kobieta12 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 jakie mam podjac dzialania wobec pana w domysle czy ja powinam odezwać sie pierwsza (sie pocielismy na maksa) krol kielichów, krolowa kielichów, pustelnik pierwsza mysl ze on ma kogos kurde, a ja zostałam na lodzie druga mysl ze on biedny maly mis potrzebuje mojego gestu tzn powinnam byc madrzejsza i sie odewac do niego. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Widać, że zależy Ci na nim - więc powinnaś wykazać się mądrością, którą juz dobyłaś i zrobić to co uważasz za słuszne. Ja to interpretuję jako odezwanie się i wyjaśnienie sobie na spokojnie wszystkiego. Cytuj
kobieta12 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 jemu tez zalezy ale nie drgnie. nie ma sprawiedliwosci Cytuj
CessPablos Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 napisz '' czekam na Twoj odzew to moj pierwszy krok teraz ty zrob drugi krok " ;] Cytuj
bridaa Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 źle zadane pytanie i karty pokazały sytuacje - dwoje ludzi w odsunięciu od siebie, oboje wyszliscie w kielichach więc uczucie jest, oboje czekacie na ruch drugiego z Was ale tarot nie podejmuje za nas decyzji, on pokazuje jak powinna rozwinąc sie sytuacja jeśli zrobisz tak czy siak a tu są dwa pytania a jeden rozkład Cytuj
Lenka10 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 napisz '' czekam na Twoj odzew to moj pierwszy krok teraz ty zrob drugi krok " ;] dokładnie ,bo ja ze swoich obserwacji wiem że król kiel nie rwie się do wychodzenia z inicjatywą Cytuj
Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 kobieta12, ja tak jak bridaa, toczka w toczkę więc powielac nie będę Odezwij się i już albo zapytaj tarota inaczej... Cytuj
maddie88 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Zgadzam się z bridą i Vievere... Może zrób rozkład Dylemat Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 krol kielichów, krolowa kielichów, pustelnik suma Rydwan Odezwać się... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Pani musi wyrwać Pana ze swojej samotni, czyli odezwij się do niego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Karty dla mnie pokazały, że Wam obojgu na sobie zależy, że czujecie się samotni w obecnej sytuacji, wg mnie on się może odezwać, jak samotność go dobije.. Cytuj
KatiJo Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 jemu tez zalezy ale nie drgnie. nie ma sprawiedliwosci Chodzi Ci o sprawiedliwość (czyt. dumę, postawienie na swoim), czy szczęście? Bo, jak to drugie, to nie rozumiem dylematu... Odezwać się i tyle... Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 sytuacja sama sie rozwiaze.....wiesz albo przez dume stracisz czlowieka albo dume dla czlowieka. Co wybierasz jego czy dume?? Masz piekna odp. jestes przy eremicie czyle zrob madrze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi