Skocz do zawartości

co mnie pozytywnie zaskoczy do konca tego tyg?

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

4 denary,5 bulaw, dwa kiele,

moze na rozmowe mnie zaprosza...juz kiedys tak mi 5 pokazala

Napisano

....propozycja zaproszenia w celu wzbogacenia swojego dobytku ?;] a jesli juz dojdzie do takiej rozmowy to prowadzic ja bedzie facet.

Napisano
4 denary,5 bulaw, dwa kiele

uważaj, zebys kupując cos nie przepłaciła za to i to calkiem sporo...

Zastanów się and każdym wydatkiem

Możliwa rozmowa, ale miej się na baczności, zeby nie zaproponowali Ci mniej niż powinnaś dostać.

Napisano

4 denary,5 bulaw, dwa kiele

mam wrażenie, że sprawa dotyczy relacji międzyludzkich ( 2 kielichów). Tak jakbyś obroniła swoją "rację" . W 4 denarów trwanie przy swoim/ taka zaborczość/ a 5 buław obrona swojej pozycji, zdania. Zakończy się to polubownie.

Jak najbardziej może to dotyczyć rozmowy kwalifikacyjnej.

Napisano (edytowane)

4 Monety, 5 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma IX Eremita; suma HB XI Pasja i II Kaplanka

Skojarzylo mi sie, ze bedziesz siedziala w domu, w tych swoich 4 scianach i ktos sie po prostu wyrwie w Twoja strone z jakas mila propozycja wyjscia, moze na weekend np.? W kazdym razie moze to byc jakis pan, znajomy moze jakis. W podsumie HB rada, zebys z tego jak najbardzie skorzystala... jezeli uznasz, ze to cos fajnego.

A jezeli w kontekscie rozmowy kwalifikacyjnej to nie ustepuj za bardzo.. pasja zacheca do walczenia o swoje. Eremita to moze byc ten facet, ktory moze chciec na Tobie wymusic takie czy takie ustepstwa. Ogolnie dbaj o swoj interes... :hahahaha::26:

Edytowane przez SacralNirvana