Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Będąc pod wpływem artykułu: Dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić? - Psychologia - Zdrowie i psychologia - Polki.pl zadałam kartom pytanie: Dlaczego Pan Jot nie oświadczył mi się do tej pory? (tak wprost, bo szemrane/badawcze podchody/prowokacje robi) no i mam; 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław no i winę ponoszę tu ja, chyba Pana zbyt strofuję, tremuję. Wygląda na to, że samodzielność wynika z mojego wyboru....przynajmniej w Jego mniemaniu. Faktem jest, że ucinam rozmowy nt. Co o tym sądzicie? Ten temat chyba zostawię bez weryfikacji, bo nie mam śmiałości zapytać wprost. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Stycznia 2013 Maestro Napisano 13 Stycznia 2013 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław on się może Ciebie faktycznie obawaić, poza tym widzi, że jesteś po przejsciach i chyba ma wrazenie, że obecna sytuacja Ci odpowiada,sadząc po 8 buław,która idzie od Królowej on chyba chciałby,aby inicjatywa w tymże kierunku wyszła od Ciebie,masz w podsumie Gwiazdę- szansa na to jest:) Cytuj
Trida Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 no i mam; 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław Hmmm pierwsze co mi na myśl przyszło, to jego przeświadczenie, ze jak oświadczyny to za rok max ślub a chwilowo Was chyba na to nie stać... To, ze Ty za bardzo naciskasz to swoją drogą... To nie jest łatwa decyzja i większość mężczyzn musi dojrzeć do tego. On potrzebuje jeszcze przejść jakiś etap... Przed oświadczynami jest coś, co on mus zrobić, zmienić w sobie i dopiero wtedy się oświadczy. Cytuj
Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław on się może Ciebie faktycznie obawaić, poza tym widzi, że jesteś po przejsciach i chyba ma wrazenie, że obecna sytuacja Ci odpowiada,sadząc po 8 buław,która idzie od Królowej on chyba chciałby,aby inicjatywa w tymże kierunku wyszła od Ciebie,masz w podsumie Gwiazdę- szansa na to jest:) No to dalej posumowałam 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław - Gwiazda (17) Pustelnik...Słońce....Cesarzowa Kochanki....Głupiec Kochanki no i nadal niewiele mi to wyjaśnia Chyba zwyczajnie nam w tym Słońcu dobrze i lepiej żyć spontanicznie na wariackich zasadach (Głupiec) niż podejmować decyzję. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Stycznia 2013 Maestro Napisano 13 Stycznia 2013 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław - Gwiazda (17) Pustelnik...Słońce....Cesarzowa Kochanki....Głupiec Kochanki jeżeli już patrzeć na sumowanie (ja od tej formy czytania kart odeszłam, bo się nie sprawdza), to patrząc od dołu piramidki, teraz jest etap dokonywania wyboru - Kochankowie, widać, żę w Głupcu może zapaść spontaniczna decyzja, którą trzeba będzie jednak gruntownie przemysleć (Pustelnik) w efekcie będziesz usatysfakcjonowana Słońce i Cesarzowa:) Cytuj
Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 mi też te podsumy mącą w głowie, nadto filozofuję i robi się z mnie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław - Gwiazda (17) Pustelnik...Słońce....Cesarzowa Kochanki....Głupiec Kochanki Zacznę od tego iż widać że Pan tego naprrrawdę chce...ale, to naprawdę wygląda tak - jakbyś Ty dawała Panu oczywiste sygnały że tego nie chcesz, że wolisz luźny układ (Królowa Mieczy & 8 Buław)...dla Pana ewidentnie jesteś tą Naaajważniejszą i jest taki zdezorientowany bo nie wie co robić, jak się zachować, jak Ci powiedzieć że tego chce... P.S. Ty ucinasz rozmowy na ten temat ,a Pan już potem nie drązy tematu, bo jak to facet myśli sobie - a co to będzie jak wprost usłyszę nie (?)..więc woli stan obecny (bezpieczny - bo nie musi się czuć "odrzucony")... Cytuj
iridos Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 bo nie chce cie ograniczać w jakikolwiek sposób ceni twoja niezależność Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Dlaczego Pan Jot nie oświadczył mi się do tej pory? (tak wprost, bo szemrane/badawcze podchody/prowokacje robi) 10 denarów Królowa Mieczy 8 buław wg mnie Pan widzi albo rozmawialiście kiedyś być może, że poukładałaś już swoje życie i dobrze Ci jak jest (10 monet) przez co obawia się, że byłabyś niechętna na ślub...a i mogłabyś odrzucić oświadczyny i mogłoby popsuć to relacje między Wami. Może czas delikatnie Pana naprowadzić że zdanie masz już nieco inne? Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Może czas delikatnie Pana naprowadzić że zdanie masz już nieco inne? Podobno Królowa Mieczy „ ma ciasny światopogląd i ciężko ją przekonać do czegoś nowego do czego sama się wcześniej nie przekonała..." 8 buław zachęca do podjęcia inicjatywy. Pytanie było teoretyczne. Teraz Się zastanowię czy coś w praktyce poczynić Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Pytanie przydatne bo teraz wiesz jak to widzi i można to zmienić jeśli tylko zapragniesz Cytuj
iridos Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Podobno Królowa Mieczy „ ma ciasny światopogląd i ciężko ją przekonać do czegoś nowego do czego sama się wcześniej nie przekonała..." 8 buław zachęca do podjęcia inicjatywy. Pytanie było teoretyczne. Teraz Się zastanowię czy coś w praktyce poczynić bo królowa mieczy wie...CZEGO NIE CHCE No ciekawa jestem czy wcieliłaś w praktykę Cytuj
Vivere Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 bo królowa mieczy wie...CZEGO NIE CHCENo ciekawa jestem czy wcieliłaś w praktykę Jeszcze nie, mam przecież do czynienia z 2/11 a i sama mam wiele za skórą - 5/14 Ale z czasem się zorientuję co zaś, jako żem uparty Koziorożec (Saturn z Uranem):chytry_na::chytry_na: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi