SacralNirvana Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Tak z ciekawosci zapytalam, jak odbieraja mnie oni. To malzenstwo, Grecy, bardzo fajni w sumie. Oboje znaja ojca moich dzieci, wiedza, ze sie rozwodzimy itd... no... Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez Jako mloda chyba osobe. Ogolnie jestem jedna z mlodszych matek, jezeli nie najmlodsza, tu raczej wszystko po 40-tce jest. Poza tym ciagle widzi, ze jestem w ruchu, moze tez nieco chaotyczna, czasem cos tam zapomne albo nie wyrobie. No i widzi, ze rodzina jest dla mnie na pierwszym miejscu. Chyba tez patrzy na mnie przez pryzmat meza, ktorego dobrze zna. Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc Jako kobiete po przejsciach, ale widzi, ze daje sobie rade i usmiecham sie. Ze sie staram. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez mm jako młodą optymistycznie patrzącą na życie osobę o dużym doświadczeniu i autorytecie.Widzi Ciebie jako człowieka konktaktowego i rodzinnego ale mam wrażenie że sie nie spotkałyscie osobiscie,kontaktujecie się poprzez komunikatory.Może Cie czasami odbierać aż nazbyt jako człowieka który zna swoją wartość i przekazywane racje,mocno podkreślasz słowa, zaznaczasz żądania.Papież dwukrotnie jawiący się może stanowić o lekkiej tyranii,trzymania spraw i rodziny twardą ręką,taka kobieta nosząca spodnie w związku. Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc Widzi że sprawiasz wrażenie zamknietej wewnętrznie ale robiącej "dobrą mine do złej gry".Jesteś towarzyska,kontaktowa-podejmujesz dobre decyzje.Troche uważa Cię za kobietę która uważa się za samowystarczalną, 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Tzn. z obydwojgiem mam codziennie kontakt bezposredni, bo prowadzam core i odbieram ze szkoly. Poza tym regularnie sa organizowane wieczory dla rodzicow, naczyciele-rodzicie... takie 2-godzinne, takze jestem tam i sie widujemy osobiscie. Czasem zdarzylo mi sie co prawda wlasnie nie byc... co wlasnie mysle, moglo ukazac sie w tym Rycku Mieczy u tej pani... No i fakt... sama ogolnie wszystko organizuje. Takze moze byc, ze wlasnie tak te spodnie nosze... symboliczne. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez Jako młodą mamę. Oddaną rodzinie, dzieciom, pełną domowego ciepła. W tym rycerzu to dla mnie taką bystrą, inteligentną, pełną zapału do działania ukierunkowanego na jasny cel, taką zadaniową. Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc Taką, która wiele stara sie ukryć, mało o sobie mówi, mało pokazuje, stara się nie ujawniać swojej emocjonalności, wrażliwości. No i w podsumie te sprawy okołorozwodowe widać. Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 jak dla mnie oni nie maja na Twoj temat opini ona co najwyzej mysli, ze bylas mloda i glupia i trafilas na tego rycerza mieczy co sie pojawil, zamieszania narobil i sie zmyl a on jakby sie myslal kiedy zakonczysz etap z mezem w swoim zyciu i zaczniesz ukladac swoje zycie uczuciowe od poczatku )) 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez "Jako mloda chyba osobe." ~ dokładnie, jako młodą Osobę lub po prostu jako Osobę dorosłą ale młodą duchem, taką żywiołową Kobietkę z poczuciem humoru, otwartą na świat i ludzi - łatwo nawiązującą znajomości...do tego jako Osobę temperamentną, pewną siebie, błyskotliwą - inteligentną, dzielną...a przede wszystkim dojrzałą emocjonalnie... Pani doskonale zdaje sobie sprawę z tego ile masz na głowie i jak dobrze sobie z tym radzisz... Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc Hahaha, pierwsza moja myśl ~ Pan to kombinuje niejednokrotnie w myślach sobie - no...podobasz się Panu, z chęcia by Cię "poprzytulał":D On przez teeen pryzmat Cię widzi/odbiera...no ale ma dylemat - bo ma żonę... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2013 Maestro Napisano 15 Stycznia 2013 Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez młoda, spontaniczna, wygadana, taka nawet nerwowa dość i może chaotyczna, ale b.ciepła i rodzinna Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc wg mnie Ty mu się podobasz, czuje do Ciebie dużą sympatię, w tej 5 mieczy on wie, ze jest zajęty, TY masz dzieci itp. i za dużo przeszkód by było... Cytuj
