nieumiejętnośc cieszenia się życiem (wiem,że swoje przeszłaś, ale w Tobie nie ma za grosz optymizmu,pamiętaj wiele zalezy od naszego myslenia!)

6.Rada kart-As denarów,ŚWIAT,As kielichów, 7 denarów- daj sobie szansę,wyjdź ze swojego smutnego wewnętrznego światka, uśmiechnij się, a szczęście w odpowiednim momencie się zjawi

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja to co się sprawdziło.

Inez:

3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-szansa na nowe uczucie, mężczyzna może pojawić się nagle i nieoczekiwanie,ale TY będziesz sceptyczna i póki co będziesz wolała go obserwować i się nie angażowac

4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow- zmieni się coś nagle, los Ci sam podrzuci męzczyznę, albo dwóch .

Anez:

3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,

4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania.

5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne

Rogi:

3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-zadowolenie z podjetych decyzji- bedziesz sie czuła samowystarczalna<---poniekąd tak było,ale to strzały emocjonalne,zawirowania,wiele niepewnosci,impulsy takie były.

4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-pojawi sie obok ciebie albo dwoch panow.

5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -proby odseparowania sie od tego co sprawialo ci przykrosc - dzialanie w nowym kierunku

Moja interpetacja:

4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-Nie będę miała na to wpływu..ale wyglada,że wiekszość o 180stopni..a tutaj jest dwóch panów , Jeden ruchliwy i zywy a drugi bardziej ustabilizowany?

5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -moja choroby,poczucie również bezradności i popadanie w swoje skrajności-jednoczesnie kolejne próby wyzbycia tego wszystkiego z własnego zycia