JagodowaTruskawka Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Moja przyjaciolka ma pewnego amanta. Pan kkrazy wokol niej ale nie moze sie jakos zebrac w sobie i zrobic jakis konretny ruch. Poprpsila mnie wiec o karty:)) Co pan czuje do mojej przyjaciolki: Umiar, 2 buław, Cesarz -suma: sąd ostateczny - WYglada mi jakby sie hamowal troche, mysli o niej, zastanawia sie jak ją ugryżć, sa to uczcia powazne, i powaznie podchodzi do sprawy. Boi się, że cos popsuje dlatego nic nie robi. Jakie ma zamiary co do mojej przyjaciolki:9 mieczy, Rycerz denarow, paź kielichów - suma:śmierć - Chcialby z nią być i tworzyc związek. W 9 mieczy widze nawet pociag seksualny i ochote zaciagniecia jej do lozka:P Chcialby, zeby pojawila sie smierc i urodzilo sie uczucie. A Wy jak to widzicie? Edit: Dolozylam kart Jak bedzie wygladac znajomosc Pana i Pani w ciągu pół roku? Król Buław, Diabel, Koło fortuny -> Cesarz Wiele sie nie zmieni, będą krążyc dookola siebie, ciagani checiami ale na tym sie skonczy.... Edytowane 12 Stycznia 2013 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Stycznia 2013 Maestro Napisano 12 Stycznia 2013 On jest nią zainteresowany,ale chyba jest zajęty,co do zamiarów to na ten moment raczej ich nie ma,być moze on ma teraz swoje problemy,możliwe też, ze z czasem wyjdzie z jakąś inicjatywą w jej kierunku..Chęci na zwiazek tu nie widać. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Pan będzie sobie krążył niczym sęp przy padlinie,jednak żadnego konkretnego ruchu nie wykona.Będzie wobec Pani zachowywał poprawność, dobre przyjacielskie stosunki.W przyszłości nic się nie zmieni-Pan w pozycji Cesarza,obserwuje ale żadnego konkretu z jego strony nie bedzie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Marca 2013 Autor Napisano 10 Marca 2013 weryfikacja: Pan rzeczywiscie sobie upatrzyl kogos innego. Obecnie jest w zwiazku z inna kobieta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi