Skocz do zawartości

prośba o pomoc w interpretacji :)

werka81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

między nami na chwilę obecną jest niby ok ,ale pan mało wylewny w uczuciach wiec pytanie jest takie :

Jakie są jego nadzieje związane za mną ?

9 pucharów rydwan kapłanka (Rydwan podczas tasowania wypadł 2 razy )

wydaje mi się że panu jest dobrze tak jak jest ,rydwan mógłby oznaczać to że jest bardzo aktywną osobą w ciągłych wyjazdach i rozjazdach więc wolałby pozostawić naszą znajomość w takim stanie jaki jest obecny i nie angażować się bardziej.

Nie wiem czy to właśnie te karty przedstawiają prosiłabym aby ktoś jeszcze na nie spojrzał.

dziękuję i pozdrawiam :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tutaj nie widać nadzieii jako takich, ewentualnie można się tutaj dopatrzeć że póki co interesuje Pana luźna relacja - bez deklaracji, bez zobowiązań...

Napisano
między nami na chwilę obecną jest niby ok ,ale pan mało wylewny w uczuciach wiec pytanie jest takie :

Jakie są jego nadzieje związane za mną ?

wydaje mi się że panu jest dobrze tak jak jest ,rydwan mógłby oznaczać to że jest bardzo aktywną osobą w ciągłych wyjazdach i rozjazdach więc wolałby pozostawić naszą znajomość w takim stanie jaki jest obecny i nie angażować się bardziej.

Nie wiem czy to właśnie te karty przedstawiają prosiłabym aby ktoś jeszcze na nie spojrzał.

dziękuję i pozdrawiam :)

Nic tu właściwie dodawać nie trzeba, taka forma relacji Pana satysfakcjonuje.

Ponadto, panowie są mniej wylewni niż byśmy sobie tego życzyły.

To męska rzecz być daleko a kobiecie wiernie czekać :_bezradny:

Napisano

zdecydowanie lepiej o plany bądź działania w twoja stronę czy związane z tobą zapytać

co to z a pytanie o nadzieje?faceci sie takimi uczuciami nie karmią

po kartach on ucieka gdzieś