joannalp Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Jakie są szanse na zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjna w firmie X? 10 mieczy,8 kielichów,Królowa Pałek ja bym powiedziała, że mnie nie zaproszą i dodałabym, że kogoś już zatrudnili jak Wy to widzicie? Cytuj
Lulu86 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Myślę ze są, najpierw totalne załamanie rezygnacja ze nie, później okaże się ze jednak tak. Może kobeita to zaproszenie wyśle. Mnie się wydaje ze jest szansa. Cytuj
joannalp Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 no właśnie praca jest u mężczyzny. odczekam tydzień i zinterpretuje;) Dziękuję Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Witaj, Myśle że "oferta" była już dawno obsadzona, a rekrutacja była wyłacznie formalnościa.Niestety zaproszenia nie widze. Obym się myliła pozdrawiam Cytuj
joannalp Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Napisano 23 Stycznia 2013 nie wiem kogo zatrudnili....do mnie się nie odezwali;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi