Skocz do zawartości

Moja seksualnośc

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jak on postrzega moją seksualnośc?

2 kielichów Mag Rycerz Mieczy Cesarz suma Siła

oczarowuję go,czuje się przy mnie meżczyzną, chciałby mi trochę zamieszać...ciągnie go...

Napisano

Pan jest Tobą bardzo oczarowany, ciągnie go do Ciebie, na Twój widok ma motylki w brzuchu, serce bije mu szybciej :) Panu zależy ma Tobie, myśli o Tobie jak najbardziej, będzie Cię uwodzić...ale z drugiej strony zastanawia się nad swoimi uczuciami, może się przed nimi bronić (Mag + Rycerz Mieczy)...

Napisano

Pan dla Ciebie traci głowę. ;)

Jesteś w jego oczach,inteligetną i pociągająca kobieta,świadomą swojej wartości a jednocześnie wyluzowaną i skorą do zabawy.

Nie dasz sobie wejść na głowe ani niczego wmówić ;)

Napisano

2 pucharów - delikatna, czuła,

Mag- długie gry wstępne

nie wiem jaki jest Rycerz M seksualnie - ale charyzmatyczny jest

Cesarz - przejmuje kontrolę a kobiety przyjmują od Niego rozkosz

Wydaje mi się, że jesteś (wg Pana) bardzo zmysłowa, uwodzicielska, delikatna

Gość gość5
Napisano

...

bardzo ładnie postrzega Twoja seksualnosc Inez..... ciągnie go do Ciebie jak nic- tylko ten rycek Mieczy to taki narwaniec - na mojej karcie laska klęczy a on z pejczem trzyma ja za włosy :):):)

Napisano

Ciągnie go ojjj ciągnie i jest w sumie pewny swoich uczuć do Ciebie :)

no ładne kwiatki ;)

• Maestro
Napisano
bardzo ładnie postrzega Twoja seksualnosc Inez..... ciągnie go do Ciebie jak nic- tylko ten rycek Mieczy to taki narwaniec - na mojej karcie laska klęczy a on z pejczem trzyma ja za włosy :):):)

Co do tego Rycka Mieczy,to hmmmm obawiam się, że może być na odwrót.....;)

Napisano

Rozbawiłaś mniee :D

Jak myślisz, czy Pan sądzi, że (przy Cesarzu) z naszej Inez to domina?

Ps. Inez, kochanie, pozwól mi proszę na gdybanie:chytry_na::chytry_na::lol:

Napisano

po pierwsze patrzy na Ciebie przez pryzmat serca, czuje, że jesteś mu bliska emocjonalnie, ale też widzi, że potrafisz kochać, obdarzyć uczuciem, wg niego potrafisz flirtować, stosować grę słów, która podsyca atmosferę do tego masz w sobie coś co go kręci, tzw. "to coś". Ponadto ceni Twój intelekt, masz pazura, przez co domyśla się, że możesz być pełna temperamentu seksualnego ^^ :). Wg niego jesteś nie tylko do Kochania emocjonalnie i fizycznie, ale też do porozmawiania i dyskutowania bo jest o czym z Tobą pogadać zawsze :). Silna babeczka do tańca i różańca, a takich ze świecą szukać :)

• Maestro
Napisano
Rozbawiłaś mniee :D

Jak myślisz, czy Pan sądzi, że (przy Cesarzu) z naszej Inez to domina?

Ps. Inez, kochanie, pozwól mi proszę na gdybanie:chytry_na::chytry_na::lol:

Możesz gdybać, hahahaha.Mam wrażenie,ze to typ faceta,który lubi silne kobiety i możliwe,ze tak mnie postrzega po ostatnich zdarzeniach:lol::lol::lol:

Napisano

kobiece kształty, pociągająca, taka zmysłowa i wręcz idealna aż jakby nieosiagalna