Skocz do zawartości

jak mnie odbrała?

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nowa znajoma,z ktora bardzo dobrze mi sie rozmawialo,poznana na imprezie

kaplanka, 3 miecze, cztery denary

chyba jako mądrąkobietke ktora duzo analizuje. moze ze ciezko mi sie poddac zmianom?

Gość gość5
Napisano

troche zamknieta w sobie ale fajna babkę- przeciez nie wszyscy muszą mielic ozorem, co im ślina na jezyk przyniesie

Napisano

za osobę skrytą, dyskretną, cichą, może nieśmiałą? ale dobry obserwator. Byłaby skłonna Ci się pozwierzać.

Napisano

tajemnicza, coś ukrywająca, z ułożonym życiem, ale po przejsciach badz z pewnym bagażem

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jako wrażliwą, subtelną i bardzo ciepłą Osóbkę...bardzo inteligentą ale nieco zamkniętą w sobie...chyba nawet uznała że masz taki - dobroczynny wpływ na innych...:*

Napisano

można Ci się zwierzyć zrozumiesz i nie rozpowiesz wszystkim wokoło:uscisk:

Napisano

kaplanka, 3 miecze, cztery denary

no kapłanka to taka powierniczka właśnie , jej jak się powie to nic nie wypłynie . Więc odebrała Ciebie jako bardzo życzliwą osobę która potrafi jej wysłuchać i podnieść trochę na duchu . Może dzięki rozmowie z Tobą czuje się bardziej poskładana :)) tak jakby miała się ochotę zwierzać Tobie ze swoich problemów które trzyma w sobie .