maddie88 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, Zadałam kartom pytanie o moje relacje z panem W lutym: 6 Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Mieczy, 7 Denarów => Siła - Hm, coś ruszy...jakiś kontakt na odległość, ale nie wnoszący wiele... W zasadzie to będziemy tacy w bezruchu, niepewni, co dalej robić...czy w ogóle warto coś robić... Coś tam sobie popiszemy, ale na dalszy ciąg będzie trzeba czekać... W marcu: Cesarz (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, 6 Kielichów, 9 Buław, 4 Buław => Cesarzowa - Możliwe spotkanie...przyjacielskie, ze wspomnieniami... Będzie miło, ale pan chyba będzie nieco zdystansowany, zamknięty w sobie... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
maddie88 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Podbijam... Naprawdę nikt nie ma pomysłu? Edytowane 15 Stycznia 2013 przez maddie88 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2013 Maestro Napisano 15 Stycznia 2013 W lutym: 6 Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Mieczy, 7 Denarów => Siła w lutym nastąpi zmiana w Waszych relacjach, być może on się z Tobą skontaktuje jakoś tak nieoczekiwanie, ale potem może nastąpić przerwa w kontakcie W marcu: Cesarz (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, 6 Kielichów, 9 Buław, 4 Buław => Cesarzowa tu mi trudno powiedzieć,ale na pewno będzie dużo myślenia o sobie i wspominania, być może po przełamaniu oporów pod koniec miesiąca się spotkacie.. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 W lutym: 6 Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Mieczy, 7 Denarów => Siła w lutym nastąpi zmiana w Waszych relacjach, być może on się z Tobą skontaktuje jakoś tak nieoczekiwanie, ale potem może nastąpić przerwa w kontakcie W marcu: Cesarz (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, 6 Kielichów, 9 Buław, 4 Buław => Cesarzowa tu mi trudno powiedzieć,ale na pewno będzie dużo myślenia o sobie i wspominania, być może po przełamaniu oporów pod koniec miesiąca się spotkacie.. Też nie byłam pewna, co do tego Cesarza... No właśnie, ma być spotkanie, ale na razie to wygląda mi bardziej na to, że pan ma ważniejsze sprawy na głowie... Dziękuję, Inez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi