patai Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) As Pucharów Kapłan Sąd = Umiarkowanie Hmm, Pan chyba spokojny jest. Być może coś sobie uświadomił, zrównoważył swoje emocje, dojrzał? Ostatnio wyciągam karty z zamkniętymi oczami, „jaśniejsze” rozkłady wychodzą i nie rozpraszają mnie karty już wyciągnięte. Jutro się Wam odwdzięczę za pomoc, bo w domu net mi wywala i muszę w „Ofisie” pisać, żeby szybko wkleić zanim nie wylecę, a w pracy znajdę trochę czasu . Edytowane 14 Stycznia 2013 przez patai Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Pan Myśli ciepło,wspomina wspólne chwilę.Jest spokojny,zadowolony. Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 jezeli pan ma rodzine to jego mysli sa wokol rodziny. Jest tam zadowolony i szczesliwy i w sumie o tobie mysli "dobrze, ze mam taka przyjaciolke, takiego powiernika" Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 jezeli pan ma rodzine to jego mysli sa wokol rodziny. Jest tam zadowolony i szczesliwy i w sumie o tobie mysli "dobrze, ze mam taka przyjaciolke, takiego powiernika," Namiętną kochankę ;>... Cytuj
Selenit666 Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 hmmm namietnosci to ja tu nie widze...z pana strony to taka szczera przyjazn. chyna bardziej od sexu z toba ceni to, ze moze ci sie wygadac Cytuj
patai Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Napisano 14 Stycznia 2013 Jeśli od TEGO seksu w tym momencie bardziej ceni naszą bliskość to jestem w pełni usatysfakcjonowana ;D. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 A i ja tu seksu ni namietnosci nie widze. Jest natomiast poczucie czegos glebszego. Wiec mysle podobnie, jak Selenit, ze jezeli w kartach nie wyszla jakas jego rodzina, to widac, ze te Wasza znajomosc widzi jako cos glebszego, przyjazna, relacje oparta na zaufaniu. Umiarkowanie w podsumie a i podsum HB - Sprawiedliwosci, zdaja sie to potwierdzac. Pan ceni rownowage panujaca w tej relacji i harmonie. Mozliwosc bycia ogolnie soba, ze nie musi nikogo przy Tobie udawac innego niz jest. Cytuj
patai Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 A i ja tu seksu ni namietnosci nie widze. Jest natomiast poczucie czegos glebszego. Wiec mysle podobnie, jak Selenit, ze jezeli w kartach nie wyszla jakas jego rodzina, to widac, ze te Wasza znajomosc widzi jako cos glebszego, przyjazna, relacje oparta na zaufaniu. Umiarkowanie w podsumie a i podsum HB - Sprawiedliwosci, zdaja sie to potwierdzac. Pan ceni rownowage panujaca w tej relacji i harmonie. Mozliwosc bycia ogolnie soba, ze nie musi nikogo przy Tobie udawac innego niz jest. No ja też nie widzę, dlatego napisałam o zrównoważonych emocjach i dojrzałości Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 As Pucharów Kapłan Sąd = Umiarkowanie A ja tutaj widzę piękne uczucie ~ As Kielichów pokazuje uczucia do Ciebie...a dalsze karty Kapłan & Sąd (podsuma Cesarzowa - żona) stopują Go, zmuszają do Umiaru - nie może szarżować z uczuciami do Ciebie, musi być "powściągliwy"...póki co... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2013 Maestro Napisano 15 Stycznia 2013 Bardzo ładne myśli, jak o ważnej osobie w swoim zyciu;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi