marii1 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Witam. W jednym z rozkładów na nowy rok mam problem z interpretacją niektórych kart, stąd moja prośba o pomoc. Rzeczy których się nie spodziewamy: 1. Pozytywne niespodzianki od losu- Królowa Pucharów 2. Negatywne niespodzianki od losu – 10 pucharów Myślę, że Królowa pucharów może tu oznaczać więcej towarzystwa, więcej seksu, natomiast 10 pucharów ogólnie jest kartą pozytywną stąd nie wiem czy to chodzi o kłopoty rodzinne? Niespełnioną jakąś miłość? Na aurę roku wybrałam kartę Moc, także myślę, że nie będzie źle. Proszę o pomoc w interpretacji. Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) zalecałabym na każde to pytanie co najmniej 3 karty...bo po jednej karcie trudno określić, gdyż sama w sobei ma zbyt wiele znaczeń więc zostaje nam...zgadywać..która z nich jest słuszna, ale oczywiście to tylko moje zdanie i rada Pozytywem z pewnością będą uczucia i fakt, że będziesz zakochana w kimś, to doda Ci energii. Negatywem mogą okazać się trudności rodzinne, albo trudy w utworzeniu rodziny albo relacji pełnej jakiej pragniesz. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Daffne lit. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Królowa pucharów pokazuje tez żonę, matkę, może wskazywać na ciążę, więc "więcej seksu " może się okazać bardzo prorocze Co do określenia " więcej towarzystwa" to królowa pucharów żyje swoimi emocjami i raczej to typ introwertyczki. Choć chętnie opowiada o swoich emocjach i słucha innych, to jednak żyje do wewnątrz. Negatyw w 10 pucharach - może ciąża zmieni Twoja sytuacje rodzinną ? Zgadzam się z Daffne - na przyszłość wyciągaj po 3 karty, dzięki temu można dokładnie odczytać przesłanie. Cytuj
Aga 22 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 w pozytywnych widać uczucia dużo ciepła być może zakochasz lub możesz liczyć na wsparcie kobiety uczuciowej empatycznej a może sama nią będziesz w negatywnych widać takie niepełne szczęście być może liczyłaś na założenie rodziny to jeszcze nie w tym roku; moc jako aura, będziesz odważna pełna energii bez lęku podejmiesz wyzwania wiele możesz osiągnąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi