maddie88 Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, Zapytałam kart, jak pewien pan zareagowałby na moją wiadomość... Od dłuższego czasu nie utrzymujemy ze sobą kontaktu... Pan był kiedyś zainteresowany, ale to długa historia... 2 Denarów (odpowiedź), tło: 3 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag => Diabeł Suma tła: Cesarzowa Pan miałby mieszane uczucia... Z jednej strony ucieszyłby się, ale też podszedłby do tej wiadomości dosyć...racjonalnie, analizowałby moje zachowanie... Jednak odpisałby coś miłego w tym Magu... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 13 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 2 Denarów (odpowiedź), tło: 3 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag => Diabeł Suma tła: Cesarzowa Byłby zdezorientowany - zapewne by się zastanawiał "o co kaman (?)" ~ dociekałby w myślach co miałaś na celu pisząc tę wiadomość...a tak poza tym, ucieszyłby się i miałby "kudłate" myśli:D... Cytuj
maddie88 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 2 Denarów (odpowiedź), tło: 3 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag => Diabeł Suma tła: Cesarzowa Byłby zdezorientowany - zapewne by się zastanawiał "o co kaman (?)" ~ dociekałby w myślach co miałaś na celu pisząc tę wiadomość...a tak poza tym, ucieszyłby się i miałby "kudłate" myśli:D... No...nie dziwo, że pan byłby w lekkim szoku Hehe, kudłate myśli Też tak odebrałam te karty, aż się zdziwiłam...eh, panowie Dzięki, Mysterious Woman Cytuj
CessPablos Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 w pierwszej chwili ogarneloby go uczucie zdziwienia i usmiechu na twarzy ,nastepnie zmieszanie i analiza jak to?czemu to ? po co to? a na koniec silnie by myslal co napisac i jak zeby zrozumiec twoj ruch ;] 1 Cytuj
maddie88 Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Napisano 13 Stycznia 2013 w pierwszej chwili ogarneloby go uczucie zdziwienia i usmiechu na twarzy ,nastepnie zmieszanie i analiza jak to?czemu to ? po co to? a na koniec silnie by myslal co napisac i jak zeby zrozumiec twoj ruch ;] "w pierwszej chwili ogarneloby go uczucie zdziwienia i usmiechu na twarzy" - bardzo możliwe z tym uśmiechem A zdziwienie pewne na 100% Dziękuję, Pablos Cytuj
Vivere Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Zrobisz panu niespodziankę. Dla Niego będzie to radosny zwrot akcji. Pan zręcznie popłynie z prądem. Miło ale dyplomatycznie Ci odpowie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Ja myślę, że on by się bardzo ucieszył z tej wiadomosci, wg mnie podszedłby do niej na luzie i z czasem by wyszedł z inicjatywą) Cytuj
maddie88 Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Ja myślę, że on by się bardzo ucieszył z tej wiadomosci, wg mnie podszedłby do niej na luzie i z czasem by wyszedł z inicjatywą) Już mi nie raz taka myśl przeszła Ale poczekam jeszcze do końca lutego...może coś się wyklaruje... Dzięki, Inez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi