Skocz do zawartości

Dlaczego nie odpisał i jak zareagował na sms?

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Wczoraj ot tak wysłałam koledze z relacji romansowej sms, (treść: nieudana współpraca z koleżanką, niewypał akcji promocyjnej), ale z dopiskiem, że zdrowieję... Wspominaliśmy coś o spotkaniu w styczniu, ale na przeszkodzie stanęła moja choroba zakaźna i stanęło na tym, że ''no to chyba się nie spotkamy'' ''raczej na pewno, bo zarażam'' ;) Nie odzywaliśmy się od poniedziałku. Chyba bardziej z chęci odroczenia nauki sięgnęłam po karty i zaskoczyły mnie trochę, nie wiem, jak je zinterpretować jednoznacznie.

Jakby się wam nudziło, to zerknijcie ;) podchodzę na luzie do tej znajomości, więc piszcie śmiało, że np. mnie olał czy coś ;))

Przyznam punkciki ;)

Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny

Pierwsza myśl: powstrzymał się z odpowiedzią, bo nie chciał dać poznać, że liczy na spotkanie.

Druga myśl: nie interesuje go to w ogóle, więc odciął się od tego i zajął ważniejszymi sprawami.

Trzecia myśl: zablokowane konto/perspektywa zablokowania konta.

Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów

Pierwsza myśl: przestraszył się, że będę dążyła do spotkania, a on się mimo wszystko boi tej mojej choroby ;p

Druga myśl: Był zajęty rozmyślaniem o innej dziewczynie.

Trzecia myśl: może go troszkę zaskoczyłam, że jednak istnieje możliwość spotkania i zaczął o tym myśleć...

• Maestro
Napisano

dla mnie te karty mówią,ze chciał odpisać,ale coś mu stanęło na przeszkodzie i dostaniesz od niego odpowiedź, w której Cię przeprosi za brak reakcji

nie bardzo wiedział co ma Ci napisać (uwierz mi, oni naprawdę czasem tego nie wiedzą, nie są tacy kreatywni jak my;))), możliwe, że w tym Ksieżycu ma obawy przed zarażeniem,ale generalnie ten sms go ucieszył:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Bo według mnie Pan jeszcze nie widział tego sms'a...

Napisano

coś mu przeszkodziło ale pamięta i odpisze w wolnej chwili

pomyślał o Twojej chorobie że przeszkodziła w spotkaniu i zajął się sprawami finansowymi;

Napisano

nie odpisał bo mógł mieć jakies trudności z telefonem np.rozładowany a po drugim rozkladzie to w/g mnie widać że tego smsa nie przeczytał,nie widzial

Gość Linkinia
Napisano

Nie odpisał... Nie kontaktowałam się też z nim, więc nic nie wiem ;)

Napisano

Sms skasowala jakas zazdrosna laska i dlatego on go wogole nie widzial.

Napisano

Wlasnie... 7 Bulaw to wplyw osob trzecich... Podsum to Smierc, wiec bardzo mozliwa wersja, o ktorej juz napisala Selenit, ktos (moze kobieta zazdrosna, 7 Bulaw to tez zazdrosc) skasowala to.

Drugi rozklad mowi o tym, ze on tego sms-a nie widzial na oczy, pozostal nieprzeczytany.

Napisano
Wczoraj ot tak wysłałam koledze z relacji romansowej sms, (treść: nieudana współpraca z koleżanką, niewypał akcji promocyjnej), ale z dopiskiem, że zdrowieję... Wspominaliśmy coś o spotkaniu w styczniu, ale na przeszkodzie stanęła moja choroba zakaźna i stanęło na tym, że ''no to chyba się nie spotkamy'' ''raczej na pewno, bo zarażam'' ;) Nie odzywaliśmy się od poniedziałku. Chyba bardziej z chęci odroczenia nauki sięgnęłam po karty i zaskoczyły mnie trochę, nie wiem, jak je zinterpretować jednoznacznie.

Jakby się wam nudziło, to zerknijcie ;) podchodzę na luzie do tej znajomości, więc piszcie śmiało, że np. mnie olał czy coś ;))

Przyznam punkciki ;)

Pierwsza myśl: powstrzymał się z odpowiedzią, bo nie chciał dać poznać, że liczy na spotkanie.

Druga myśl: nie interesuje go to w ogóle, więc odciął się od tego i zajął ważniejszymi sprawami.

obale twoja tzrecia mysl;] zablokowane konto to przeciez nie koniec mozliwosci odpisania,jakby mu zalezalo na tym dialogu i kontynuowaniu go to smsa by ''wyklepal na parapecie i poslal,poslal wiadomosc golebiem albo najbardziej prosta mozliwosc skorzystal z bramki sms lub czyjegos tel'',chyba odeszly mu checi po tym jak napisals ze sie nie spotkacie i ta twoja choroba to go zdystansowalo...

Gość Linkinia
Napisano

O kurcze...! Przy najbliższej rozmowie jak sam nic nie wspomni (wersja z przeproszeniem), to zapytam czy widział mojego sms... Jednak dobrze, że postawiłam karty ;D

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Czas na weryfikację. Mialam dwie rozmowy, nie zająknął się ani słowem na temat sms. Nawet jak przemyciłam do wiadomości wzmiankę o tym, to nie odniósł się do tego. Podkreśliłam interpretacje, które są najprawdopodobniejsze i zaraz dodam punkciki ;) Wygląda na to, że nie widział tego smsa. Teraz myśli ma kimś innym zajęte, więc i o spotkaniu ze mną nie mówi ;p

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :bukiet:

Druga myśl: nie interesuje go to w ogóle, więc odciął się od tego i zajął ważniejszymi sprawami. jedynie ta opcja ma jakąś szansę być prawdziwą, pozostałe chybione.

Pierwsza myśl: przestraszył się, że będę dążyła do spotkania, a on się mimo wszystko boi tej mojej choroby ;p

Druga myśl: Był zajęty rozmyślaniem o innej dziewczynie.

Trzecia myśl: może go troszkę zaskoczyłam, że jednak istnieje możliwość spotkania i zaczął o tym myśleć...

dla mnie te karty mówią,ze chciał odpisać,ale coś mu stanęło na przeszkodzie i dostaniesz od niego odpowiedź, w której Cię przeprosi za brak reakcji niestety nie...

nie bardzo wiedział co ma Ci napisać (uwierz mi, oni naprawdę czasem tego nie wiedzą, nie są tacy kreatywni jak my;))), możliwe, że w tym Ksieżycu ma obawy przed zarażeniem,ale generalnie ten sms go ucieszył:)

Bo według mnie Pan jeszcze nie widział tego sms'a...

coś mu przeszkodziło ale pamięta i odpisze w wolnej chwili niestety nie...

pomyślał o Twojej chorobie że przeszkodziła w spotkaniu i zajął się sprawami finansowymi;

nie odpisał bo mógł mieć jakies trudności z telefonem np.rozładowany a po drugim rozkladzie to w/g mnie widać że tego smsa nie przeczytał,nie widzial

możliwe, bo wszystko wskazuje na to, że go nie widział

Wlasnie... 7 Bulaw to wplyw osob trzecich... Podsum to Smierc, wiec bardzo mozliwa wersja, o ktorej juz napisala Selenit, ktos (moze kobieta zazdrosna, 7 Bulaw to tez zazdrosc) skasowala to.

Drugi rozklad mowi o tym, ze on tego sms-a nie widzial na oczy, pozostal nieprzeczytany.

obale twoja tzrecia mysl;] zablokowane konto to przeciez nie koniec mozliwosci odpisania,jakby mu zalezalo na tym dialogu i kontynuowaniu go to smsa by ''wyklepal na parapecie i poslal,poslal wiadomosc golebiem albo najbardziej prosta mozliwosc skorzystal z bramki sms lub czyjegos tel'',chyba odeszly mu checi po tym jak napisals ze sie nie spotkacie i ta twoja choroba to go zdystansowalo...

możliwe Edytowane przez Linkinia
Napisano

Dokładnie tak samo to widzę.