Skocz do zawartości

Mój wgląd w siebie wg rozkładu PannyDorotki i Adama:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

MULADHARA - STABILNOŚĆ

1. Co daje mi moc i siłę do życia? Rycerz Mieczy

fakt, że umiem wyrażac swoje myśli, nie tłumię ich w sobie, nauczyłam się mówic o tym, co mi przeszkadza

2. Co sprawia, że tracę poczucie bezpieczeństwa? Król Kielichów - nie wiem, męzczyzna, który mnie męczy??

SVADHISTHANA - PRZYJEMNOŚĆ

1. Z czego czerpię radość? Co mnie zachwyca? Mag

flirotwanie,czarowanie, zniewalanie, poczucie, że mogę wszystko:)

2. Co mnie zniewala i ogranicza? Co jest moim duchowym więzieniem? 10 denarów

nadmierna stabilizacja, żeby iśc do przodu u mnie musi być ruch, nie może być zastoju,nie może byc nudy

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

1. Jakie są moje mocne strony? Co mam w sobie cennego? 4 kielichów

umiem szukac nowych szans, nowych mozliwości rozwoju, jestem poszukiwaczem, nie umię usiaść w miejscu,poza tym umiem marzyć

2. Nad czym powinienem pracować? Co powinienem zmienić? 7 kielichów

powinnam uważać, aby przez marzenia nie zacząć nierealnie postrzegac rzeczywistości - zalecany umiar:)

ANAHATA - DOBROĆ

1. Co daję z siebie innym? 8 kielichów

umiem wyciszyc ich nadmierne emocje

2. Co jeszcze mógłbym ofiarować otoczeniu? Kochankowie

powinnam dawać z siebie wiecej milości i wsparcia

WISUDDHA – EKSPRESJA

1. Na jakiej drodze samorealizacji jestem? Do czego dążę? Paź Denarów

ja się ciągle ucze, ciągle poszukuję,jeszcze nie znalazłam swojej drogi

2. Czego mi brakuje do pełnej realizacji siebie?6 kielichów

musze zyczliwiej patrzeć na samą siebie,powinnam nauczyć się samoakceptacji

ADZNA - INTUICJA

1. Jak rozwijam kontakt ze swoją intuicją? Umiarkowanie

poprzez harmonię z własnym wnętrzem,tylko wtedy umiem "czuć", tylko wtedy gdy jestem wyciszona

2. Co mogę zrobić, aby lepiej korzystać ze swojej intuicji? 2 mieczy

może spróbowac dostrzegać to,czego nie widzę??

SAHASRARA – OŚWIECENIE

1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? 8 denarów

ja się nadal rozwijam i jak widac daleka droga przede mna

2. Co stoi na przeszkodzie mojego rozwoju wewnętrznego? Slońce

może spoczywanie na laurach, nadmierny optymizm,lenistwo?

Napisano

Moc i siłę do życia daje Ci Twoja inteligencja oraz to że potrafisz zawalczyć o swoje.Masz swoje zdanie,potrafisz je obronić nawet żeby miało dojść do konfliktu.

Poczucie bezpieczeństwa nieraz tracisz gdyż gubi Cię nieraz Twoja emocjonalność,pokłady uczuć,które są w Tobie i nie możesz ich ulokować tam gdzie chcesz.

Radość czerpiesz z dążenia do realizacji swoich celów, z wiary że osiągniesz to do czego dążysz/nieraz Cię podziwiam/.

Moim zdaniem ogranicza Cię tradycyjny styl życia.

Twoją mocną stroną jest to że nie poddajesz się,Ty zawsze widzisz ten kielich,który dodaje Ci sił i wiary.

Powinnaś popracować nad swoim postrzeganiem rzeczywistości.

Innym dajesz z siebie wolność,chociaż nie wszyscy chcą ją brać.

Co możesz dać otoczeniu?To trudne bo Kochankowie można różnie interpretować a i otoczenie różne ale napewno więcej miłości i może takiej jednoznacznej postawy.

Jak piszesz ciągle szukasz swojego miejsca,pogłębiasz wiedzę,Ty wierzysz żę przyjdzie moment,szansa,która zmieni Twoje życie.

Do pełnej realizacji siebie brakuje Ci chyba jednak bardziej realnego spojrzenia na terazniejszość.

Kontakt ze swoją intuicja rozwijasz poprzez pracę nad osiagnięciem równowagi między ciałem,duszą i umysłem.Efekty są gdy każdy zaakceptuje siebie a lepiej wykorzystasz intuicję,gdy pozbędziesz się wątpliwości.

Ty ciągle rozwijasz się wewnętrznie ale lubisz poznawać siebie,tą której do tej pory nie znałaś.

Przeszkodą w Twoim rozwoju może być zbyt szybkie wypalanie się ale u Ciebie odnowa następuje bardzo szybko więc nie ma się co martwić.

Napisano
MULADHARA - STABILNOŚĆ

1. Co daje mi moc i siłę do życia? Rycerz Mieczy

Przede wszystkim logiczne myślenie i asertywność.

2. Co sprawia, że tracę poczucie bezpieczeństwa? Król Kielichów -

SVADHISTHANA - PRZYJEMNOŚĆ

1. Z czego czerpię radość? Co mnie zachwyca? Mag

Lubisz być sama ze sobą.. Marzyć o tym co na razie nie osiągalne i dążyć by nagle pojawiało się w zasięgu twojej ręki..

W kuchni również wyczarujesz"cos" z niczego i wiekszość zawsze jest zaskoczona:)

2. Co mnie zniewala i ogranicza? Co jest moim duchowym więzieniem? 10 denarów

To ,że chyba trzymasz się swoich schematów dotyczących stabilizacji..Miecze i denary..Twardo stoisz na gruncie zewnatrznie.. Zakrywasz to,że lubisz pomarzyć..

MANIPURA - OSOBOWOŚĆ

1. Jakie są moje mocne strony? Co mam w sobie cennego? 4 kielichów

To co cennego to fakt,że potrafisz wyciągać wnioski z różnych sytuacji. Potrafisz czasem również odpuszczać dla dobra innych -rezygnując tym samym z rzeczy których ty pragniesz.

2. Nad czym powinienem pracować? Co powinienem zmienić? 7 kielichów

A może właśnie powinnaś częsciej walczyć o te swoje marzenia?:) nie rezygnować z siebie ,własnych uczuc,własnych emocji,tego co w środku drzemie..

ANAHATA - DOBROĆ

1. Co daję z siebie innym? 8 kielichów

Dla mnie w pozycji pozytywnej dajesz szansę na zmiany,na poprawienie swoich pozycji, świadomość-ze mogą poprawić swoją sytuacje jednak gdy tego nie robisz..potrafisz odejść z bólem serca w ciszy i spokoju..zrezygnować..

2. Co jeszcze mógłbym ofiarować otoczeniu? Kochankowie

Powinnaś również walczyć o swoje,decydować,wybierać w zgodzie z własnych sercem i tym co czujesz.

WISUDDHA – EKSPRESJA

1. Na jakiej drodze samorealizacji jestem? Do czego dążę? Paź Denarów

Jesteś na początku swojej drogi,poznajesz,dotykasz,smakujesz..ciagle coś nowego..

2. Czego mi brakuje do pełnej realizacji siebie?6 kielichów

Powracasz nie raz do własnej przeszłości,analizując ją i rozmyślając czy właściwe wybory podjełaś odnośnie do różnych sytuacji.. Tak jakbys nie potrafiła się pogodzić z pewnymi rzeczami i nie dają Ci spokoju..Wiec zapomnienia i zamkniecia przeszłości Ci brakuje co powoduje fakt,ze nie mozesz w pełni się realizować.

ADZNA - INTUICJA

1. Jak rozwijam kontakt ze swoją intuicją? Umiarkowanie

Twoja intuicja jest Ci znana od dawna.. Jest w Tobie i zdajesz sobie sprawę z tego instynktu rozwinietego w sobie..Umiarkowanie to karta z dalekimi perspektywami..

2. Co mogę zrobić, aby lepiej korzystać ze swojej intuicji? 2 mieczy

Jest na takim poziomie jakim jest i w zasadzie nic nie musisz robić w tej kwesti..Po prostu zaufaj sobie ..nawet gdy nie widać,gdy wydaje sie,ze oczy sa zakryte, ręce masz związane i nie słyszysz..

Poczuj,kieruj się instynktem ponoc on jest zawsze najlepszym doradcą.

SAHASRARA – OŚWIECENIE

1. Na jakim etapie rozwoju wewnętrznego jestem? 8 denarów

Ciagle starasz się pracować nad sobą , czasem wydaje Ci się to mozolne i długie,ale jesteś w tym wytrwała..modyfikujesz,poprawiasz..

2. Co stoi na przeszkodzie mojego rozwoju wewnętrznego? Slońce

Może to,że gdy chmury zasłaniają słońce potrafisz odpuścic?

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

Może ktoś jeszcze zobaczy?