Skocz do zawartości

Wychowawcy cory

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak z ciekawosci zapytalam, jak odbieraja mnie oni. To malzenstwo, Grecy, bardzo fajni w sumie. Oboje znaja ojca moich dzieci, wiedza, ze sie rozwodzimy itd... no...

Jak mnie odbiera ona?

0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez

Jako mloda chyba osobe. Ogolnie jestem jedna z mlodszych matek, jezeli nie najmlodsza, tu raczej wszystko po 40-tce jest. Poza tym ciagle widzi, ze jestem w ruchu, moze tez nieco chaotyczna, czasem cos tam zapomne albo nie wyrobie. No i widzi, ze rodzina jest dla mnie na pierwszym miejscu.

Chyba tez patrzy na mnie przez pryzmat meza, ktorego dobrze zna.

Jakie mnie odbiera on?

5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc

Jako kobiete po przejsciach, ale widzi, ze daje sobie rade i usmiecham sie. Ze sie staram.

Napisano

Jak mnie odbiera ona?

mm jako młodą optymistycznie patrzącą na życie osobę o dużym doświadczeniu i autorytecie.Widzi Ciebie jako człowieka konktaktowego i rodzinnego ale mam wrażenie że sie nie spotkałyscie osobiscie,kontaktujecie się poprzez komunikatory.Może Cie czasami odbierać aż nazbyt jako człowieka który zna swoją wartość i przekazywane racje,mocno podkreślasz słowa, zaznaczasz żądania.Papież dwukrotnie jawiący się może stanowić o lekkiej tyranii,trzymania spraw i rodziny twardą ręką,taka kobieta nosząca spodnie w związku.

Jakie mnie odbiera on?

5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc

Widzi że sprawiasz wrażenie zamknietej wewnętrznie ale robiącej "dobrą mine do złej gry".Jesteś towarzyska,kontaktowa-podejmujesz dobre decyzje.Troche uważa Cię za kobietę która uważa się za samowystarczalną,

• Lubię to! 1
Napisano

Tzn. z obydwojgiem mam codziennie kontakt bezposredni, bo prowadzam core i odbieram ze szkoly. Poza tym regularnie sa organizowane wieczory dla rodzicow, naczyciele-rodzicie... takie 2-godzinne, takze jestem tam i sie widujemy osobiscie. :)

Czasem zdarzylo mi sie co prawda wlasnie nie byc... co wlasnie mysle, moglo ukazac sie w tym Rycku Mieczy u tej pani...

No i fakt... sama ogolnie wszystko organizuje. Takze moze byc, ze wlasnie tak te spodnie nosze... symboliczne.

Gość PannaDorotka
Napisano

Jak mnie odbiera ona?

Jako młodą mamę. Oddaną rodzinie, dzieciom, pełną domowego ciepła. W tym rycerzu to dla mnie taką bystrą, inteligentną, pełną zapału do działania ukierunkowanego na jasny cel, taką zadaniową.

Jakie mnie odbiera on?

Taką, która wiele stara sie ukryć, mało o sobie mówi, mało pokazuje, stara się nie ujawniać swojej emocjonalności, wrażliwości. No i w podsumie te sprawy okołorozwodowe widać.

Napisano

jak dla mnie oni nie maja na Twoj temat opini ona co najwyzej mysli, ze bylas mloda i glupia i trafilas na tego rycerza mieczy co sie pojawil, zamieszania narobil i sie zmyl a on jakby sie myslal kiedy zakonczysz etap z mezem w swoim zyciu i zaczniesz ukladac swoje zycie uczuciowe od poczatku :)))

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak mnie odbiera ona?

"Jako mloda chyba osobe." ~ dokładnie, jako młodą Osobę lub po prostu jako Osobę dorosłą ale młodą duchem, taką żywiołową Kobietkę z poczuciem humoru, otwartą na świat i ludzi - łatwo nawiązującą znajomości...do tego jako Osobę temperamentną, pewną siebie, błyskotliwą - inteligentną, dzielną...a przede wszystkim dojrzałą emocjonalnie...

Pani doskonale zdaje sobie sprawę z tego ile masz na głowie i jak dobrze sobie z tym radzisz...

Jakie mnie odbiera on?

Hahaha, pierwsza moja myśl ~ Pan to kombinuje niejednokrotnie w myślach sobie - no...podobasz się Panu, z chęcia by Cię "poprzytulał":D On przez teeen pryzmat Cię widzi/odbiera...no ale ma dylemat - bo ma żonę...:)

• Maestro
Napisano

Jak mnie odbiera ona?

młoda, spontaniczna, wygadana, taka nawet nerwowa dość i może chaotyczna, ale b.ciepła i rodzinna

Jakie mnie odbiera on?

wg mnie Ty mu się podobasz, czuje do Ciebie dużą sympatię, w tej 5 mieczy on wie, ze jest zajęty, TY masz dzieci itp. i za dużo przeszkód by było...

Napisano

On widzi w Tobie duzo ciepla, pomimo przejsc, jakie przezylas.

Ona widzi, jak bardzo skupiasz sie na dziecku.

Jedno i drugie odbiera Cie jako ciepla, rodzinna osobe.

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje bardzo za pomoc w interpretacji... :bukiet: Sa bardzo dla mnie przydatne. Dziekuje... :bukiet:

Napisano
Tak z ciekawosci zapytalam, jak odbieraja mnie oni. To malzenstwo, Grecy, bardzo fajni w sumie. Oboje znaja ojca moich dzieci, wiedza, ze sie rozwodzimy itd... no...

Jak mnie odbiera ona?

Ona Ciebie nie ocenia. Zachowuje się profesjonalnie ( Papież - pedagog) Patrzy na Ciebie przez pryzmat Twojego dziecka -Głupiec. Stara się znaleźć skuteczną strategię dla bezpiecznego rozwoju intelektualnego Twojej latorośli.

Jakie mnie odbiera on?

Tu bylabym skłonna podejrzewać, że Pan wzbrania się. Stara się by nie przekroczyć pewnych granic/ norm. Ma szczególną sympatię do Ciebie.

Napisano (edytowane)

Skrobne cos niedlugo ;)

Jak mnie odbiera ona?

Też tak myślę, że oceniac Cię przez pryzmat Twoich dzieci. Są mądre i szczęsliwe, więc wie że jesteś młodą mamą.

rycerz mieczy może mówić, że jesteś dla niej po prostu kobietą koło 30, młodą, pełną energii, żywą, inteligentną,

temperamentną. Może jest trochę zazdrosna, o to że zaczynasz od nowa. że masz szansę na to, i podziwia to,

że miałaś odwagę i determinację by walczyć o swoje szczęście.

Jesteś dla niej jak lwica, która dba i troszczy się o swoje dzieci, gotowa każdego kto zagrozi rozerwać na strzępy.

Podejrzewam, że miałas jej okazję pokazać pazur i zaimponowało jej to.

Szanuje to, chociaż przypuszczam że może mieć inne zdanie - ze względu np na krąg kulturowy i dziedzictwo,

ale dla niej dzieci i ich dobro chyba też są najważniejsze.

Możliwe, że jest jakimś specjalistą w tej dziedzinie (terapeuta? pedagog? pediatra?), więc... tym bardziej to się chwali.

Jakie mnie odbiera on?

Pan hmmmm... ciekawe karty. Pokazują bardzo dużą dawkę sympatii, może nawet czegoś więcej.

budzisz w Panu gotowośc do walki, chęc rywalizacji, udowodnienia że jest lepszy.

Może, ma ochotę sprać Twojego męża:D

W każdym bądz razie ma do Ciebie słabość i myślę, że możesz na niego liczyć.

To raczej dumny i honorowy mężczyzna, z własnymi zasadami i surowym kodeksem moralnym,

jednak mający też w sobie dużo ciepła, wrażliwości i empatii...

myślę, że będzie chciał Ci pomóc jakoś, i się nad tym zastanawia.

Niewykluczone że to dlatego że mu się podobasz, ale również to, że jest hmmmm oczarowany Twoją postawą,

Twoją osobowością i urodą. Może przypominasz mu kogoś, kogo kochał?

Wydaje mi się, że ma wobec Ciebie dość silny instynkt opiekuńczy.

hahaha ale bzdury ;D

Edytowane przez Caliel