Skocz do zawartości

Jak będzie przebiegać spłata kredytu?

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zamierzam wziąć na pewien cel kredyt stąd pytanie

Rycerz Mieczy, 6 Monet, 9 Monet suma Sąd

Rycerz Mieczy - wiem dokładnie co chce zrobić i wiem jak to zrobić, a co najważniejsze jestem zdecydowana, bo cel jest w zasięgu wzorku

6 Monet - tu chyba sam kredyt pokazuje się

9 Monet - symbolizuje bezpieczeństwo finansowe i samowystarczalność, więc moim zdaniem ze spłata nie powinno być problemów.

Gość SooYoung
Napisano

Owszem w 9 den masz komfort finansowy i emocjonalny, czyli na wszystko powinno starczyć. Ale Ryc mieczy to podpisywanie czegoś na szybko, nagłe nieprzewidziane sytuacje, tak więc może chodzić o to żebyś dobrze sprawdziła co podpisujesz (żeby Cię potem bank czymś nie zaskoczył)

Chyba że to kredyt tzw chwilówka - na to też wskazuje Ryc mieczy :)

Napisano (edytowane)

Kredyt. na samochód:). RM może cel kredytu wskazywać.

Albo to jak bardzo na nowy samochód "napalilam się";), ale może być również tak jak napisałaś.

Edytowane przez sappir
Napisano
zamierzam wziąć na pewien cel kredyt stąd pytanie

Rycerz Mieczy, 6 Monet, 9 Monet suma Sąd

Rycerz Mieczy - wiem dokładnie co chce zrobić i wiem jak to zrobić, a co najważniejsze jestem zdecydowana, bo cel jest w zasięgu wzorku

6 Monet - tu chyba sam kredyt pokazuje się

9 Monet - symbolizuje bezpieczeństwo finansowe i samowystarczalność, więc moim zdaniem ze spłata nie powinno być problemów.

Zamierzasz. Rycerz Mieczy często zamierza i planuje ale rzadko plany/koncepcje realizuje. Jesli jednak nie w tym celu się pokazał (RM)to, zapewne masz wszystko dobrze przemyślane, przekalkulowane i z reszty kart wynika,że poradzisz sobie ze spłatą.

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że spłata będzie przebiegać sprawnie, aczkolwiek nie do końca terminowo, lekko chaotycznie, ew. załatwianie kredytu będzie na szybko;)

Gość Pasqualina
Napisano

powinno udać się bez zastrzeżeń :) Ryc. Mieczy pokazuje mi często autko :) 6 Den to kredyt a 9 Den spokojna finansowa przyszłość :) pełen luz xD