Veroniczka Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Co myślą jego znajomi o mnie? (pytam tak ogólnie) 9 Pucharów, Koło Fortuny, 2 Miecze ---> Pustelnik Że jestem taką osobą i do tańca i do różańca. Uważają że ładnie wyglądam, ale może do końca mnie nie znają i oceniają tak powierzchownie.. Hm.. Cytuj
Trida Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Co myślą jego znajomi o mnie? (pytam tak ogólnie) 9 Pucharów, Koło Fortuny, 2 Miecze ---> Pustelnik Odnosze wrażenie, ze postrzegają Cie jako osobę wesołą, lubiąca zabawę ale potrafiąca rozgraniczyć zabawę od pracy i dążącą do swojego sukcesu. Zdeterminowaną w tym co robi. Pewną siebie. 1 Cytuj
Gość sheina Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 ja ni wiem dla mnie 2 miece to nie jest pewnosc siebie, raczej taka wlasnei niesmialosc, albo bra zdecydowania...ogolnie pozytywnie w sumie, al zmienna jests wg nich. moz taka hmm...łatwo Cie z stanu emocjonalnego do inego zupelnie dopowadzic. Cytuj
Gość Amfora Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Co myślą jego znajomi o mnie? (pytam tak ogólnie) 9 Pucharów, Koło Fortuny, 2 Miecze ---> Pustelnik Lubisz zabawę, chetnie spędzasz czas w towarzystwie, chociaz bywaja chwile, że wolisz być sama i nieco sie od nich izolujesz. Dążysz do równowagi-nie lubisz kłótni, starasz sie być negocjatorem w konfliktach, jesli już sie w jakieś mieszasz. Spontaniczna, nieprzewidywalna, szybko zmieniasz nastrój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi