Gość Linkinia Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Zgapiłam rozklad od Sheiny Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, Kapłan Może otrzymam propozycję spotkania/spotkam się z kimś ważnym dla mnie. Może dowiem się, że ktoś bliski postanowił wziąć lub wziął ślub. Może jednak przyjedzie na zajęcia osoba, której tak wypatruję. Inna opcja: zdam zaliczenie na 5 i będę zwolniona z egzaminu Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł Chyba jednak spotkanie z jakimś panem, który mocno na mnie działa…. Z góry bardzo dziękuję za każdą interpretację Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Jakiś Pan Cię zaskoczy. 10 den to tez portale społecznościowe, albo to ktoś z uczelni. Ktoś zagada, albo poznasz kogoś nowego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, Kapłan pan zaprosi Ciebie gdzieś, będzie Cię uwodził, namawiał, żebyś mu uległa Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł no na pewno z jakimś przystojnym męzczyzną, o którym dużo rozmyślasz... Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 10 denarów, Mag, Kapłan Ja najbardziej skłaniam się do wydarzeń na uczelni. Wygląda na to, że wszystko masz zaplanowane i poukładane w ładzie, więc "szokującego" zaskoczenia bym się nie spodziewała. chociaż, na pytanie z kim? pojawia się Głupiec Król Buław i Diabeł więc może stanie na Twojej drodze mężczyzna ale w Diable to albo jakis taki krytyczny albo skłonny do rozpusty. Taki trochę nadęty pyszałek. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Może ktoś jeszcze spojrzy? Aż mnie ciekawi, co to mnie zaskoczy ) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, Kapłan Zaskoczy Cię Ktoś - jakiś Pan Ważny dla Ciebie...tzn. (ja nie wiem czy to Tobie pisałam przy pewnym rozkładzie że pewien Pan może wpaść na Twoją uczelnię ), ale tutaj tak to wlaśnie wygląda - że bedziesz zaskoczona jak Go zobaczysz... Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł "...z jakimś panem, który mocno na mnie działa" - zgadzam się ... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 WERYFIKACJA: w tym tygodniu pozytywnie zaskoczyły mnie: - dostanie o pół stopnia wyższej oceny z zaliczenia, niż się spodziewałam, co daje mi szansę na zwolnienie z egzaminu - zgoda na pomoc przy skrypcie na zaliczenie od kolegi (znanego ze szkoły, bliskiego mi – 10pucharów) i otrzymanie jej. Oprócz tej sytuacji jeszcze tylko raz mi w czymś pomógł bezinteresownie, stąd moje zaskoczenie I nie wiem, co pokazały naprawdę karty. Kto inny wzbudza we mnie tak mocne emocje, ale też ten kolega nie jest mi pod tym względem obojętny. Wszystkie trafiłyście, zaraz przyznam punkciki Dziękuję wam serdecznie za pomoc i poświęcenie czasu Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, Kapłan Może otrzymam propozycję spotkania/spotkam się z kimś ważnym dla mnie. Może dowiem się, że ktoś bliski postanowił wziąć lub wziął ślub. Może jednak przyjedzie na zajęcia osoba, której tak wypatruję. Inna opcja: zdam zaliczenie na 5 i będę zwolniona z egzaminu Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł Chyba jednak spotkanie z jakimś panem, który mocno na mnie działa…. Jakiś Pan Cię zaskoczy. 10 den to tez portale społecznościowe, albo to ktoś z uczelni. Ktoś zagada, albo poznasz kogoś nowego Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, Kapłan pan zaprosi Ciebie gdzieś, będzie Cię uwodził, namawiał, żebyś mu uległa Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł no na pewno z jakimś przystojnym męzczyzną, o którym dużo rozmyślasz... 10 denarów, Mag, KapłanJa najbardziej skłaniam się do wydarzeń na uczelni. Wygląda na to, że wszystko masz zaplanowane i poukładane w ładzie, więc "szokującego" zaskoczenia bym się nie spodziewała. chociaż, na pytanie z kim? pojawia się Głupiec Król Buław i Diabeł więc może stanie na Twojej drodze mężczyzna ale w Diable to albo jakis taki krytyczny albo skłonny do rozpusty. Taki trochę nadęty pyszałek. Co mnie pozytywnie zaskoczy do końca tygodnia? - 10 denarów, Mag, KapłanZaskoczy Cię Ktoś - jakiś Pan Ważny dla Ciebie...tzn. (ja nie wiem czy to Tobie pisałam przy pewnym rozkładzie że pewien Pan może wpaść na Twoją uczelnię ), ale tutaj tak to wlaśnie wygląda - że bedziesz zaskoczona jak Go zobaczysz... Dopytałam: z kim to będzie związane? – Głupiec, Król Buław, Diabeł "...z jakimś panem, który mocno na mnie działa" - zgadzam się ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi