Skocz do zawartości

Praca

joannalp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pojawi się jakaś oferta pracy do kwietnia?

XXI Świat,8 buław,I Mag sum. VIII Sprawiedliwość i XII Wisielec

Wydaje mi się, że tak...zakończę bezrobocie i rozpocznę nowy etap...możliwe, że praca będzie się wiązała z wyjazdem (może szkolenie)...ten Mag może symbolizować mnie bo niedługo rozpocznę swój 1 rok osobisty;)

Co to będzie za praca?

Król buław,XI Moc,As kielichów sum. XXII Głupiec i XX Sąd ostateczny

Co to dokładnie za praca nie potrafię określić ale wydaje mi się, że będze to praca w której będę się spełniać i będzie mnie satysfakcjonować (moc) oraz spełniac przyjemność(as kielichów)...jeśli chodzi o Króla to albo sprawiedliwy szef...albo jakieś odpowiedzialne stanowisko

Jak ją znajdę?

8 kielichów,VII Rydwan,10 Denarów sum. XI Moc i XVI Wieża

Tu się waham między:

1. albo wyjazd który zagwarantuje mi poprawę finansową

2. albo jakaś kobieta pomoże mi znaleźć pracę

3. albo w tych 8 kielichach jest moje szukanie pracy, w Rydwanie moja droga do celu (10 denarów)

Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi;)

Napisano

1. Wydaje mi się że znajdziesz pracę do kwietnia.

2. Myślę ze będzie to praca z ludzmi, jednak bedzie wymagała ona od ciebie dużo wysiłku.

2. Tutaj bym obstawiała wyjazd.

Napisano

składałam podanie o prace jako konduktor...z Twojego opisu by to pasowało;)

Napisano

XXI Świat,8 buław,I Mag ---> suma VIII Sprawiedliwosc, suma HB III Cesarzowa

Pojawi sie propozycja, mozliwosci i widac Twoje dzialania. Efekty beda do nich adekwatne. Jako ze Twoje dzialania pokazaly sie w Magu, tak tez nie dziwi podsum Cesarzowa wg HB. Beda mozliwosci, tylko skorzystac z nich.

Co to będzie za praca?

Król buław,XI Moc,As kielichów ---> suma I Mag; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Ja bym powiedziala, ze bedzie to praca jakas wykonywana na ogol przez mezczyzn. Bedziesz musiala wykazac sie tu energia i ogolnie sila fizyczna, ewentualnie kondycja dobra. Ale bedziesz miala szanse sie w tym odnalesc. Podsum z HB Wisielec i Cesarzowa sugeruja, ze byloby to cos dla Ciebie calkowicie cos nowego, czego do tej pory nie robilas. Zupelnie nowe doswiadczenia a jednak takie, ktore przyniosa Ci zadowolenie.

Jak ją znajdę?

8 kielichów,VII Rydwan,10 Denarów ---> suma I Mag; VII Rydwan

No wlasnie bardzo mozliwe, ze bedac gdzies w trasie. Mozliwe, ze bedzie to jakas nagla okazje nawet i jako Mag ja wykorzystasz. Rydwan HB tez mowi o dzialaniu konkretnie w danej chwili... na zasadzie "albo teraz zadzialas albo zostaw to". Takze mysle, ze pojawi sie po prostu jakas okazja i od Ciebie bedzie zalezalo, czy ja wykorzystasz.

Napisano

więc pozostaje mi mieć oczy szeroko otwarte;)

swoją drogą to mi coś to sumowanie źle poszło xD