NarratorkaHorrorow Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Jakiś czas temu otrzymałam od kolegi mrożącą krew w żyłach propozycje "by wpaść do niego ,pouczyć się razem bo ma wolną chatę".Propozycja rozbawiła mnie do łez,ba poczułam się jakbym miała 14 lat a nie 25.Nie ukrywam Pan mi się podoba. Jakie Pan ma wobec mnie intencje? II kielichów III mieczy VI kielichów Jest dobrze,chce się zintegrować ,podyskutować z kimś o kazusach ,rozwinąć swoje pasje. Jak się rozwinie relacja między Nami w ciągu II miesięcy ? III kielichów Sprawiedliwość Księżyc Ładnie się zacznie.Jakieś rozmowy,wspólne spędzanie czasu.Jednak księżyc ucina wszystko,co najwyżyj moge być pana kochanką,na co się nie zgodze. Jak uważacie ? Cytuj
Gość sappir Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Jak się rozwinie relacja między Nami w ciągu II miesięcy ? III kielichów Sprawiedliwość Księżyc Początek bardzo przyjemny, zadowolenie ze spotkań widać, ale Pan będzie później kręcił, chciał coś ukryć i prawdy od niego nie możesz nie dowiedzieć się. Może tak jak napisałaś chciałby w ukryciu Ciebie trzymać, np. przed stała partnerką i niekoniecznie chodzi tu o romans/zdradę ale coś w rodzaju porozumienia dusz, przyjaźni, która tak czy inaczej podszyta jest nutką namiętności. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Mm dziekuje Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie,wkoncu mam okazje pierwszy raz od ponad 5 lat wybrać się na randkę, Trzymaj kciuki Cytuj
Aga 22 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 gypsy pan chce spotkań i uczucia się przewijają ale coś postanowi i będzie chciał Twojej akceptacji widać niejasności raczej będziesz rozczarowana, ale co tam idź i nie nastawiaj się od razu na fiasko:ojejku: Cytuj
KatiJo Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 A ten Pan jest wolny? Bo, jeśli tak, to ja to widzę bardzo optymistycznie, w trzech mieczach to Twój pesymizm tylko i obawy... Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Jakie Pan ma wobec mnie intencje? II kielichów III mieczy VI kielichów Ogolnie to on rzeczywiscie tak, jak mowil, ze chce sie uczyc (3 Mieczy to moze byc wspolne uczenie sie) to i chce sie uczyc. Nie ma tu zadnych ukrytych zamiarow. Podsum to Slonce. Na luzie, po kolezensku. Podsum HB to XI Pasja i II Kaplanka. Takze, jak uwazasz, ze masz ochote tam isc no to idz. Ogolnie kieruj sie intuicja. Jak się rozwinie relacja między Nami w ciągu II miesięcy ? III kielichów Sprawiedliwość Księżyc Podsum to Gwiazda. Podsum HB XI Pasja znowu i II Kaplanka. Ogolnie bedzie milo i przyjemnie, ale w pewnym momencie moze zajsc potrzeba wyjasnienia czegos, moze postawienia spraw jasno w tych Waszych spotkaniach. W tym Ksiezycu moga byc wlasnie takie spotkania wieczorowa pora lub w ukryciu... albo jakies rozczarowanie, cos moze sie wyjawic w tej rozmowie, co Cie moze zaskoczyc, ukazac inne oblicze pana. Podsum wlasnie mowi o potrzebie spojrzenia na te sprawe z nieco innej perspektywy, ze moze byc cos, o czym na ten moment nie wiesz. Pasja sugeruje dbanie o swoje interesy, o swoje dobra i Kaplanka, czyli kierowanie sie w calej sprawie intuicja. Tak przyszlo mi do glowy jeszcze, ze w tej Sprawce w drugim rozkladzie moze tez z czasem wyjsc na jaw, ze pan niekoniecznie ma tylko w intencja to uczenie sie... chociaz takie moglby byc jego pierwotne zamiary. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 A dziękuje.Zabrzmi to dziwnie ale dawno się tak nie cieszyłam Do nauki kpc nic nie mam,w końcu tak czy siak muszę się nauczyć cały kodeks na pamieć tak by w nocy wybudzona móc recytować na pamięć przepisy i komentarz.Zapytałam dziś Pana odnośnie zmiany planów(zamiast nauki,popijawa) czy to spotkanie czy randka,i uznał że wsumie randka byłaby nawet lepsza.Generalnie sytuacja obca i niespotykana dla mnie. Cytuj
KatiJo Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 gypsy - błagam - nie bądź taka sceptyczna i cyniczna;) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 KatIjo- a gdzież tam cyniczna, na prawdę się cieszę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi