Sznuflina Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Hallo moi mili, znowu snilam jakies dziwaczne sny.. Tym razem snilam mojego bratanka, z ktorym sluchalam muzyki i zastanawialam sie jak inaczej podlaczyc komputer do glosnikow.. Co zrobilismy nie wiem..na koncu zabral caly wielki talerz ciasta i poszedl. Ciasto bylo swieze, pachnace, talerz kwadratowy i ciasto tez kwadratowe. Ja znalazlam sie nagle przy jakiejs szafce, w ktorej schowane byly moje uzywane buty. Byly to buty ktore przestalam juz nosic..ale zdecydowalam sie podarowac niektore z nich mojej cioci.. Byly tam biale sportowe buty.. chyba 3 pary..i wszystkie bardzo biale.. takie biale,ze corka ktora nagle znalazle sie w moim snie skomentowala jo: "Ale te buty sa BIALE!" Ja osobiscie bylam zdziwiona, ze te odlozone buty w takim dobrym stanie sa.. W szafce byly jeszcze einne buty niebieskie..czerwone... wszystko takie wygodne sportowe. Te jedne czerwone wzial do reki moj (jeszcze)maz i chcial je podarowac swojej kochance... na co ja zaoponowalam..i powiedzialam mu..podaruj jej swoja rente..a nie moje buty... No i obudzilam sie.. Cytuj
Gość Lilith Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, początkowo sen odnosi się do faktu odebrania ci stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa życiowego, które dotąd były niejako 'słodyczą' twojego życia. To jest jakby wstęp do dalszej mojej interpretacji. Fragment z butami świadczy o tym, że poukładałaś już sobie swoje życie. Chodzi dokładnie o to, 'na czym stoisz'. Pokonałaś już problemy, stoczyłaś swoje boje. Teraz już możesz usiąść i pozymkać pewne rozdziały swojego życia. Ta biel odnosi się do tego, co już masz. Myślę jednak, że nie do końca zdajesz sobie z tego sprawę - stąd to zaskoczenie. Otóż odnosi się to do tego, że twoje stare emocje i nerwy zostały 'zneutralizowane' - nauczyłaś się patrzeć na swoje przeżycia z perspektywy. Dążyłaś do tzw. 'czystej karty'. I w sensie emocjonalnym masz ją. Dotarłaś do mądrości uczenia się na doświadczeniach, dystansu do tego, co było. Myślę, że nie do końca zdajesz sobie z tego wszystkiego sprawę. Dlatego ten sen... Potrzebujesz jeszcze tylko uświadomienia sobie pozycji, na której jesteś. Potrzebujesz poczuć się wygrana. I właśnie nadszedł ten moment, kiedy masz ju do tego prawo... Fragment z czerowynmi butami odnosi się do tego, że mąż zechciał oddać kochance twoją pozycję w jego życiu. A możliwe, że po prostu twoją 'pozycję' ogólnie. Twoja reakcja natomiast pokazuje, jak odnosisz się do tego - nie zareagowałaś gniewem, smutkiem, udało ci się zachować spokój i nawet zdobyć się na zdrowy sarkazm. Do tego właśnie doszłaś w życiu. To jest bardzo ważne i wspaniałe. Pozdrawiam. Cytuj
Sznuflina Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 Lilith..twoja interpretacja..to mistrzostwo swiata. Nawet nie wiesz, jak bardzo odnalazlam siebie sama w tym, co napisalas... Dziekuje Ci serdecznie.. :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi