Skocz do zawartości

To jeszcze na dobranoc – Ostatnie Pana myśli związane ze mną?

patai

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

As Pucharów Kapłan Sąd = Umiarkowanie

Hmm, Pan chyba spokojny jest. Być może coś sobie uświadomił, zrównoważył swoje emocje, dojrzał?

Ostatnio wyciągam karty z zamkniętymi oczami, „jaśniejsze” rozkłady wychodzą i nie rozpraszają mnie karty już wyciągnięte.

Jutro się Wam odwdzięczę za pomoc, bo w domu net mi wywala i muszę w „Ofisie” pisać, żeby szybko wkleić zanim nie wylecę, a w pracy znajdę trochę czasu ;).

Edytowane przez patai
Napisano

Pan Myśli ciepło,wspomina wspólne chwilę.Jest spokojny,zadowolony.

Napisano

jezeli pan ma rodzine to jego mysli sa wokol rodziny. Jest tam zadowolony i szczesliwy i w sumie o tobie mysli "dobrze, ze mam taka przyjaciolke, takiego powiernika" :)

Napisano
jezeli pan ma rodzine to jego mysli sa wokol rodziny. Jest tam zadowolony i szczesliwy i w sumie o tobie mysli "dobrze, ze mam taka przyjaciolke, takiego powiernika," :)
Namiętną kochankę ;>...
Napisano

hmmm namietnosci to ja tu nie widze...z pana strony to taka szczera przyjazn. chyna bardziej od sexu z toba ceni to, ze moze ci sie wygadac

Napisano

Jeśli od TEGO seksu w tym momencie bardziej ceni naszą bliskość to jestem w pełni usatysfakcjonowana ;D.

Napisano

A i ja tu seksu ni namietnosci nie widze. Jest natomiast poczucie czegos glebszego. Wiec mysle podobnie, jak Selenit, ze jezeli w kartach nie wyszla jakas jego rodzina, to widac, ze te Wasza znajomosc widzi jako cos glebszego, przyjazna, relacje oparta na zaufaniu. Umiarkowanie w podsumie a i podsum HB - Sprawiedliwosci, zdaja sie to potwierdzac. Pan ceni rownowage panujaca w tej relacji i harmonie. Mozliwosc bycia ogolnie soba, ze nie musi nikogo przy Tobie udawac innego niz jest.

Napisano
A i ja tu seksu ni namietnosci nie widze. Jest natomiast poczucie czegos glebszego. Wiec mysle podobnie, jak Selenit, ze jezeli w kartach nie wyszla jakas jego rodzina, to widac, ze te Wasza znajomosc widzi jako cos glebszego, przyjazna, relacje oparta na zaufaniu. Umiarkowanie w podsumie a i podsum HB - Sprawiedliwosci, zdaja sie to potwierdzac. Pan ceni rownowage panujaca w tej relacji i harmonie. Mozliwosc bycia ogolnie soba, ze nie musi nikogo przy Tobie udawac innego niz jest.

No ja też nie widzę, dlatego napisałam o zrównoważonych emocjach i dojrzałości ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

As Pucharów Kapłan Sąd = Umiarkowanie

A ja tutaj widzę piękne uczucie ~ As Kielichów pokazuje uczucia do Ciebie...a dalsze karty Kapłan & Sąd (podsuma Cesarzowa - żona) stopują Go, zmuszają do Umiaru - nie może szarżować z uczuciami do Ciebie, musi być "powściągliwy"...póki co...

• Maestro
Napisano

Bardzo ładne myśli, jak o ważnej osobie w swoim zyciu;)