Skocz do zawartości

Rozklad "Pokaz kotku co masz w srodku"

bbn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W mojej relacji z Pania, o ktora juz pytalem nastapilo pewne zatrzesienie (ciezko powiedziec czy na plus czy minus, w kazdym razie sporo sie zmienilo). Dlatego postanowilem sprawdzic co karty powiedza w tej sytuacji. Oto tytulowy rozklad dot. Jej stosunku do mnie:

Co w glowie: diabel (nie wiem czy to ona probuje mnie opetac czy sama sie czuje zniewolona - ma sporo problemow osobistych)

Co w sercu: 5 mieczy (nieczyste zamiary? Czy moze echo ostatnich problemow miedzy nami i kilkoma innymi zamieszanymi w sytuacje osob)

Co pokazuje: 3 bulawy (pokazuje sie jako stabilna emocjonalnie kobieta z szerokimi horyzontami)

Czego sie obawia: 9 kielichow (to jest chyba latwe, bo Ona jest prostytutka...i duzo pije)

Czego sie mozna spodziewac: gwiazda (w kontekscie pozostalych kart: nie wiem jak to odczytac)

Z gory dziekuje za pomoc!

Napisano
W mojej relacji z Pania, o ktora juz pytalem nastapilo pewne zatrzesienie (ciezko powiedziec czy na plus czy minus, w kazdym razie sporo sie zmienilo). Dlatego postanowilem sprawdzic co karty powiedza w tej sytuacji. Oto tytulowy rozklad dot. Jej stosunku do mnie:

Co w glowie: diabel (nie wiem czy to ona probuje mnie opetac czy sama sie czuje zniewolona - ma sporo problemow osobistych)

Co w sercu: 5 mieczy (nieczyste zamiary? Czy moze echo ostatnich problemow miedzy nami i kilkoma innymi zamieszanymi w sytuacje osob)

Co pokazuje: 3 bulawy (pokazuje sie jako stabilna emocjonalnie kobieta z szerokimi horyzontami)

Czego sie obawia: 9 kielichow (to jest chyba latwe, bo Ona jest prostytutka...i duzo pije)

Czego sie mozna spodziewac: gwiazda (w kontekscie pozostalych kart: nie wiem jak to odczytac)

Z gory dziekuje za pomoc!

DIabeł - raczej nieczyste zamiary, bardziej chce cię wykorzystać.

5 mieczy - w sercu ma ból i rozczarowanie

3 buławy- pokazuje ze umie o siebie zadbać zawalczyc

9 kielichów - co ma picie do kielichów??? - trochę moim zdaniem nietrafiona interpretacja, mysle ze boi się ze nigdy nie bedzie szczęśliwa, ze nie będzie miała nikogo. ze nie dla niej prawdziwa miłość.

gwiazda-no generalnie dużo jest niejasności, ja bym powiedziała ze mozna się wszystkiego spodziewać. coś ukryte tam jest, coś czego nie widzisz. coś nie koniecznie pozytywnego.

przy takich kartach raczyłabym być ostrożnym.

Jeśli chodzi o odpowiedz na pytanie czego się można spodziewać - po gwiezdzie raczej pewnych perturbacji, wydaje mi się ze nie jesteś dla niej mężczyzną którego szuka. Ona ciągle szuka.

Napisano

9 kielichów - co ma picie do kielichów??? - trochę moim zdaniem nietrafiona interpretacja,

9 kielichów, to między innymi karta rozpusty, nałogów. bbn napisał, iż Pani jest prostytutką, może więc obawiać się postrzegania Jej w tych kategoriach...

Napisano

Co w glowie: diabel

Wspomniałeś, że było zatrzęsienie. Po tej karcie sądzę, że Pani ma w sobie wiele emocji, niekoniecznie dobrych. Bardzo często karta ta jednak pokazuje silną chęć zawładnięcia czymś lub opanowania czegoś. Napisałeś, że ma sporo problemów osobistych, myślę, że to rzutuje na myśli Pani. Chciałaby jak najszybciej wyzwolić się spod kłopotów i trudności co też w formie ograniczeń w niej samej może symbolizować Diabeł bo jak człowiekowi spadnie na głowę zbyt wiele jednocześnie to frustracja gotowa, a i bezsilność i szamotanina wewnętrzne również.

Co w sercu: 5 mieczy

Pani w sercu obawia się podłożenia jej świni..nieczystych zagrywek, być może obawia się też, że jej tajemnice wyjdą na powierzchnie w nieładny sposob jeśli ma coś faktycznie do ukrycia, co rodzi w Pani silne emocje, które chce opanować...w sobie i w okół siebie (diabeł).

Co pokazuje: 3 bulawy

pokazuje, że jest towarzyska, że emocjonalnie czuje się rześko i lekko, a skoncentrowana jest na realizacji swoich planów

Czego sie obawia: 9 kielichow

obawiać się może, że zepsuje się jej reputacja...i nie będzie mogła folgować sobie swoim przyjemnością...i tym co lubi bo będzie na "obserwowanym" przez otoczenie.

Czego sie mozna spodziewac: gwiazda

można spodziewać się, że Pani może w ładny sposób pobudzać Pana romantyczną stronę..starać się udobruchać Pana, dać mu to czego w jej mniemaniu Pan potrzebuje aby załagodzić sytuację i tym samym sprytnie Pani mogła wyjść na swoje...i poprawić swoją sytuację.

Pani myslę, ze kombinatorka, która nie mówi o wszystkim, a widać też, że ze strachu jest w stanie rozkochać w sobie by nie mieć problemów.

Napisano (edytowane)

Ja mysle, ze pani poniekad upatruje w Tobie kogos, kto ja wyrwie z tego srodowiska. Uczepila sie Ciebie, bo mysli, ze dzieki Tobie moglaby pokonac swoje problemy.

W sercu jednak nie wierzy, ze sie uda. Zaklada niepowodzenie. Nie czuje do konca, ze rzeczywiscie moglby pojawic sie facet, ktory pokochalby ja bezinteresownie i bez zadnych podtekstow, akceptujac jej dotychczasowe zycie.

Pokazuje, ze jest zronowazona, ze potrafi dzialac a potem spokojnie wypatrywac plonow swoich dzialan. Ze ogolnie to, co mowi, to i robi.

Obawia sie, ze jezeli wejdzie w stala relacje z Toba, bedzie nalezala tylko do jednego mezczyzny. Zastanawia sie i obawia, jak to bedzie, jak mozna byc w ogole tylko z jednym mezczyzna.

A w przyszlosci moze sie okazac, ze na pewne sprawy przyjdzie Wam spojrzec z zupelnie innej strony. Byc moze cos innego dojrzycie. Szerzej, dokladnie. Warto tu wiec byc wobec siebie uczcziwym, znaczy wobec tej drugiej strony i wobec siebie samych.

Podsum calego rozkladu wg HB to XIII Smierc i IV Cesarz. Znajomosc Wasza w tej formie, co teraz nie ma racji bytu. Albo zostanie calkowicie, z gruntu przedefiniowana... albo finito.

Edytowane przez SacralNirvana