Skocz do zawartości

Jaką relację stworzę z Panem D.?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co o mnie myśli?

10 kijów+ Król monet+ Gwiazda --> Kapłanka

Nie rozmyśla o mnie zbyt intensywnie. Ma mnie za osobę konkretną, szczerą i pewną siebie. Trochę chyba uważa, że jestem "materiałem na żone" (nie że chce się ze mną hajtać, ale że za taki typ kobiety mnie ma)

Jaką relację chciałby ze mną stworzyć? (w sensie koleżeńską czy związkową czy jakąś jeszcze inną, może żadną)

Rycerz mieczy+ Gwiazda+ 4 mieczy--> Sprawiedliwość

Chyba zamierza się ode mnie odseparować pod dyktaturą rozumu (rozsądku).

A jaką faktycznie stworzymy? (przez najbliższe 3 miesiące)

Księżyc+ Koło fortuny+ Głupiec--> Kochankowie

Wydaje mi się, że sytuacja w kole obróci się o 180 stopni i nasza relacja przejdzie na inne, nowe tory. Chyba jednak spróbujemy :)

Napisano

Co o mnie myśli?

Mam wrażenie że myślami o Tobie jest z lekka przytłoczony.Jawisz się mu jako kobieta ciepła, inteligetna i godna zaufania,jednocześnie w gwieździe pociągająca fizycznie i otwarta.Widzi w Tobie,pracowitego czlowieka z ręka do interesów.

Jaką relację chciałby ze mną stworzyć? (w sensie koleżeńską czy związkową czy jakąś jeszcze inną, może żadną)

Pan się waha, z jednej strony chciałby wejść w poważniejsza relacje,otworzyć się na nowe, z drugiej jednak hamują go ograniczenia,zbyt analityczny umysł

Oho,ładnie.Myśle że relacja miłosno-seksualna,jednak z podwalin dobrej znajomości.W Głupcu zaczniecie od Nowa,jednak jedna z stron będzie musiała podjąc krok radykalny.Los Ci sprzyja ;)

Napisano

ja widze z Pana strony tylko checi na romans...wydaje mi sie, ze poza te ramy relacja moze nie wyjsc..:(

Napisano

Co o mnie myśli?

Myśli, powiedziałabym, ze nie ma teraz do tego głowy, jego myśli raczej krążą wokól sprawy która go trapi i dobrego zakończenia ;) Jednak ma Cię za osobę otwartą, inteligetną, nieco intrygującą

Nie chciałby stworzyć żadnej relacji, nie jest na to gotowy. Bardziej mu figle, zabawa i wielkie plany w głowie, niż zwiazek. Chce być fer w stosunku do Ciebie, dlatego tez niczego nie obiecuje, nie angażuje sie.

Relacja skomplikowana, nieco naiwna-moze tylko romansik ;)

Napisano

Co o mnie myśli?

że jesteś piękną dziewczyną , jednak nie jest jeszcze czas na głębszą relację .

tak jak wcześniej pisałam , podobasz mu sie bardzo , ale nie ten czas jeszcze by tworzyć związek

spróbujecie :)) ale jeszcze nie teraz . wydaje mi się że bardzo dobrze pasujecie do siebie i się świetnie dogadujecie .

• Lubię to! 1
Napisano

To jest chłopak raczej daleki od przelotnych miłostek i romansów. Wątpię, żeby tego chciał. Szczególnie że jesteśmy dość mocno związani wspólnym towarzystwem (jego najlepszy przyjaciel i moja najlepsza przyjaciółka są parą, a niebawem zostaną małżeństwem) i chcąc nie chcąc będziemy na siebie trafiać. Tak jest teraz. Kiedy na siebie trafiamy to przez przez naszych przyjaciół (tak wypada po prostu).

Napisano
To jest chłopak raczej daleki od przelotnych miłostek i romansów. Wątpię, żeby tego chciał. Szczególnie że jesteśmy dość mocno związani wspólnym towarzystwem (jego najlepszy przyjaciel i moja najlepsza przyjaciółka są parą, a niebawem zostaną małżeństwem) i chcąc nie chcąc będziemy na siebie trafiać. Tak jest teraz. Kiedy na siebie trafiamy to przez przez naszych przyjaciół (tak wypada po prostu).

Wydaje mi się, że sytuacja w kole obróci się o 180 stopni i nasza relacja przejdzie na inne, nowe tory. Chyba jednak spróbujemy :)

I tak pozostanie jak wyżej opisałaś. W tych kartach jest "wiem, że nic nie wiem" - nie ma tworzenia, nie ma budowy a kontakt ot z przypadku.

W dwóch pozostałych rozkładach nie ma namiastki by Pan wiązał myśli lub chęci tworzenia.

No przykro mi.

Gość Linkinia
Napisano

Co o mnie myśli? - 10 kijów+ Król monet+ Gwiazda --> Kapłanka

Uważa, że jesteś osobą zorganizowaną, pracowitą, która bierze na siebie dużo obowiązków, ale je wypełniasz, co jest na plus. Umiesz zatroszczyć się o swoje finanse. Gwiazda mówi już o Twoim wyglądzie, niewątpliwie jesteś wg niego atrakcyjna ;)

Jaką relację chciałby ze mną stworzyć? - Rycerz mieczy+ Gwiazda+ 4 mieczy--> Sprawiedliwość

Pan chyba chciałby, by zostało jak jest – utrzymywać kontakt od czasu do czasu, ale nic w kierunku związku… nie widzę tu takich kart… :(

A jaką faktycznie stworzymy? (przez najbliższe 3 miesiące) - Księżyc+ Koło fortuny+ Głupiec--> Kochankowie

Za słabe karty na coś związkowego czy bardziej koleżeńskiego… Relacja od spotkania do spotkania, lekka, beztroska, nic ponad to, co jest.. Może będą jakieś uśmiechy i spojrzenia (Kochankowie), ale niewiele z nich wyniknie…

:przytul:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
I tak pozostanie jak wyżej opisałaś. W tych kartach jest "wiem, że nic nie wiem" - nie ma tworzenia, nie ma budowy a kontakt ot z przypadku.

W dwóch pozostałych rozkładach nie ma namiastki by Pan wiązał myśli lub chęci tworzenia.

No przykro mi.

Zgadzam się z Vivere, już nawet nie będę tego "ubierać" w swoje słowa, przychylam się do Jej interpretacji w 100-u %...

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Nie udało się stworzyć żadnej relacji. Pan odciął się od rodziny, przyjaciół, ode mnie też przez nową zaborczą dziewczynę.

Napisano

ps. teraz doczytałam interpretacje że miał ochotę na romans, i faktycznie tak było. Nawet trochę dałam się w niego wciągnąć, ale było beznadziejnie i trwało jeden weekend.

Napisano

Co o mnie myśli?

10 kijów+ Król monet+ Gwiazda --> Kapłanka, HB IX Eremita

Co mysli. Nie wie, co myslec. Przerasta go to i w zasadzie ucieka od myslenia o Tobie. W zycie, w prace, w plany codzienne. Czasem troche pomarzy, ale to wszystko. Traktuje to na razie bardziej jako takie marzenie bez sensu. Zastanawia sie, ale nie ma konkretnego obrazu o tym. W zasadzie sam nie wie, co ma myslec.

Rycerz mieczy+ Gwiazda+ 4 mieczy--> Sprawiedliwość, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Sam nie wie jaka. 4 Mieczy wskazuje na to, ze potrzebuje czasu, zeby sobie co nieco pukladac, przemyslec, bo sam nie wie, czego chce. Wyzej rozklad wskazywal na to samo. Eremita w podsumie wyzej rowniez wskazuje na potrzebe zastanowienia sie na dluzsza mete, co i jak i kompletnej niewiedzy teraz.

Tu masz jeszcze Swiat i Cesarzowa w podsumie. Na razie zwyczajnie skup sie na sobie. Co ma byc to bedzie. On tez to teraz robi. Stara sie odcinac myslenie o Tobie zajmuje sie zwyczajnie soba i swoim zyciem.

A jaką faktycznie stworzymy? (przez najbliższe 3 miesiące) - Księżyc+ Koło fortuny+ Głupiec--> Kochankowie, HB V Papiez

Hmm... Glupiec na koncu, moglby oznaczac u Was w zasadzie poczatek, ale tylko wtedy, jezeli umielibyscie podejsc do Waszej znajomosci z zupelnie czysta karta, bez opierania sie w jakikolwiek na przeszlosci, tym, co bylo.

Wczesniej czas pelen niepewnosci, chodzenia po omacku, w zasadzie nie bedziesz miala na to wplywu, niewiele bedzie tu od Ciebie zalezec. Po prostu moze pojawic sie z czasem okazja, ze znowu sie do siebie zblizycie, ale to raz, krotko i skorzystasz albo nie.

Ogolnie podsumy ciekawe. Trzeba by pewien sposob myslenia porzucic, sztywniactwo, zamkniecie sie w swoich wyobrazeniach i doposcic do glosu serce. Tu na koniec albo rzeczywiscie on... w tym Glupcu i relacja na zupelnie nowych zasadzac albo ktos zupelnie nowy.

Napisano
Nie udało się stworzyć żadnej relacji. Pan odciął się od rodziny, przyjaciół, ode mnie też przez nową zaborczą dziewczynę.

Czyli jednak nie bylo Wam pisane. Dzieki za weryfikacje. :)