NarratorkaHorrorow Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Niebawem czeka mnie spotkanie z małżonką mego kolegi(Pan od rozkładu karmicznego) Czuję że to spotkanie przyniesie im dużo dobrego,i mam nadzieje że zakopie kłotnie na mój temat. Jak będzie wyglądąć spotkanie z Panią ? Papież IIII kielichów V pałek Będzie umoralniająco,zawsze gorąca dyskusja i zapewno poczuję się żle,bądz czemuś winna.Przyjemne w każdym bądz razie nie bedzie Jak Pani mnie oceni ? Król Mieczy IX mieczy IX pałek oceni bardzo żle.Jako niestabilną emocjonalnie,Grunt by nie uważała mnie za konkurencje. Jakie skutki spotkanie przyniesie dla Ich małżeństwa ? Mag Rydwan Księzyc Szansa na to by mnie polubiła chyba jest znikoma.Pani zechce zrobić jakiś konkretny ruch a kiedy nie wyjdzie odsunie sie i bedzie neizadolowona. Jak powinnam sie zachować na spotkaniu aby uznała mnie za niegrożna(brak powodów do zazdrości o męza ) ? IIII mieczy Rydwan Mag. Powinnam być szczera,zapropoponować jakieś rozwiązanie.Być może się odsunąć. Co sądzicie ?,to na prawde ważne dla mnie Cytuj
Gość sappir Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Jak będzie wyglądąć spotkanie z Panią ? Papież IIII kielichów V pałek Będzie umoralniająco - też mi na to wygląda, na tyle umoralniająco i sztywno, że poczujesz się znużona, a zarazem poddenerwowana zachowaniem tej Pani Jak Pani mnie oceni ? Król Mieczy IX mieczy IX pałek Faktycznie nie najlepiej, ale na zewnątrz postara sie tego nie okazywać, chociaż w głowie sto czarnych myśli i próba opanowania ich. Jakie skutki spotkanie przyniesie dla Ich małżeństwa ? Mag Rydwan Księzyc Tu rzeczywiście widać konkretny ruch, który niestety nie przyniesie rozwiązania, cały czas pozostaną niejasności. Jak powinnam sie zachować na spotkaniu aby uznała mnie za niegrożna(brak powodów do zazdrości o męza ) ? IIII mieczy Rydwan Mag. Darować sobie bezpośrednie zachowanie wobec jej małżonka, zachować dystans... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Jak będzie wyglądąć spotkanie z Panią ? Papież IIII kielichów V pałek Ktoś się usztywni na swojej pozycji i ogólnie będzie miło, ale tak sztucznie (patrząc na kartę Papieża który ma niewiele wspólnego z zabawą ), dużo mówienia, ale nic z tego konkretnego nie wyjdzie, choć z zewnątrz będziecie wyglądały na dobre kumpelki którym się świetnie rozmawia Jak Pani mnie oceni ? Król Mieczy IX mieczy IX pałek Raczej nie najlepiej bo cały czas ma w głowie schizy na temat swojego męża i ciebie. Nie ufa mu i myśli że łączy was coś więcej niż koleżeństwo. Zachowaj dystans wobec Pana, bo będziesz obserwowana przez żonę. Jakie skutki spotkanie przyniesie dla Ich małżeństwa ? Mag Rydwan Księzyc A co ma Twoja osoba do poprawy ich relacji? Problemem jest zachowanie Pana i brak zaufania w związku. Mag jako pierwszy mówi o niejasnym zachowaniu Pana wobec swojej partnerki, a Księżyc to jeszcze podkreśla. Możliwe że Pan nie mówi jasno żonie jaki ma stosunek do Ciebie, Pani się czegoś tam domyśla a z tego wychodzą takie kwiatki. Jak powinnam sie zachować na spotkaniu aby uznała mnie za niegrożna(brak powodów do zazdrości o męza ) ? IIII mieczy Rydwan Mag. Niestety nie uzna Cię za nie groźną. 3 miecze mówią ze Twoja obecność sprawia jej ból emocjonalny i żebyś nie wiem co zrobiła to nic nie zmienisz. Tylko jej mąż może to zmienić, znowu pojawiają sie karty - Mag i Rydwan - zachowanie Pana jest przyczyną takiej a nie innej sytuacji. Najlepiej zachować dystans. Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Niebawem czeka mnie spotkanie z małżonką mego kolegi(Pan od rozkładu karmicznego) Czuję że to spotkanie przyniesie im dużo dobrego,i mam nadzieje że zakopie kłotnie na mój temat. Jak będzie wyglądąć spotkanie z Panią ? Papież IIII kielichów V pałek Ktos bedzie bronil swojego zdania i stanowiska- na zasadzie- mowcie co chceice- ja wiem swoje. Jak Pani mnie oceni ? Król Mieczy IX mieczy IX pałek Mam wrazenie, ze pomysli sobie- "nie wyglada ale jest.... zagrozeniem" Jakie skutki spotkanie przyniesie dla Ich małżeństwa ? Mag Rydwan Księzyc cos zostanie powiedziane i niby wyjasnione ale ten Księzyc na koncu powoduje, że Pani nadal bedzie węszyła spisek i zdradę Jak powinnam sie zachować na spotkaniu aby uznała mnie za niegrożna(brak powodów do zazdrości o męza ) ? IIII mieczy Rydwan Mag. nie siedziec za blisko, nie patrzec- a i tak ona bedzie swoje wiedziala......... albo on za duzo gada o tobie albo z niej taka chora zazdrosnica Ps. Gypsy- nie pisz proszę IIII kielichów/mieczy tylko IV kielichow/mieczy- bardziej czytelne i mniemam ze poprawne - od tych kresek mieli mi sie w oczach - Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 To ZŁY pomysł...na tym spotkaniu może dojść do poważnej awantury, w tych kartach nie widzę aby spotkanie Pani z Tobą wniosło coś dobrego w ich relację, ewentualnie namiesza jeszcze bardziej - więc ja darowałabym sobie takie spotkanie ~ niech Pan to załatwi z Panią w 4 oczy... Cytuj
Aga 22 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 gypsy będzie nerwowo i będziesz miała dość tego spotkania.Pan wygląda na takiego co daje powody do zazdrości i Ty tego nie zmienisz, jego żona nadal będzie podejrzliwa co do Twojej osoby. 4mieczy bądź spokojna opanowana nie pokazuj emocji pozostań w roli obserwatora, rozbieżności w ich małżeństwie musi naprawić jej mąż. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Witajcie. Dziekuje za spostrzeżenia i poświęcony czas.Jestem po spotkaniu i mówiąc szczerze mam mieszane uczucia. Pani faktycznie mnie umoralniała, wysnuła kilka teorii ale w ostateczności mnie polubiła.Uznała że spodziewała się że dam jej swoim zachowaniem sposobność do dania mi w twarz.Wyobrażała sobie także że jestem niska,gruba i głupia, jednak na moją własność niekorzyść nie jestem. Nie mam romansu z jej mężem,problem w tym że iracjonalnie mam na niego duży wpływ.Pracujemy razem,dobrze sie dogadujemy i żyjemy Na prawde mam nadzieje ze mnie polubiła i od teraz przyjmie moja obecność jako coś dobrego, a nie karę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi