Skocz do zawartości

Dlaczego on mi mówi tyle złych rzeczy na mój temat?

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie raz już mówił rzeczy które mnie bolały,dzis kolejna dawka:) ochłodziłam emocje,ale to nie zmienia faktu,ze nadal bolą bo skoro nic mu z siebie "nigdy" nie dawałam choć według mnie wiecej niż on sam..

Dzis usłyszałam,że nikomu żle nigdy nie zyczył,ale mi życzy -i przewineła sie litania.

Moja reakcja -początkowo próbowałam się obronić,ale potem zostałam zdeptana z ziemia,odłączył sie, Nie napisałam już nic.

Ja mam tego dosyć i na prawdę uważam,że to nie ma sensu,mam dosyć zachowania

Patrzę na karty i widzę ciemność,totalna,w ogóle ich nie rozumiem

Dlaczego on mi mówi tyle złych rzeczy na mój temat?- 4 buław,CESARZOWA,Królowa denarów, 9 mieczy-Tak jakby chciał mnie w ten sposób do zmiany myślenia,żebym po nocach spac nie mogła..albo uważa,że sama snuje sobie problemy.

Co właściwie czuje do mnie w sercu?RYDWAN,2 mieczy,5 denarów,ŚWIAT,5 kielichów-Bieda tu z nedzą. chyba coś czuł,ale teraz juz nie czuje widać brak ruchu..moze widzi ,ze nie jest w stanie zmienić pewnych rzeczy które myślę. Nie wątpliwi edla niego ten etap to chyba zakończony jest w karcie ŚWIAT..

Co bedzie dalej?- 7 buław,Paż buław,ŚMIERC,Królowa Buław- bedzie wrzało,jakies złośliwe rzeczy jeszcze mówić pod wpływem emocji,ale relacja ulegnie chyba śmierci..a bedzie to spowodowane moja obrona swoich racji..

Dziewczyny ,jak uważacie?

Napisano

Myślę, że on kogos ma na oku,

albo kreci z inna dziewczyna, i chce Cie "odkochac".

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Dlaczego on mi mówi tyle złych rzeczy na mój temat?- 4 buław,CESARZOWA,Królowa denarów, 9 mieczy-

Chce Cię zdystansować do siebie w ten sposób, On chyba chce dać Ci do zrozumienia że jest inna Kobieta w Jego życiu - Ważna dla Niego...chce dać Ci do zrozumienia że nie możesz od Niego niczego zobowiązującego oczekiwać...

Co właściwie czuje do mnie w sercu?RYDWAN,2 mieczy,5 denarów,ŚWIAT,5 kielichów-

Nie ma tu uczuć do Ciebie...Pan jest totalnie zablokowany - odcięty uczcuciowo...

Co bedzie dalej?- 7 buław,Paż buław,ŚMIERC,Królowa Buław-

Twoja walka o tę relację...a w efekcie relacja się rozleci...ponieważ Pan jest w poważnej relacji...

Napisano

uwazam jak reszta. Ty jestes albo denarową albo cesarzową :P nie wiem w jakiej relacji ejstescie. ale on z kims sie spotyka wg mnie. Sorry,ale facet totalnie takei zero ma w sercu albo ja jestem slepa rydwanem chce sie z Twojego tez wyniesc. i w swoim mowi sela wi. przynajmniej tak to widze,t raczej rozjscie w swiecie, w rydwanie. Ty sobie podarjesz ten związek i z tego co widze chyba mądrze zrobisz..

trzymaj się

Napisano (edytowane)

Pan ma żonę.

Mi nie odpowiada bycie tą drugą i nie odpowiada mi rozwalanie czegos w jego zycia bo by mnie sumienie zjadło.

Pan postawił się okoniem bo jemu relacja ze mną pasowała a ja go odrzucałam.. I tak ta sytuacja wygląda..

a najdziwniejsze w tym wszystkim jest to,że to on ciagle powtarza ,że mnie kocha..a ja w ogóle..

Możliwe ze to poczucie pustki wyszło w kartach z moich emocji?

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Napisano

a najdziwniejsze w tym wszystkim jest to,że to on ciagle powtarza ,że mnie kocha..a ja w ogóle..

Możliwe ze to poczucie pustki wyszło w kartach z moich emocji?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Nie raz już mówił rzeczy które mnie bolały,dzis kolejna dawka:) ochłodziłam emocje,ale to nie zmienia faktu,ze nadal bolą bo skoro nic mu z siebie "nigdy" nie dawałam choć według mnie wiecej niż on sam..

Dzis usłyszałam,że nikomu żle nigdy nie zyczył,ale mi życzy -i przewineła sie litania.

Moja reakcja -początkowo próbowałam się obronić,ale potem zostałam zdeptana z ziemia,odłączył sie, Nie napisałam już nic.

Ja mam tego dosyć i na prawdę uważam,że to nie ma sensu,mam dosyć zachowania

Patrzę na karty i widzę ciemność,totalna,w ogóle ich nie rozumiem

Dlaczego on mi mówi tyle złych rzeczy na mój temat?- 4 buław,CESARZOWA,Królowa denarów, 9 mieczy-Tak jakby chciał mnie w ten sposób do zmiany myślenia,żebym po nocach spac nie mogła..albo uważa,że sama snuje sobie problemy.

Co właściwie czuje do mnie w sercu?RYDWAN,2 mieczy,5 denarów,ŚWIAT,5 kielichów-Bieda tu z nedzą. chyba coś czuł,ale teraz juz nie czuje widać brak ruchu..moze widzi ,ze nie jest w stanie zmienić pewnych rzeczy które myślę. Nie wątpliwi edla niego ten etap to chyba zakończony jest w karcie ŚWIAT..

Co bedzie dalej?- 7 buław,Paż buław,ŚMIERC,Królowa Buław- bedzie wrzało,jakies złośliwe rzeczy jeszcze mówić pod wpływem emocji,ale relacja ulegnie chyba śmierci..a bedzie to spowodowane moja obrona swoich racji..

Dziewczyny ,jak uważacie?

Kochana...ja teraz doczytałam co napisałaś...boosheee - po co Ci facet który wprost Ci mówi że Ci życzy źle :zalamka:...ja rozumiem że to twoja sprawa, ale kurcze - nie pozwól się tak traktować, no żesz kurde...

Pamietać trzeba - traktują Was/Nas tak jak na to pozwalamy !!!

3maj się Cieplutko.

Napisano (edytowane)

MyStErIoUs_WoMaN właśnie nie chcę by mnie już tak traktował. Kiedyś dla mnie wiele znaczył,był dobry ale to było kiedyś a ostatnie staranie nie przekonywały bo jestem totalnie w sobie rozczarowana i zawiedziona.

Potrzebuję spokoju.. i bycia samą. Moze w koncu uzdrowie moje rozczarowania.

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Napisano

no to jz wiem kim jest denarowa.. ok to polecilabym dac spobie spokj ..dla czystosci sumienia,ktore Ciebie gryzie w sumie i tak

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
MyStErIoUs_WoMaN właśnie nie chcę by mnie już tak traktował. Kiedyś dla mnie wiele znaczył,był dobry ale to było kiedyś a ostatnie staranie nie przekonywały bo jestem totalnie w sobie rozczarowana i zawiedziona. Skoro ma wszystko czego potrzebuje to po co mu ja do szczęścia? Życie tez próbowałam sobie ułożyć,to mimo ,że on ma swoje mi mojego nie pozwolił..

Teraz powiedział,że to nie ma sensu,ze czuje przeze mnie do siebie obrzydzenie bo go odrzucam.. ale mam dosyc bycia zabawka z półki-weż,odłoż..

Potrzebuję spokoju.. i bycia samą. Moze w koncu uzdrowie moje rozczarowania.

Pies ogrodnika ~ sam nie weźmie innemu nie da...ehhh...

Ale to dobrze że dostrzegasz to co powinnaś, Mądra Dziewczynka.:przytul: Wiadomo, takie sytacje łatwe nie są, a i serce nie sługa, no ale o godność własną trzeba dbać...:*

Napisano

Powinas facetowi kopnac w jaja az by mu sie z galkami ocznymi zamienily miejscami...

Ja Was kobiety nie rozumiem... poswiecac sie w imie milosci - ok, jestem w stanie zrozumiec kompromisy.

Ale mowie to Wam jako facet - szanujcie się!!

To nie te czasy kiedy Matka Polka umierala za dzieci i rodzinę, teraz powinno się umieć myśleć o sobie i mieć własną godność.

Co ciekawe u facetów takie sytuacje sie prawie nie zdarzaja... a u kobiet są nagminne.

GTI - lepiej sie odetnij bo Pan jest toksyczny jak cholera. Zniszczy Cie psychicznie. I chyba byl juz na niego rozklad kiedys, i wszyscy Cie ostrzegali.

I tak oftopowo:

Kobiety, jak facet ma zone, to sobie dajcie spokoj. Chyba ze sie rozwodzi.

Napisano

Kochana wysokim murem od tego popaprańca emocjonalnego musisz się odgrodzić.

Napisano
Powinas facetowi kopnac w jaja az by mu sie z galkami ocznymi zamienily miejscami...

Ja Was kobiety nie rozumiem... poswiecac sie w imie milosci - ok, jestem w stanie zrozumiec kompromisy.

To nie te czasy kiedy Matka Polka umierala za dzieci i rodzinę, teraz powinno się umieć myśleć o sobie i mieć własną godność.

Co ciekawe u facetów takie sytuacje sie prawie nie zdarzaja... a u kobiet są nagminne.

GTI - lepiej sie odetnij bo Pan jest toksyczny jak cholera. Zniszczy Cie psychicznie. I chyba byl juz na niego rozklad kiedys, i wszyscy Cie ostrzegali.

I tak oftopowo:

Caliel ale ja nie chcialam nigdy/ i nie chcę by się rozwodzil.

Chcę zacząć żyć po prostu. To on mi nie daje..

Daje spokój na parę dni a potem znowu to samo. Masz racje niszczy psychicznie jak cholera.

I szanuje się ,nie chce mu dać tego czego ode mnie oczekuje. Cała awantura jest o to,ze go odrzucam.

Zalezało mi na nim,czasem patrze przez pryzmat tego,ze okazał mi wczesniej wiele serca.

Prawda jest niestety taka,ze teraz to go nie ma.

Napisano

To zacznij zyc, a jego olej ;)

taka dziewczyna jak Ty, zasluguje na cos wiecej.

Napisano

Próbuje acz kolwiek jest msciwym osobnikiem..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I tak oftopowo:

Poprawiłabym tylko "chyba ze sie rozwodzi" na ~ chyba że jest rozwiedziony - lub w trakcie rozwodu.;)

• Maestro
Napisano

I tak oftopowo:

Calielku kochany:) Mów nam to i każdej po kolei:))) My musimy myśleć o sobie:)

Napisano

To chłop Wam to dopiero musi powiedzieć?

Bo jakoś jak jedna drugiej mówi, to nie dociera...

• Maestro
Napisano
To chłop Wam to dopiero musi powiedzieć?

Bo jakoś jak jedna drugiej mówi, to nie dociera...

Wiesz co, ja czasem naprawdę wolę usłyszeć zdanie faceta, mimo, że wiem jaka powinnam być. Tzn.chcę usłyszeć potwierdzenie, ze dobrze postępuję:)

Napisano

KatiJo - zdazylem zauwazyc :D

chociaz w sumie, nawet jak chlop mowi to czasem tez nie dociera;)

• Maestro
Napisano
KatiJo - zdazylem zauwazyc :D

chociaz w sumie, nawet jak chlop mowi to czasem tez nie dociera;)

Do mnie dociera:))))

Napisano

Dlaczego on mi mówi tyle złych rzeczy na mój temat?

4 buław,CESARZOWA,Królowa denarów, 9 mieczy ---> suma XII Wisielec; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Moja pierwsza mysli, ze jego zona jest w ciazy. Hmm... I stad skoncentrowal sie na tamtej relacji. Podsum HB wskazuje na to, ze chce to zburzyc i zajac sie czyms calkiem inny. Mam na mysli - zburzyc Wasza relacje.

Co właściwie czuje do mnie w sercu?

RYDWAN,2 mieczy,5 denarów,ŚWIAT,5 kielichów ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB IV Cesarz

On jest juz skoncentrowany na innych dzialaniach. Widac, jakby mu samemu wywrocilo sie zycie do gory nogami. 2 Mieczy to jakby byl zmuszony szukac w obecnej sytuacji tzw. zlotego srodka. 5 Monet wskazuje na to, ze nie czuje sie z obecna sytuacja dobrze i pewnie. Swiat wskazuje na udanie sie juz w innym kierunku. 5 Kielichow to juz takie praktyczne spojrzenie na swoje zycie bez jakis marzen, klapek na oczach. Po prostu uwaza, ze co bylo, skonczylo sie, teraz trzeba spojrzec na zycie realnie. Podsum mowi o tym, ze nie zywi do Ciebie zlych uczuc, ale jest zmuszony do tego, zeby szukac w zyciu kompromisow. Podsum HB mowi, ze jest skupiony na zyciu swoim bardzo i nie ma tu miejsca na jeszcze jakies emocje glebsze, uczucia. Zajelo go po prostu szare zycie.

Co bedzie dalej?

7 buław,Paż buław,ŚMIERC,Królowa Buław ---> suma XVI Wieza, suma HB XX Sad i II Kaplanka

Ja bym powiedziala, ze w tych 7 Bulawach definitywnie widac wplyw trzeciej osoby (byc moze wlasnie zony). Paz Bulaw wskazuje na to, ze jeszcze moga byc proby ratowania tego, byc moze takze z jego strony. Jednak to w tej formie dlugo nie potrzyma. Krolowa Bulaw to zapewne Ty. I teraz sa dwie mozliwosci. Albo rzeczywiscie poczujesz sie zmeczona... albo cos rypnie w tej relacji i na Twoja korzysc, jako ze pan mimo wszystko stwierdzi, ze jednak ciagnie go do Ciebie w tej Krolowej. Jakby nie bylo, podsum wskazuje na to, ze cos tam trzasnac miedzy Wami musi.

Sad i Kaplanka mowia o tym, aby zaczac myslec juz raczej o czyms nowym i zaczac patrzec z zaufaniem (w swoja wlasna intuicje) w przyszlosc.

Takze jednak stawiam tu na koniec tej znajomosci mimo wszystko.

• Lubię to! 1