Skocz do zawartości

Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tyg.? Weryfikacja w niedzielę.

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Zgapiłam rozklad od Sheiny ;)

Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, Kapłan

Może otrzymam propozycję spotkania/spotkam się z kimś ważnym dla mnie. Może dowiem się, że ktoś bliski postanowił wziąć lub wziął ślub. Może jednak przyjedzie na zajęcia osoba, której tak wypatruję. Inna opcja: zdam zaliczenie na 5 i będę zwolniona z egzaminu ;)

Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł

Chyba jednak spotkanie z jakimś panem, który mocno na mnie działa….

Z góry bardzo dziękuję za każdą interpretację :bukiet:

Gość SooYoung
Napisano

Jakiś Pan Cię zaskoczy.

10 den to tez portale społecznościowe, albo to ktoś z uczelni.

Ktoś zagada, albo poznasz kogoś nowego :)

• Maestro
Napisano

pan zaprosi Ciebie gdzieś, będzie Cię uwodził, namawiał, żebyś mu uległa

no na pewno z jakimś przystojnym męzczyzną, o którym dużo rozmyślasz...

Napisano

10 denarów, Mag, Kapłan

Ja najbardziej skłaniam się do wydarzeń na uczelni. Wygląda na to, że wszystko masz zaplanowane i poukładane w ładzie, więc "szokującego" zaskoczenia bym się nie spodziewała.

chociaż, na pytanie z kim? pojawia się Głupiec Król Buław i Diabeł więc może stanie na Twojej drodze mężczyzna ale w Diable to albo jakis taki krytyczny albo skłonny do rozpusty. Taki trochę nadęty pyszałek.

Gość Linkinia
Napisano

Może ktoś jeszcze spojrzy? Aż mnie ciekawi, co to mnie zaskoczy ;))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zaskoczy Cię Ktoś - jakiś Pan Ważny dla Ciebie...tzn. (ja nie wiem czy to Tobie pisałam przy pewnym rozkładzie że pewien Pan może wpaść na Twoją uczelnię :mysli:), ale tutaj tak to wlaśnie wygląda - że bedziesz zaskoczona jak Go zobaczysz...

"...z jakimś panem, który mocno na mnie działa" - zgadzam się :)...

Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA: w tym tygodniu pozytywnie zaskoczyły mnie:

- dostanie o pół stopnia wyższej oceny z zaliczenia, niż się spodziewałam, co daje mi szansę na zwolnienie z egzaminu ;)

- zgoda na pomoc przy skrypcie na zaliczenie od kolegi (znanego ze szkoły, bliskiego mi – 10pucharów) i otrzymanie jej. Oprócz tej sytuacji jeszcze tylko raz mi w czymś pomógł bezinteresownie, stąd moje zaskoczenie ;)

I nie wiem, co pokazały naprawdę karty. Kto inny wzbudza we mnie tak mocne emocje, ale też ten kolega nie jest mi pod tym względem obojętny. Wszystkie trafiłyście, zaraz przyznam punkciki ;)Dziękuję wam serdecznie za pomoc i poświęcenie czasu :bukiet:

Może otrzymam propozycję spotkania/spotkam się z kimś ważnym dla mnie. Może dowiem się, że ktoś bliski postanowił wziąć lub wziął ślub. Może jednak przyjedzie na zajęcia osoba, której tak wypatruję. Inna opcja: zdam zaliczenie na 5 i będę zwolniona z egzaminu ;)

Chyba jednak spotkanie z jakimś panem, który mocno na mnie działa….

Jakiś Pan Cię zaskoczy.

10 den to tez portale społecznościowe, albo to ktoś z uczelni.

Ktoś zagada, albo poznasz kogoś nowego :)

pan zaprosi Ciebie gdzieś, będzie Cię uwodził, namawiał, żebyś mu uległa

no na pewno z jakimś przystojnym męzczyzną, o którym dużo rozmyślasz...

10 denarów, Mag, Kapłan

Ja najbardziej skłaniam się do wydarzeń na uczelni. Wygląda na to, że wszystko masz zaplanowane i poukładane w ładzie, więc "szokującego" zaskoczenia bym się nie spodziewała.

chociaż, na pytanie z kim? pojawia się Głupiec Król Buław i Diabeł więc może stanie na Twojej drodze mężczyzna ale w Diable to albo jakis taki krytyczny albo skłonny do rozpusty. Taki trochę nadęty pyszałek.

Zaskoczy Cię Ktoś - jakiś Pan Ważny dla Ciebie...tzn. (ja nie wiem czy to Tobie pisałam przy pewnym rozkładzie że pewien Pan może wpaść na Twoją uczelnię :mysli:), ale tutaj tak to wlaśnie wygląda - że bedziesz zaskoczona jak Go zobaczysz...

"...z jakimś panem, który mocno na mnie działa" - zgadzam się :)...