Izabela123 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 On widzi w Tobie duzo ciepla, pomimo przejsc, jakie przezylas. Ona widzi, jak bardzo skupiasz sie na dziecku. Jedno i drugie odbiera Cie jako ciepla, rodzinna osobe. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 Dziekuje bardzo za pomoc w interpretacji... Sa bardzo dla mnie przydatne. Dziekuje... Cytuj
Vivere Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Tak z ciekawosci zapytalam, jak odbieraja mnie oni. To malzenstwo, Grecy, bardzo fajni w sumie. Oboje znaja ojca moich dzieci, wiedza, ze sie rozwodzimy itd... no...Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez Ona Ciebie nie ocenia. Zachowuje się profesjonalnie ( Papież - pedagog) Patrzy na Ciebie przez pryzmat Twojego dziecka -Głupiec. Stara się znaleźć skuteczną strategię dla bezpiecznego rozwoju intelektualnego Twojej latorośli. Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc Tu bylabym skłonna podejrzewać, że Pan wzbrania się. Stara się by nie przekroczyć pewnych granic/ norm. Ma szczególną sympatię do Ciebie. Cytuj
Caliel Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Skrobne cos niedlugo Jak mnie odbiera ona? 0 Glupiec, Rycerz Mieczy, 10 Kielichow ---> suma V Papiez; suma HB V Papiez Też tak myślę, że oceniac Cię przez pryzmat Twoich dzieci. Są mądre i szczęsliwe, więc wie że jesteś młodą mamą. rycerz mieczy może mówić, że jesteś dla niej po prostu kobietą koło 30, młodą, pełną energii, żywą, inteligentną, temperamentną. Może jest trochę zazdrosna, o to że zaczynasz od nowa. że masz szansę na to, i podziwia to, że miałaś odwagę i determinację by walczyć o swoje szczęście. Jesteś dla niej jak lwica, która dba i troszczy się o swoje dzieci, gotowa każdego kto zagrozi rozerwać na strzępy. Podejrzewam, że miałas jej okazję pokazać pazur i zaimponowało jej to. Szanuje to, chociaż przypuszczam że może mieć inne zdanie - ze względu np na krąg kulturowy i dziedzictwo, ale dla niej dzieci i ich dobro chyba też są najważniejsze. Możliwe, że jest jakimś specjalistą w tej dziedzinie (terapeuta? pedagog? pediatra?), więc... tym bardziej to się chwali. Jakie mnie odbiera on? 5 Mieczy, 2 Kielichy, As Kielichow ---> suma VI Kochankowie; suma HB VIII Sprawiedliwosc Pan hmmmm... ciekawe karty. Pokazują bardzo dużą dawkę sympatii, może nawet czegoś więcej. budzisz w Panu gotowośc do walki, chęc rywalizacji, udowodnienia że jest lepszy. Może, ma ochotę sprać Twojego męża:D W każdym bądz razie ma do Ciebie słabość i myślę, że możesz na niego liczyć. To raczej dumny i honorowy mężczyzna, z własnymi zasadami i surowym kodeksem moralnym, jednak mający też w sobie dużo ciepła, wrażliwości i empatii... myślę, że będzie chciał Ci pomóc jakoś, i się nad tym zastanawia. Niewykluczone że to dlatego że mu się podobasz, ale również to, że jest hmmmm oczarowany Twoją postawą, Twoją osobowością i urodą. Może przypominasz mu kogoś, kogo kochał? Wydaje mi się, że ma wobec Ciebie dość silny instynkt opiekuńczy. hahaha ale bzdury ;D Edytowane 15 Stycznia 2013 przez Caliel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi