london63 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 czy Mateusz pojdzie ze mna na koncert? 7mieczy,giermek mieczy,głupek/rydwan no tutaj to jakies niezdecydowanie, wahanie i chyba wymyśli jakąś wymówke. Nie wiem jak interpretować te osttatnie karty, moze bedzie jakis nieoczekiwany zwrot i jednak przyjedzie? jak minie następny tydzień kapłanka,3den, giermek den/9 den bez szalu, moze dostane jakas istotna wiadomosc albo ktos wyjdzie z propozycja spotkania co myslicie? Cytuj
Trida Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 czy Mateusz pojdzie ze mna na koncert?7mieczy,giermek mieczy,głupek/rydwan szuka jakiejś wymówki, zeby nie iść ale możliwe, ze w końcu się zgodzi... w sumie sprawa na razie otwarta. Dość mocno się waha. jak minie następny tydzień kapłanka,3den, giermek den/9 den hmmm jeśli sie uczysz to możliwe, ze ktoś Cie doceni lub poprosi o pomoc, bo będzie uwazał, ze wiesz lepiej itd (na plus dla Ciebie ) ale też uwazam, że bez większych szaleństw. Możliwe jakieś spotkanie rodzinne. 1 Cytuj
london63 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 był koncert, ale ja źle się czułam a on nawet się nie odzezwał gdy zapytałam czy przyjedzie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi