Skocz do zawartości

Co przełomowego dla mnie w 2013 roku?

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Przy tasowaniu, na samym początku wypadł Król Buław i 10 Pucharów...

Kapłan As Pucharów 3 Buławy = Słońce

...Wieża...Umiarkowanie...Głupiec

...Sprawiedliwość...Umiarkowanie

….............Głupiec

Zapewne wydarzy się coś nagłego, co wszystko zmieni, a później spokój... Jakieś sprawy sądowe lub rozsądne rozwiązania. Może to mieć coś wspólnego z dzieckiem. W rezultacie chyba raczej pozytywnie.

Co myślicie?

P. S. Jeśli ma to mieć związek z moim ukochanym, to tym, którzy nie wiedzą przekazuję, ze jest On obecnie w związku małżeńskim z kobietą i mają nastoletnie dzieci. Ja jestem wolna i mam córkę w wieku Jego młodszego syna. Spotykamy się od roku.

Edytowane przez patai
  • Maestro
Napisano

Pojawią się perspektywy na kontynuację relacji z panem, może razem wyjedziecie gdzieś (mi 3 buław często wyjazdy pokazuje)..

Napisano

W zeszłym roku trafiłaś idealnie. Sprawdziło się, choć stawiając karty nawet przez myśl nie przyszło mi to co się wydarzyło.

Mi 3 Buławy pokazują zazwyczaj nagłe, spontaniczne zmiany.

Napisano

No ja tu widziałabym nawet rozwód Pana, ślub z Tobą i dziecko ;)

Ewentualnie w Asie pucharów nowy związek.

Napisano (edytowane)
No ja tu widziałabym nawet rozwód Pana, ślub z Tobą i dziecko ;)

Ewentualnie w Asie pucharów nowy związek.

Przyznam nieśmiało, że też o tym pomyślałam, ale nie chcę sobie robić niepotrzebnie nadziei... ;) lub się zanadto dołowac Jego ewentualnym nowym związkiem, nie ze mną...

Edytowane przez patai
  • Maestro
Napisano

Ale patai,KatiJo miała na mysli Twój nowy zwiazek:))) Karty masz bardzo ładne,szkoda tylko, że do 3 buław nie dołozyłaś, bo to brama...;)

Napisano
Ale patai,KatiJo miała na mysli Twój nowy zwiazek:))) Karty masz bardzo ładne,szkoda tylko, że do 3 buław nie dołozyłaś, bo to brama...;)

Mój? Nowy? Nie wyobrażam sobie... ;).

Brama... do Słońca ;p. Lepiej nie wiedzieć wszystkiego ;)

Napisano (edytowane)

Tak, dokładnie - Twój ;)

Przecież to Twoje karty są. I, jak Inez pisze - bardzo ładne.

Więc nawet ewentualny nowy związek - po Twojej myśli. Przypomnij sobie - w zeszłym roku o tej porze, a może ciut wcześniej - nie było jeszcze Tarzana. Pewnie też byś mogła rzec: "nie wyobrażam sobie".

Ale sądzę, że to z Nim jednak jakiś postęp będzie;)

Edytowane przez KatiJo
literówka
Napisano
Tak, dokładnie - Twój ;)

Przecież to Twoje karty są. I, jak Inez pisze - bardzo ładne.

Więc nawet ewentualny nowy związek - po Twojej myśli. Przypomnij sobie - w zeszłym roku o tej porze, a może ciut wcześniej - nie było jeszcze Tarzana. Pewnie też być mogła rzec: "nie wyobrażam sobie".

Ale sądzę, że to z Nim jednak jakiś postęp będzie;)

Tak, wiem, że życie zaskakuje :). Mam nadzieje, że z Nim, tym bardziej, ze często pokazuje mi się w Królu Buław. Oby...

Napisano

Jak wyżej. Ja tu nic innego nie dodam. Będziesz spełniona w związku.

Napisano

jest szansa na rozwod Pana

oraz na takie ulozenie spraw dla Ciebie, ze bedziesz rodzinnie szczesliwa:)

Napisano
jest szansa na rozwod Pana

oraz na takie ulozenie spraw dla Ciebie, ze bedziesz rodzinnie szczesliwa:)

Jak ja bym chciała....:bezradny:

Napisano
Jak ja bym chciała....:bezradny:

"proscie a bedzie wam dane :)"

doskonale Cie rozumiem i trzymam kciuki :_okok:

Napisano

albo zadnego przelomu albo pojawi sie realna szansa na wyjazd ale szkoda ze do 3 buław nie dobrałas slonce rozumiem jako podsuma?

Napisano

ja podsum nie biore pod uwagę

slonce karta zwodnicza moze byc zarowno narodzeniem jak i smiercia wiec i na panewce spalic moze

Napisano
Przy tasowaniu, na samym początku wypadł Król Buław i 10 Pucharów...

Kapłan As Pucharów 3 Buławy = Słońce

...Wieża...Umiarkowanie...Głupiec

...Sprawiedliwość...Umiarkowanie

….............Głupiec

Pan chyba będzie rozstanie się z żoną, co Ciebie niezmiernie ucieszy, bo da szansę na rozwój Waszego związku (małżeństwo) albo pojawi się ktoś inny...