patai Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Przy tasowaniu, na samym początku wypadł Król Buław i 10 Pucharów... Kapłan As Pucharów 3 Buławy = Słońce ...Wieża...Umiarkowanie...Głupiec ...Sprawiedliwość...Umiarkowanie ….............Głupiec Zapewne wydarzy się coś nagłego, co wszystko zmieni, a później spokój... Jakieś sprawy sądowe lub rozsądne rozwiązania. Może to mieć coś wspólnego z dzieckiem. W rezultacie chyba raczej pozytywnie. Co myślicie? P. S. Jeśli ma to mieć związek z moim ukochanym, to tym, którzy nie wiedzą przekazuję, ze jest On obecnie w związku małżeńskim z kobietą i mają nastoletnie dzieci. Ja jestem wolna i mam córkę w wieku Jego młodszego syna. Spotykamy się od roku. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez patai Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Pojawią się perspektywy na kontynuację relacji z panem, może razem wyjedziecie gdzieś (mi 3 buław często wyjazdy pokazuje).. Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 W zeszłym roku trafiłaś idealnie. Sprawdziło się, choć stawiając karty nawet przez myśl nie przyszło mi to co się wydarzyło. Mi 3 Buławy pokazują zazwyczaj nagłe, spontaniczne zmiany. Cytuj
KatiJo Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 No ja tu widziałabym nawet rozwód Pana, ślub z Tobą i dziecko Ewentualnie w Asie pucharów nowy związek. Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) No ja tu widziałabym nawet rozwód Pana, ślub z Tobą i dziecko Ewentualnie w Asie pucharów nowy związek. Przyznam nieśmiało, że też o tym pomyślałam, ale nie chcę sobie robić niepotrzebnie nadziei... lub się zanadto dołowac Jego ewentualnym nowym związkiem, nie ze mną... Edytowane 14 Stycznia 2013 przez patai Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Stycznia 2013 Maestro Napisano 14 Stycznia 2013 Ale patai,KatiJo miała na mysli Twój nowy zwiazek:))) Karty masz bardzo ładne,szkoda tylko, że do 3 buław nie dołozyłaś, bo to brama... Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Ale patai,KatiJo miała na mysli Twój nowy zwiazek:))) Karty masz bardzo ładne,szkoda tylko, że do 3 buław nie dołozyłaś, bo to brama... Mój? Nowy? Nie wyobrażam sobie... . Brama... do Słońca ;p. Lepiej nie wiedzieć wszystkiego Cytuj
KatiJo Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Tak, dokładnie - Twój Przecież to Twoje karty są. I, jak Inez pisze - bardzo ładne. Więc nawet ewentualny nowy związek - po Twojej myśli. Przypomnij sobie - w zeszłym roku o tej porze, a może ciut wcześniej - nie było jeszcze Tarzana. Pewnie też byś mogła rzec: "nie wyobrażam sobie". Ale sądzę, że to z Nim jednak jakiś postęp będzie;) Edytowane 14 Stycznia 2013 przez KatiJo literówka Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Tak, dokładnie - Twój Przecież to Twoje karty są. I, jak Inez pisze - bardzo ładne. Więc nawet ewentualny nowy związek - po Twojej myśli. Przypomnij sobie - w zeszłym roku o tej porze, a może ciut wcześniej - nie było jeszcze Tarzana. Pewnie też być mogła rzec: "nie wyobrażam sobie". Ale sądzę, że to z Nim jednak jakiś postęp będzie;) Tak, wiem, że życie zaskakuje . Mam nadzieje, że z Nim, tym bardziej, ze często pokazuje mi się w Królu Buław. Oby... Cytuj
Vivere Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Jak wyżej. Ja tu nic innego nie dodam. Będziesz spełniona w związku. Cytuj
Izabela123 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 jest szansa na rozwod Pana oraz na takie ulozenie spraw dla Ciebie, ze bedziesz rodzinnie szczesliwa:) Cytuj
patai Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 jest szansa na rozwod Panaoraz na takie ulozenie spraw dla Ciebie, ze bedziesz rodzinnie szczesliwa:) Jak ja bym chciała.... Cytuj
Izabela123 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Jak ja bym chciała.... "proscie a bedzie wam dane :)" doskonale Cie rozumiem i trzymam kciuki Cytuj
iridos Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 albo zadnego przelomu albo pojawi sie realna szansa na wyjazd ale szkoda ze do 3 buław nie dobrałas slonce rozumiem jako podsuma? Cytuj
patai Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 Tak, podsuma... Do ciepłych krajów? Cytuj
iridos Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 ja podsum nie biore pod uwagę slonce karta zwodnicza moze byc zarowno narodzeniem jak i smiercia wiec i na panewce spalic moze Cytuj
Davisa Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Przy tasowaniu, na samym początku wypadł Król Buław i 10 Pucharów... Kapłan As Pucharów 3 Buławy = Słońce ...Wieża...Umiarkowanie...Głupiec ...Sprawiedliwość...Umiarkowanie ….............Głupiec Pan chyba będzie rozstanie się z żoną, co Ciebie niezmiernie ucieszy, bo da szansę na rozwój Waszego związku (małżeństwo) albo pojawi się ktoś inny... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi