GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Tak z ciekawości zadałam pytania kartom które mnie interesują.. Jeżeli ktoś zerknie to bardzo dziekuję kazdy punkt widzenia-bezcenny:) 1.Co było i nie wróci?-Król Denarów, 6 buław, MAG - Dwóch mężczyzn obok.. zadowolenie jego z osiągniecia tego czego zamierzał.. 2.Co jest i przeminie?-5 mieczy,10 kielichów, 2 kielichów-Poczucie porażki,ze znowu rodzina mi się rozpadła.. No i przyjazdy męża do nas..spotkania.. 3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-Uczucia które będę wychładzała logoicznym i złośliwym podejsciem co będzie przechodziło w totalny brak dzialania i bezruchu..? 4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-Nie będę miała na to wpływu..ale wyglada,że wiekszość o 180stopni..a tutaj jest dwóch panów ,młodych? Jeden ruchliwy i zywy a drugi bardziej ustabilizowany? 5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -moja choroby,poczucie również bezradności i popadanie w swoje skrajności-jednoczesnie kolejne próby wyzbycia tego wszystkiego z własnego zycia 6.Rada kart-As denarów,ŚWIAT,As kielichów, 7 denarów- I nie wiem jak to rozumiec.. bo ..-> opcjja 1: albo karty każda mi zdecydować co jest dla mnie wazne-praca czy miłość?-potem to juz cierpliwość wskazana...albo.. opcja 2: pokazują,że na wszystko przyjdzie czas..tyle ,że muszę być po prostu cierpliwa i nie bede miała na wiekszość spraw wpływu patrz punkt 4. Cytuj
Gość gość5 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Tak z ciekawości zadałam pytania kartom które mnie interesują.. Jeżeli ktoś zerknie to bardzo dziekuję kazdy punkt widzenia-bezcenny:) 1.Co było i nie wróci?-Król Denarów, 6 buław, MAG - ja mysle, że w tym denarowym twoj maz wyszedł- i juz wiecej szans mu nie dasz 2.Co jest i przeminie?-5 mieczy,10 kielichów, 2 kielichów-uczucie porazki w odniesieniu do rodziny/milosci 3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-zadowolenie z podjetych decyzji- bedziesz sie czuła samowystarczalna 4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-pojawi sie obok ciebie albo dwoch panow albo jeden ale pomocny- stały w uczuiach -choc nieco energiczny 5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -proby odseparowania sie od tego co sprawialo ci przykrosc - dzialanie w nowym kierunku 6.Rada kart-As denarów,ŚWIAT,As kielichów, 7 denarów- nie musisz wlaczyc- wszystko co dla ciebie przyjdzie- tyle ze we wlasciwym czasie- poza tym uwazam, że pkt 6 tyczy sie zycia uczuciowego - nowy facet sie pojawi - bynajmniej tak mysle, że świat mówi iz raczej nie bedzie z twojej miejscowosci Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Roguś dziekuje bardzo:* juz w trzecim rozkładzie pojawia się "ktoś" ale na horyzoncie milości nie widać-tylko przeszłość wciąż powraca.. Dziekuje bardzo za interpretacje od rana czekałam:P:D:D Cytuj
Gość ANEZ Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 1.Co było i nie wróći? Krół denarów,6 buław,Mag -było dwóch mężczyzn i tak jakby nie było żadnego. 2.Co jest i przeminie? 5 mieczy,10 kielichów,2 kielichów - złość,tak jak napisałas poczucie porażki,że nie ma związku,rodziny,tak jakby chęć odwetu,za dużo emocji. 3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,nauczenia się bycia samej z dzieckiem, 4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania. 5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne.Ale pozostanie świadomość że nie możesz się poddać,trzeba iść do przodu i zacząć wszystko od nowa. 6.Rada kart- As denarów.Świat,As kielichów,7 denarów - czas leczy rany,cierpliwości,przed Tobą nowa droga życia,nowa miłość,czego Ci serdecznie życzę. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 1.Co było i nie wróći? Krół denarów,6 buław,Mag -było dwóch mężczyzn i tak jakby nie było żadnego. Było dwóch ktorych kochałam-okazało się ,że czuje poczucie pustki,ale oni nadal obok są,próbują.. 2.Co jest i przeminie? 5 mieczy,10 kielichów,2 kielichów - złość,tak jak napisałas poczucie porażki,że nie ma związku,rodziny,tak jakby chęć odwetu,za dużo emocji. 3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,nauczenia się bycia samej z dzieckiem,Mineło 2 lata odkąd wszystko się zaczeło..ale to fakt mimo tego nadal uczę się bycia samej z córką..Jeszcze teraz szczególnie kiedy powiedziałam,że muszę pobyć sama. 4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania.Mąż zaproponował mi zmianę miejsca zamieszkania i spróbowania znowu wszystkiego od zera 5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne.Ale pozostanie świadomość że nie możesz się poddać,trzeba iść do przodu i zacząć wszystko od nowa. 6.Rada kart- As denarów.Świat,As kielichów,7 denarów - czas leczy rany,cierpliwości,przed Tobą nowa droga życia,nowa miłość,czego Ci serdecznie życzę. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Czuję wewnętrznie ,że jeżeli bedę trwała w tej sytuacji nadal to krzywdzę sama siebie. Jestem świadoma tego,że muszę poucinac tak wiele rzeczy..ale nie wiem od czego zacząć..co począć.. dobija mnie fakt,ze tylko praca i praca a i tak to ciagle za mało a z drugiej strony cieszę się,że jestem w stanie utrzymac córkę,mieszkanie.. Mało radości w życiu,samotność powoduje te stany depresyjne.. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 1.Co było i nie wróći? Krół denarów,6 buław,Mag -było dwóch mężczyzn i tak jakby nie było żadnego.Było dwóch ktorych kochałam-okazało się ,że czuje poczucie pustki,ale oni nadal obok są,próbują.. 2.Co jest i przeminie? 5 mieczy,10 kielichów,2 kielichów - złość,tak jak napisałas poczucie porażki,że nie ma związku,rodziny,tak jakby chęć odwetu,za dużo emocji. 3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień,nauczenia się bycia samej z dzieckiem,Mineło 2 lata odkąd wszystko się zaczeło..ale to fakt mimo tego nadal uczę się bycia samej z córką..Jeszcze teraz szczególnie kiedy powiedziałam,że muszę pobyć sama. 4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania.Mąż zaproponował mi zmianę miejsca zamieszkania i spróbowania znowu wszystkiego od zera 5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne.Ale pozostanie świadomość że nie możesz się poddać,trzeba iść do przodu i zacząć wszystko od nowa. 6.Rada kart- As denarów.Świat,As kielichów,7 denarów - czas leczy rany,cierpliwości,przed Tobą nowa droga życia,nowa miłość,czego Ci serdecznie życzę. Pamiętaj o jednym moja Droga,masz dla kogo żyć,dawać siebie,swoją miłość i jak karty pokazują ,nie tylko dziecko będzie miało to szczęście ale także druga połówka,która pokazała się w kartach.Potrzeba czasu a wszystko się ułoży. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 zerknie ktoś jeszcze? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 Zerknie ktoś jeszcze? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Stycznia 2013 Maestro Napisano 13 Stycznia 2013 1.Co było i nie wróci?-Król Denarów, 6 buław, MAG - tak jak piszesz dwóch obok, jeden pewnie mąz,drugi kochanek 2.Co jest i przeminie?-5 mieczy,10 kielichów, 2 kielichów-jest okres nieciekawy,masz dość tego co się u Ciebie wydarzyło,rozczarowałas się bardzo relacjami z mężczyznami,zawiodłaś 3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-szansa na nowe uczucie, mężczyzna może pojawić się nagle i nieoczekiwanie,ale TY będziesz sceptyczna i póki co będziesz wolała go obserwować i się nie angażowac 4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow- zmieni się coś nagle, los Ci sam podrzuci męzczyznę, albo dwóch 5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -Twoje narzekania,pesymizm, nieumiejętnośc cieszenia się życiem (wiem,że swoje przeszłaś, ale w Tobie nie ma za grosz optymizmu,pamiętaj wiele zalezy od naszego myslenia!) 6.Rada kart-As denarów,ŚWIAT,As kielichów, 7 denarów- daj sobie szansę,wyjdź ze swojego smutnego wewnętrznego światka, uśmiechnij się, a szczęście w odpowiednim momencie się zjawi 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Marca 2013 Autor Napisano 10 Marca 2013 Weryfikacja to co się sprawdziło. Inez:3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-szansa na nowe uczucie, mężczyzna może pojawić się nagle i nieoczekiwanie,ale TY będziesz sceptyczna i póki co będziesz wolała go obserwować i się nie angażowac 4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow- zmieni się coś nagle, los Ci sam podrzuci męzczyznę, albo dwóch . Anez:3.Co nadchodzi do mojego życia?Paz kielichów,Rycerz Mieczy,9 denarów - stabilizacja ale najpierw droga doświadczeń,rozwiązanie spraw rodzinnych,konfliktów,nieporozumień, 4.Co się zmieni? Koło,Rycerz buław, Rycerz denarów - będą zmiany,pojawi się mężczyzna,tak jakby zmiana miejsca zamieszkania. 5.Co pozostanie? 4 mieczy,5 kielichów.Królowa buław - smutek,żal,rozgoryczenie,uważaj na stany depresyjne Rogi:3.Co nadchodzi do mojego zycia?-Paż Kielichów,Rycerz Mieczy, 9 denarów-zadowolenie z podjetych decyzji- bedziesz sie czuła samowystarczalna<---poniekąd tak było,ale to strzały emocjonalne,zawirowania,wiele niepewnosci,impulsy takie były. 4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-pojawi sie obok ciebie albo dwoch panow. 5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -proby odseparowania sie od tego co sprawialo ci przykrosc - dzialanie w nowym kierunku Moja interpetacja:4.Co się zmieni?-KOLO,Rycerz Buław, Rycerz Denarow-Nie będę miała na to wpływu..ale wyglada,że wiekszość o 180stopni..a tutaj jest dwóch panów , Jeden ruchliwy i zywy a drugi bardziej ustabilizowany? 5.Co pozostanie?-4 mieczy, 5 kielichów, Królowa Buław -moja choroby,poczucie również bezradności i popadanie w swoje skrajności-jednoczesnie kolejne próby wyzbycia tego wszystkiego z własnego zycia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi