Skocz do zawartości

Niespodzianki na ten rok

marii1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. W jednym z rozkładów na nowy rok mam problem z interpretacją niektórych kart, stąd moja prośba o pomoc.

Rzeczy których się nie spodziewamy:

1. Pozytywne niespodzianki od losu- Królowa Pucharów

2. Negatywne niespodzianki od losu – 10 pucharów

Myślę, że Królowa pucharów może tu oznaczać więcej towarzystwa, więcej seksu, natomiast 10 pucharów ogólnie jest kartą pozytywną stąd nie wiem czy to chodzi o kłopoty rodzinne?

Niespełnioną jakąś miłość? Na aurę roku wybrałam kartę Moc, także myślę, że nie będzie źle.

Proszę o pomoc w interpretacji.

Napisano (edytowane)

zalecałabym na każde to pytanie co najmniej 3 karty...bo po jednej karcie trudno określić, gdyż sama w sobei ma zbyt wiele znaczeń więc zostaje nam...zgadywać..która z nich jest słuszna, ale oczywiście to tylko moje zdanie i rada :)

Pozytywem z pewnością będą uczucia i fakt, że będziesz zakochana w kimś, to doda Ci energii.

Negatywem mogą okazać się trudności rodzinne, albo trudy w utworzeniu rodziny albo relacji pełnej jakiej pragniesz.

Edytowane przez Daffne
lit.
Gość SooYoung
Napisano

Królowa pucharów pokazuje tez żonę, matkę, może wskazywać na ciążę, więc "więcej seksu " może się okazać bardzo prorocze :) Co do określenia " więcej towarzystwa" to królowa pucharów żyje swoimi emocjami i raczej to typ introwertyczki. Choć chętnie opowiada o swoich emocjach i słucha innych, to jednak żyje do wewnątrz.

Negatyw w 10 pucharach - może ciąża zmieni Twoja sytuacje rodzinną ?

Zgadzam się z Daffne - na przyszłość wyciągaj po 3 karty, dzięki temu można dokładnie odczytać przesłanie.

Napisano

w pozytywnych widać uczucia dużo ciepła być może zakochasz lub możesz liczyć na wsparcie kobiety uczuciowej empatycznej a może sama nią będziesz

w negatywnych widać takie niepełne szczęście być może liczyłaś na założenie rodziny to jeszcze nie w tym roku;

moc jako aura, będziesz odważna pełna energii bez lęku podejmiesz wyzwania wiele możesz osiągnąć.