Skocz do zawartości

Moja praca...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Położyłam celtycki na to, czy do miesiąca znajdę pracę...

O to chodzi: Siła - O zaprezentowanie się z jak najlepszej strony, odważne kroczenie do przodu w poszukiwaniach...

To dochodzi do tego: Król Buław - Podchodzę zbyt ambitnie...

To będzie rozpoznane: 6 Buław (odpowiedź), Głupiec, As Buław => Rydwan - Osiągnę swój cel... Karty pokazały początek nowej drogi...rozpoczęcie czegoś z entuzjazmem.

To będzie wyczuwane: Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Paź Denarów, Król Kielichów => Umiarkowanie - Wydaje mi się, że chodzi o pewien układ z dobrym znajomym, pomoc mu przy jego działalności artystycznej... Może pazik wskazuje na umowę między nami (jeszcze nie podpisaną)... To jest coś pewnego, wiem, że na to mogę liczyć... Pieniążki będą na drobne wydatki, ale to zawsze coś.

To odchodzi: 5 Buław - Chyba to moje zmagania z konkurencją...

To nachodzi: As Denarów (odpowiedź), tło: 10 Denarów, 3 Denarów => Głupiec - Tutaj zastanawiałam się, czy karty nie pokazały szansy danej mi od znajomego... Ale tak patrząc na tego Głupca, mam wrażenie, że chodzi o nową propozycję... Będzie to szansa na stabilne wynagrodzenie i pracę zgodną z moimi kwalifikacjami...

Moje podejście: Koło Fortuny - Już jestem zrezygnowana...będzie, co ma być...

Otoczenie: 5 Mieczy - Kombinuje z korzyścią dla siebie.

Moje nadzieje/ obawy: Paź Mieczy - ...że wreszcie ktoś znów do mnie zadzwoni...

Do tego to prowadzi: 9 Buław (odpowiedź), tło: 8 Denarów, 8 Kielichów, Kapłan => Kochankowie / Suma tła: Słońce - Jakiś pracoholizm się pokazał :D oraz duża determinacja w realizacji moich celów... Zadowolenie jest, ale z drugiej strony, moja konieczność dokształcania się...może i chwile zwątpienia, czy podołam nowym obowiązkom. Praca z dojazdami. W Kochankach najprawdopodobniej konieczność wyboru, przed którym stanę... Może będą mieć do zaproponowania mi inne stanowisko, na którym będę się dokształcać...

Jak myślicie? :unsure:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Dopiski.