Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Nastrój ogólny - 10 mieczy rano - 7 mieczy popołudnie- 10 kielichów wieczór - sprawiedliwość Nie lubię siebie w 10 mieczy. To już tradycją jest, że mi wypada w dzień moich urodzin. Trudno mi się pogodzić z mijającym czasem. W 7 mieczy staram się pogodzić z prawami natury, zakamuflować kolejny siwy włos i rzucić maseczkę by zatuszować kolejną zmarszczkę Później będzie 10 pucharów- nieco lepiej, odetchnę z ulgą. Oddalę niepokój. Wieczorem będę pogodzona sama ze sobą. Spojrzę na to obiektywnie.Zrozumiem, że taka kolej rzeczy Oby do wieczora :icon_lol: Cytuj
Sznuflina Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Najlepsze zyczenia urodzinowe :* Z kazdym dniem..przybywa nam zmarszczek ale i zyciowego doswiadczenia. To ono czyni nas madrzjeszymi..wyrozumialszymi.. Daje nam mozliwosc korzystania z tego co sie juz nauczylismy.. zeby nam bylo latwiej ale i po to zebysmy mogli poamgac innym....Nic za to nie chce... ew. jakis siwy wlos nam na glowie namaluje... jakas zmarszczke wyrzezbi.. ale to jest normalne Rodzimy sie mali..nadzy..bez zmarszczek..ale i bez tej calej madrosci..ktora daje nam przezywanie kolejnych dni, miesiecy.. lat )) Zycze wspanialego pozostalego zycia Sznuf Cytuj
Trida Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Nastrój ogólny - 10 mieczyrano - 7 mieczy popołudnie- 10 kielichów wieczór - sprawiedliwość No widać, ze nie za bardzo cieszy Cie kolejna zmiana cyferki ale moz liwe, ze dziś porozmaiwsz sobie z kims o tym dość poważnie. Ktoś zmieni Twoje nastawienie troche. Mozliwe małe spięcie. Ale zakończysz dzień raczej z uśmiechem na twarzy i nowymi przemyśleniami najlepszego tak w ogóle :* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego:*** Mnie tez to czeka za kilka dni:))) Nastrój ogólny - 10 mieczy rano - 7 mieczy popołudnie- 10 kielichów wieczór - sprawiedliwość Ogólnie to faktycznie dobija Cię fakt przemijania, rano widać składanie życzeń w tej 7 mieczy, po południu widać prezenty i świętowanie, powinno być milutko, wieczorem rozmowy, być może zajmiesz się jakimiś sprawami urzędowymi Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 być może zajmiesz się jakimiś sprawami urzędowymi tu strzał w 10tkę. Leży koło mnie kilka orzeczeń NSA. Muszę je ogarnąć bo "pracowo" mam ciężką decyzję do wydania Czarownica Cytuj
iridos Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 [video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 [video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 Oho hoho iridos zaskakujesz:lol: Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 iridos zna się na rzeczy, wie czego starszej pani trzeba Dziękuję wszystkim za życzenia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 iridos zna się na rzeczy, wie czego starszej pani trzeba Dziękuję wszystkim za życzenia. Ja Ci dam starsza pani!! Z tego co wiem, jesteś niewiele starsza ode mnie, a ja się czuję baaaaardzo młoda:))) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Nastrój ogólny- Ogólne trochę zmęczenie,takie rozmyślania na temat tego co mineło i zapytanie:co nadejdzie? Ranek-chwiejność,raz radość,raz malecholia-dużo kłebiących się myśli w głowie na temat życia:] Popołudnie-radość:] Widać wiecej optymizmu,może ktoś Cie odwiedzi? Poprawi humorek..Parę osób? Wieczór- weryfikacja czasu który przeminął. Dokonanie analizy dnia:] Ps.STO LAT STO LAT NIECH ZYJE NA VIVERE:} 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Nastrój ogólny - 10 mieczy rano - 7 mieczy popołudnie- 10 kielichów wieczór - sprawiedliwość Coś możesz być troszkę podminowana, aczkolweik wiesz, że to co było i nie wróci, może w pewnym sensie nawet odetchniesz z ulgą. Rano będziesz musiała kombinować, żeby od czegoś się wymigać. Po południu może ktoś Cię odwedzi,aby złożyć Ci życzenia urodzinowe, powinno być symaptycznie. Wieczorem, będziesz już na chłodno podsumować swój bilans strat i zysków jaki uzyskałaś w ciągu tego roku. Wszystkiego najlepszego 1oo lat Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Pasqualina, brakowało mi Ciebie ( brak aktywności na "wzajemnej pomocy") i musiałam sama, nooo:dostal_na: Dziękuję :* Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 trzeba bylo napisac pw, to bym wyjela xD na razie tam sie nie udzielam, bo walcze z bolem gardla, cos mi sie od miesiaca przyplatalo i nie chce zejsc...dlatego tylko od czasu do czasu interpretuje Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 No masz poczucie, ze czas idzie do przodu, kolejny rok zycia minal i przychodzi nastepny. Rano to takie troche niedowierzanie. "Ja? Znowu o rok starsza? A wcale sie nie czuje... ". Popoludniu juz takie zadowolenie, ze "no latka leca, ale nic mi nie brakuje". Wieczorem juz ogolnie samopoczucie, jak stare dobre wino... Tak na marginesie, mi tez dzis samopoczucie wyszlo w 7 Mieczach. U mnie to takie troche jak przetracony pies, ktorego najechal jeszcze rozpedzony rowerzysta. A tak ogolnie to wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek... :drink::slonko_na: 1 Cytuj
Vivere Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 ak na marginesie, mi tez dzis samopoczucie wyszlo w 7 Mieczach. U mnie to takie troche jak przetracony pies, ktorego najechal jeszcze rozpedzony rowerzysta. i było tak jak SacralNirvana napisała - cały dzień. nie wiem co lepsze - 10 mieczy+ 7 mieczy czy 10mieczy +10 pucharów w pierwszym zestawie bolał mnie "umysł" w drugim "dusza". Rano, spowodowałam spięcie z Jotem po południu żałowałam no cóż, byłam w nastroju 10 mieczy więc jestem usprawiedliwiona? Nic więcej się nie podziało. Przekładałam się z łóżka na biurko, z Orzeczeń na ezoforum i dzień minął. Urodzin nie zwykłam swiętować, więc tylko odbierałam telefony i smsy od najbliższych. Gdzieś tam w wątku na styczeń wrzuciłam co mój Jot na dzień moich urodzin? ( on zawsze robił mi niespodzianki na miescie) wyszło Wieża Król Kielichów 3 denary - no i nic nie zrobił bo samochód Mu gdzieś w polu stanął. Trzeba jeździc maluchem - takie autka się gdziekolwiek młotkiem walnęło i jakoś jechało a teraz, elektronika, pomoc drogowa...I widzenia nie było... Jeszcze raz dziękuję wszystkim :*** Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi