Skocz do zawartości

Reakcja pana... ;)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Zapytałam kart, jak pewien pan zareagowałby na moją wiadomość... Od dłuższego czasu nie utrzymujemy ze sobą kontaktu... Pan był kiedyś zainteresowany, ale to długa historia... ;)

2 Denarów (odpowiedź), tło: 3 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag => Diabeł

Suma tła: Cesarzowa

Pan miałby mieszane uczucia... Z jednej strony ucieszyłby się, ale też podszedłby do tej wiadomości dosyć...racjonalnie, analizowałby moje zachowanie... Jednak odpisałby coś miłego w tym Magu...

Jak myślicie? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

2 Denarów (odpowiedź), tło: 3 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag => Diabeł Suma tła: Cesarzowa

Byłby zdezorientowany - zapewne by się zastanawiał "o co kaman (?)" :) ~ dociekałby w myślach co miałaś na celu pisząc tę wiadomość...a tak poza tym, ucieszyłby się i miałby "kudłate" myśli:D...

Napisano
2 Denarów (odpowiedź), tło: 3 Kielichów, Sprawiedliwość, Mag => Diabeł Suma tła: Cesarzowa

Byłby zdezorientowany - zapewne by się zastanawiał "o co kaman (?)" :) ~ dociekałby w myślach co miałaś na celu pisząc tę wiadomość...a tak poza tym, ucieszyłby się i miałby "kudłate" myśli:D...

No...nie dziwo, że pan byłby w lekkim szoku ;) Hehe, kudłate myśli :) Też tak odebrałam te karty, aż się zdziwiłam...eh, panowie :) Dzięki, Mysterious Woman :):buziak:

Napisano

w pierwszej chwili ogarneloby go uczucie zdziwienia i usmiechu na twarzy ,nastepnie zmieszanie i analiza jak to?czemu to ? po co to? a na koniec silnie by myslal co napisac i jak zeby zrozumiec twoj ruch ;]

• Lubię to! 1
Napisano
w pierwszej chwili ogarneloby go uczucie zdziwienia i usmiechu na twarzy ,nastepnie zmieszanie i analiza jak to?czemu to ? po co to? a na koniec silnie by myslal co napisac i jak zeby zrozumiec twoj ruch ;]

"w pierwszej chwili ogarneloby go uczucie zdziwienia i usmiechu na twarzy" - bardzo możliwe z tym uśmiechem :D A zdziwienie pewne na 100% :) Dziękuję, Pablos :)

Napisano

Zrobisz panu niespodziankę. Dla Niego będzie to radosny zwrot akcji. Pan zręcznie popłynie z prądem. Miło ale dyplomatycznie Ci odpowie.

• Maestro
Napisano

Ja myślę, że on by się bardzo ucieszył z tej wiadomosci, wg mnie podszedłby do niej na luzie i z czasem by wyszedł z inicjatywą:))

Napisano
Ja myślę, że on by się bardzo ucieszył z tej wiadomosci, wg mnie podszedłby do niej na luzie i z czasem by wyszedł z inicjatywą:))

:) Już mi nie raz taka myśl przeszła ;) Ale poczekam jeszcze do końca lutego...może coś się wyklaruje... Dzięki, Inez :buziak::uscisk: