werka81 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 między nami na chwilę obecną jest niby ok ,ale pan mało wylewny w uczuciach wiec pytanie jest takie : Jakie są jego nadzieje związane za mną ? 9 pucharów rydwan kapłanka (Rydwan podczas tasowania wypadł 2 razy ) wydaje mi się że panu jest dobrze tak jak jest ,rydwan mógłby oznaczać to że jest bardzo aktywną osobą w ciągłych wyjazdach i rozjazdach więc wolałby pozostawić naszą znajomość w takim stanie jaki jest obecny i nie angażować się bardziej. Nie wiem czy to właśnie te karty przedstawiają prosiłabym aby ktoś jeszcze na nie spojrzał. dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 9 pucharów rydwan kapłanka (Rydwan podczas tasowania wypadł 2 razy ) Tutaj nie widać nadzieii jako takich, ewentualnie można się tutaj dopatrzeć że póki co interesuje Pana luźna relacja - bez deklaracji, bez zobowiązań... Cytuj
Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 między nami na chwilę obecną jest niby ok ,ale pan mało wylewny w uczuciach wiec pytanie jest takie : Jakie są jego nadzieje związane za mną ? 9 pucharów rydwan kapłanka (Rydwan podczas tasowania wypadł 2 razy ) wydaje mi się że panu jest dobrze tak jak jest ,rydwan mógłby oznaczać to że jest bardzo aktywną osobą w ciągłych wyjazdach i rozjazdach więc wolałby pozostawić naszą znajomość w takim stanie jaki jest obecny i nie angażować się bardziej. Nie wiem czy to właśnie te karty przedstawiają prosiłabym aby ktoś jeszcze na nie spojrzał. dziękuję i pozdrawiam Nic tu właściwie dodawać nie trzeba, taka forma relacji Pana satysfakcjonuje. Ponadto, panowie są mniej wylewni niż byśmy sobie tego życzyły. To męska rzecz być daleko a kobiecie wiernie czekać Cytuj
iridos Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 zdecydowanie lepiej o plany bądź działania w twoja stronę czy związane z tobą zapytać co to z a pytanie o nadzieje?faceci sie takimi uczuciami nie karmią po kartach on ucieka gdzieś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi