Gość Linkinia Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Wczoraj ot tak wysłałam koledze z relacji romansowej sms, (treść: nieudana współpraca z koleżanką, niewypał akcji promocyjnej), ale z dopiskiem, że zdrowieję... Wspominaliśmy coś o spotkaniu w styczniu, ale na przeszkodzie stanęła moja choroba zakaźna i stanęło na tym, że ''no to chyba się nie spotkamy'' ''raczej na pewno, bo zarażam'' Nie odzywaliśmy się od poniedziałku. Chyba bardziej z chęci odroczenia nauki sięgnęłam po karty i zaskoczyły mnie trochę, nie wiem, jak je zinterpretować jednoznacznie. Jakby się wam nudziło, to zerknijcie podchodzę na luzie do tej znajomości, więc piszcie śmiało, że np. mnie olał czy coś ) Przyznam punkciki Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny Pierwsza myśl: powstrzymał się z odpowiedzią, bo nie chciał dać poznać, że liczy na spotkanie. Druga myśl: nie interesuje go to w ogóle, więc odciął się od tego i zajął ważniejszymi sprawami. Trzecia myśl: zablokowane konto/perspektywa zablokowania konta. Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów Pierwsza myśl: przestraszył się, że będę dążyła do spotkania, a on się mimo wszystko boi tej mojej choroby ;p Druga myśl: Był zajęty rozmyślaniem o innej dziewczynie. Trzecia myśl: może go troszkę zaskoczyłam, że jednak istnieje możliwość spotkania i zaczął o tym myśleć... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Stycznia 2013 Maestro Napisano 13 Stycznia 2013 Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny dla mnie te karty mówią,ze chciał odpisać,ale coś mu stanęło na przeszkodzie i dostaniesz od niego odpowiedź, w której Cię przeprosi za brak reakcji Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów nie bardzo wiedział co ma Ci napisać (uwierz mi, oni naprawdę czasem tego nie wiedzą, nie są tacy kreatywni jak my;))), możliwe, że w tym Ksieżycu ma obawy przed zarażeniem,ale generalnie ten sms go ucieszył Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów Bo według mnie Pan jeszcze nie widział tego sms'a... Cytuj
Aga 22 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 coś mu przeszkodziło ale pamięta i odpisze w wolnej chwili pomyślał o Twojej chorobie że przeszkodziła w spotkaniu i zajął się sprawami finansowymi; Cytuj
bridaa Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 nie odpisał bo mógł mieć jakies trudności z telefonem np.rozładowany a po drugim rozkladzie to w/g mnie widać że tego smsa nie przeczytał,nie widzial Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Nie odpisał... Nie kontaktowałam się też z nim, więc nic nie wiem Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Sms skasowala jakas zazdrosna laska i dlatego on go wogole nie widzial. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Wlasnie... 7 Bulaw to wplyw osob trzecich... Podsum to Smierc, wiec bardzo mozliwa wersja, o ktorej juz napisala Selenit, ktos (moze kobieta zazdrosna, 7 Bulaw to tez zazdrosc) skasowala to. Drugi rozklad mowi o tym, ze on tego sms-a nie widzial na oczy, pozostal nieprzeczytany. Cytuj
CessPablos Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Wczoraj ot tak wysłałam koledze z relacji romansowej sms, (treść: nieudana współpraca z koleżanką, niewypał akcji promocyjnej), ale z dopiskiem, że zdrowieję... Wspominaliśmy coś o spotkaniu w styczniu, ale na przeszkodzie stanęła moja choroba zakaźna i stanęło na tym, że ''no to chyba się nie spotkamy'' ''raczej na pewno, bo zarażam'' Nie odzywaliśmy się od poniedziałku. Chyba bardziej z chęci odroczenia nauki sięgnęłam po karty i zaskoczyły mnie trochę, nie wiem, jak je zinterpretować jednoznacznie. Jakby się wam nudziło, to zerknijcie podchodzę na luzie do tej znajomości, więc piszcie śmiało, że np. mnie olał czy coś ) Przyznam punkciki Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny Pierwsza myśl: powstrzymał się z odpowiedzią, bo nie chciał dać poznać, że liczy na spotkanie. Druga myśl: nie interesuje go to w ogóle, więc odciął się od tego i zajął ważniejszymi sprawami. Trzecia myśl: zablokowane konto/perspektywa zablokowania konta. obale twoja tzrecia mysl;] zablokowane konto to przeciez nie koniec mozliwosci odpisania,jakby mu zalezalo na tym dialogu i kontynuowaniu go to smsa by ''wyklepal na parapecie i poslal,poslal wiadomosc golebiem albo najbardziej prosta mozliwosc skorzystal z bramki sms lub czyjegos tel'',chyba odeszly mu checi po tym jak napisals ze sie nie spotkacie i ta twoja choroba to go zdystansowalo... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 O kurcze...! Przy najbliższej rozmowie jak sam nic nie wspomni (wersja z przeproszeniem), to zapytam czy widział mojego sms... Jednak dobrze, że postawiłam karty ;D Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Czas na weryfikację. Mialam dwie rozmowy, nie zająknął się ani słowem na temat sms. Nawet jak przemyciłam do wiadomości wzmiankę o tym, to nie odniósł się do tego. Podkreśliłam interpretacje, które są najprawdopodobniejsze i zaraz dodam punkciki Wygląda na to, że nie widział tego smsa. Teraz myśli ma kimś innym zajęte, więc i o spotkaniu ze mną nie mówi ;p Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny Pierwsza myśl: powstrzymał się z odpowiedzią, bo nie chciał dać poznać, że liczy na spotkanie. Druga myśl: nie interesuje go to w ogóle, więc odciął się od tego i zajął ważniejszymi sprawami. jedynie ta opcja ma jakąś szansę być prawdziwą, pozostałe chybione. Trzecia myśl: zablokowane konto/perspektywa zablokowania konta. Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów Pierwsza myśl: przestraszył się, że będę dążyła do spotkania, a on się mimo wszystko boi tej mojej choroby ;p Druga myśl: Był zajęty rozmyślaniem o innej dziewczynie. Trzecia myśl: może go troszkę zaskoczyłam, że jednak istnieje możliwość spotkania i zaczął o tym myśleć... Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny dla mnie te karty mówią,ze chciał odpisać,ale coś mu stanęło na przeszkodzie i dostaniesz od niego odpowiedź, w której Cię przeprosi za brak reakcji niestety nie... Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów nie bardzo wiedział co ma Ci napisać (uwierz mi, oni naprawdę czasem tego nie wiedzą, nie są tacy kreatywni jak my;))), możliwe, że w tym Ksieżycu ma obawy przed zarażeniem,ale generalnie ten sms go ucieszył Dlaczego nie odpisał na mojego smsa? - 7 buław, Sprawiedliwość, Sąd Ostateczny Jak zareagował na mojego smsa? - Wisielec, Księżyc, 9 denarów Bo według mnie Pan jeszcze nie widział tego sms'a... coś mu przeszkodziło ale pamięta i odpisze w wolnej chwili niestety nie...pomyślał o Twojej chorobie że przeszkodziła w spotkaniu i zajął się sprawami finansowymi; nie odpisał bo mógł mieć jakies trudności z telefonem np.rozładowany a po drugim rozkladzie to w/g mnie widać że tego smsa nie przeczytał,nie widzial Sms skasowala jakas zazdrosna laska i dlatego on go wogole nie widzial. możliwe, bo wszystko wskazuje na to, że go nie widział Wlasnie... 7 Bulaw to wplyw osob trzecich... Podsum to Smierc, wiec bardzo mozliwa wersja, o ktorej juz napisala Selenit, ktos (moze kobieta zazdrosna, 7 Bulaw to tez zazdrosc) skasowala to. Drugi rozklad mowi o tym, ze on tego sms-a nie widzial na oczy, pozostal nieprzeczytany. obale twoja tzrecia mysl;] zablokowane konto to przeciez nie koniec mozliwosci odpisania,jakby mu zalezalo na tym dialogu i kontynuowaniu go to smsa by ''wyklepal na parapecie i poslal,poslal wiadomosc golebiem albo najbardziej prosta mozliwosc skorzystal z bramki sms lub czyjegos tel'',chyba odeszly mu checi po tym jak napisals ze sie nie spotkacie i ta twoja choroba to go zdystansowalo... możliwe Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Linkinia Cytuj
Davisa Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Sms skasowala jakas zazdrosna laska i dlatego on go wogole nie widzial. Dokładnie tak samo to widzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi