Skocz do zawartości

Co przeklomowego w uczuciach i zwiazkach w 2013 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co przełomowego w kwestii uczuć/zwiazków wydarzy się u mnie do końca 2013 r.

4 buław 9 denarów 3 kielichów Sąd suma Wisielec

romanse,zabawa, lużna relacja i może dążenie do czegoś powazniejszego...

Napisano

Jak najbardziej romanse, miłe spędzanie czasu, relacje uczuciowe będą dostarczać Ci wiele radości, natomiast, moim zdaniem, przełomowe będzie to, że wskutek pracy nad Twoim życiem uczuciowym, nad sobą, zmienisz sposób myślenia, podejścia do tej sfery życia... Problemy, które od pewnego czasu powtarzają się, zostaną przez Ciebie rozwiązanie... To taki rok, który pozwoli Ci bardziej zajrzeć w głąb siebie, odnaleźć źródło zaistniałych w przeszłości sytuacji i jego transformację/ uwolnienie się od niego... Wewnętrznie będziesz silniejsza i pewniejsza swoich decyzji. Może przebaczysz... W każdym bądź razie czeka Cię odrodzenie sfery uczuć, rozpoczęcie nowego rozdziału oraz rozliczenie i zamknięcie poprzedniego :)

• Maestro
Napisano

Jak najbardziej romanse, miłe spędzanie czasu, relacje uczuciowe będą dostarczać Ci wiele radości, natomiast, moim zdaniem, przełomowe będzie to, że wskutek pracy nad Twoim życiem uczuciowym, nad sobą, zmienisz sposób myślenia, podejścia do tej sfery życia... Problemy, które od pewnego czasu powtarzają się, zostaną przez Ciebie rozwiązanie... To taki rok, który pozwoli Ci bardziej zajrzeć w głąb siebie, odnaleźć źródło zaistniałych w przeszłości sytuacji i jego transformację/ uwolnienie się od niego... Wewnętrznie będziesz silniejsza i pewniejsza swoich decyzji. Może przebaczysz... W każdym bądź razie czeka Cię odrodzenie sfery uczuć, rozpoczęcie nowego rozdziału oraz rozliczenie i zamknięcie poprzedniego :)

Dziękuje maddie:)))) Bardzo ładnie napisane:))))

Napisano

widziałabym nową znajomość pana poznanego podczas spotkania towarzyskiego, z tym że będziesz potrzebowała dokładnych przemyśleń i rozliczenia się z przeszłością;

:_okok:

Napisano

ja mysle Inez, ze nic. Znajomosci beda kontynuowane tu sie pokazuje 4kat :D i cieszenie sie z tego, byc zadowolonym z tego. Nowych rzeczy nie bedzie w podsumie jest wisielec, wiec kontunuacja, jedynie co mi przychodzi do glowy to karty masz mocno ciazowe....

Napisano

4 Bulaw, 9 Monet, 3 Kielichow, XX Sad ---> suma XII Wisielec; suma HB IX Eremita

Wiec... mysle, ze ogolnie jakas nieformalna relacja z panem, romansidlo jakies i jednoczesnie widac w tle chyba jeszcze malzenstwo. Wisielec to dla mnie znak, ze cos utknie jednak w martwym punkcie. No chyba, ze zaciazysz. Eremita z HB wskazuje na to, ze pomimo tej calej frywolnosci i zabawowosci, bedziesz nieraz zastanawiala sie nad tym, czy to rzeczywiscie jest tym, czego na te chwile bys sobie zyczyla. Ale to tez zacheta, aby byc sobie wiernym i myslec o swoich potrzebach. Nie odstawiac charytatywy dla innych. Dbaj o swoje dobro, znaczy sie...

• 11 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano
Co przełomowego w kwestii uczuć/zwiazków wydarzy się u mnie do końca 2013 r.

romanse,zabawa, lużna relacja i może dążenie do czegoś powazniejszego...

Więc...definitynie odciełam się od jednej relacji, krótko potem pojawił sie facet, który zabiega intensywnie o kontakty ze mną, ponadto co jakis czas inny ktoś daje mi sygnały o swoim istnieniu, dzwoniąc co jakis czas..No i nadal jestem w zwiazku, czyli hmmm ta 3 kielichów ładnie pokazuje 3 panów....