Sznuflina Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Hallo moi mili, znowu snilam jakies dziwaczne sny.. Tym razem snilam mojego bratanka, z ktorym sluchalam muzyki i zastanawialam sie jak inaczej podlaczyc komputer do glosnikow.. Co zrobilismy nie wiem..na koncu zabral caly wielki talerz ciasta i poszedl. Ciasto bylo swieze, pachnace, talerz kwadratowy i ciasto tez kwadratowe. Ja znalazlam sie nagle przy jakiejs szafce, w ktorej schowane byly moje uzywane buty. Byly to buty ktore przestalam juz nosic..ale zdecydowalam sie podarowac niektore z nich mojej cioci.. Byly tam biale sportowe buty.. chyba 3 pary..i wszystkie bardzo biale.. takie biale,ze corka ktora nagle znalazle sie w moim snie skomentowala jo: "Ale te buty sa BIALE!" Ja osobiscie bylam zdziwiona, ze te odlozone buty w takim dobrym stanie sa.. W szafce byly jeszcze einne buty niebieskie..czerwone... wszystko takie wygodne sportowe. Te jedne czerwone wzial do reki moj (jeszcze)maz i chcial je podarowac swojej kochance... na co ja zaoponowalam..i powiedzialam mu..podaruj jej swoja rente..a nie moje buty... No i obudzilam sie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lilith Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Witam, początkowo sen odnosi się do faktu odebrania ci stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa życiowego, które dotąd były niejako 'słodyczą' twojego życia. To jest jakby wstęp do dalszej mojej interpretacji. Fragment z butami świadczy o tym, że poukładałaś już sobie swoje życie. Chodzi dokładnie o to, 'na czym stoisz'. Pokonałaś już problemy, stoczyłaś swoje boje. Teraz już możesz usiąść i pozymkać pewne rozdziały swojego życia. Ta biel odnosi się do tego, co już masz. Myślę jednak, że nie do końca zdajesz sobie z tego sprawę - stąd to zaskoczenie. Otóż odnosi się to do tego, że twoje stare emocje i nerwy zostały 'zneutralizowane' - nauczyłaś się patrzeć na swoje przeżycia z perspektywy. Dążyłaś do tzw. 'czystej karty'. I w sensie emocjonalnym masz ją. Dotarłaś do mądrości uczenia się na doświadczeniach, dystansu do tego, co było. Myślę, że nie do końca zdajesz sobie z tego wszystkiego sprawę. Dlatego ten sen... Potrzebujesz jeszcze tylko uświadomienia sobie pozycji, na której jesteś. Potrzebujesz poczuć się wygrana. I właśnie nadszedł ten moment, kiedy masz ju do tego prawo... Fragment z czerowynmi butami odnosi się do tego, że mąż zechciał oddać kochance twoją pozycję w jego życiu. A możliwe, że po prostu twoją 'pozycję' ogólnie. Twoja reakcja natomiast pokazuje, jak odnosisz się do tego - nie zareagowałaś gniewem, smutkiem, udało ci się zachować spokój i nawet zdobyć się na zdrowy sarkazm. Do tego właśnie doszłaś w życiu. To jest bardzo ważne i wspaniałe. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznuflina Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Lilith..twoja interpretacja..to mistrzostwo swiata. Nawet nie wiesz, jak bardzo odnalazlam siebie sama w tym, co napisalas... Dziekuje Ci serdecznie.. :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lilith Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Cieszę się, że mogłam pomóc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts