Gość sheina Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 4 denary,5 bulaw, dwa kiele, moze na rozmowe mnie zaprosza...juz kiedys tak mi 5 pokazala Cytuj
CessPablos Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 ....propozycja zaproszenia w celu wzbogacenia swojego dobytku ?;] a jesli juz dojdzie do takiej rozmowy to prowadzic ja bedzie facet. Cytuj
Trida Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 4 denary,5 bulaw, dwa kiele uważaj, zebys kupując cos nie przepłaciła za to i to calkiem sporo... Zastanów się and każdym wydatkiem Możliwa rozmowa, ale miej się na baczności, zeby nie zaproponowali Ci mniej niż powinnaś dostać. Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 4 denary,5 bulaw, dwa kiele mam wrażenie, że sprawa dotyczy relacji międzyludzkich ( 2 kielichów). Tak jakbyś obroniła swoją "rację" . W 4 denarów trwanie przy swoim/ taka zaborczość/ a 5 buław obrona swojej pozycji, zdania. Zakończy się to polubownie. Jak najbardziej może to dotyczyć rozmowy kwalifikacyjnej. Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) 4 Monety, 5 Bulaw, 2 Kielichy ---> suma IX Eremita; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Skojarzylo mi sie, ze bedziesz siedziala w domu, w tych swoich 4 scianach i ktos sie po prostu wyrwie w Twoja strone z jakas mila propozycja wyjscia, moze na weekend np.? W kazdym razie moze to byc jakis pan, znajomy moze jakis. W podsumie HB rada, zebys z tego jak najbardzie skorzystala... jezeli uznasz, ze to cos fajnego. A jezeli w kontekscie rozmowy kwalifikacyjnej to nie ustepuj za bardzo.. pasja zacheca do walczenia o swoje. Eremita to moze byc ten facet, ktory moze chciec na Tobie wymusic takie czy takie ustepstwa. Ogolnie dbaj o swoj interes... :26: Edytowane 14 Stycznia 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi