Gość sappir Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 zamierzam wziąć na pewien cel kredyt stąd pytanie Rycerz Mieczy, 6 Monet, 9 Monet suma Sąd Rycerz Mieczy - wiem dokładnie co chce zrobić i wiem jak to zrobić, a co najważniejsze jestem zdecydowana, bo cel jest w zasięgu wzorku 6 Monet - tu chyba sam kredyt pokazuje się 9 Monet - symbolizuje bezpieczeństwo finansowe i samowystarczalność, więc moim zdaniem ze spłata nie powinno być problemów. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Owszem w 9 den masz komfort finansowy i emocjonalny, czyli na wszystko powinno starczyć. Ale Ryc mieczy to podpisywanie czegoś na szybko, nagłe nieprzewidziane sytuacje, tak więc może chodzić o to żebyś dobrze sprawdziła co podpisujesz (żeby Cię potem bank czymś nie zaskoczył) Chyba że to kredyt tzw chwilówka - na to też wskazuje Ryc mieczy Cytuj
Gość sappir Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Kredyt. na samochód:). RM może cel kredytu wskazywać. Albo to jak bardzo na nowy samochód "napalilam się";), ale może być również tak jak napisałaś. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez sappir Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 zamierzam wziąć na pewien cel kredyt stąd pytanie Rycerz Mieczy, 6 Monet, 9 Monet suma Sąd Rycerz Mieczy - wiem dokładnie co chce zrobić i wiem jak to zrobić, a co najważniejsze jestem zdecydowana, bo cel jest w zasięgu wzorku 6 Monet - tu chyba sam kredyt pokazuje się 9 Monet - symbolizuje bezpieczeństwo finansowe i samowystarczalność, więc moim zdaniem ze spłata nie powinno być problemów. Zamierzasz. Rycerz Mieczy często zamierza i planuje ale rzadko plany/koncepcje realizuje. Jesli jednak nie w tym celu się pokazał (RM)to, zapewne masz wszystko dobrze przemyślane, przekalkulowane i z reszty kart wynika,że poradzisz sobie ze spłatą. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Wydaje mi się, że spłata będzie przebiegać sprawnie, aczkolwiek nie do końca terminowo, lekko chaotycznie, ew. załatwianie kredytu będzie na szybko;) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 powinno udać się bez zastrzeżeń Ryc. Mieczy pokazuje mi często autko 6 Den to kredyt a 9 Den spokojna finansowa przyszłość pełen luz xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi