Veroniczka Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Co on o mnie sądzi? Wisielec, Głupiec, Siła ---> Sąd Ostateczny Same AW. Sam chyba jeszcze nie wie co ma myśleć o mnie, na chwilę obecną mnie ocenia, jako po prostu koleżankę do pogadania, że jestem rzeczowa, kontaktowna. Nic na chama nie robię - spokojna i ułożona raczej. Jak on będzie się dalej zachowywał w stosunku do mnie? Wieża, 2 Miecze, Walet Mieczy ---> Kapłanka Chyba mogę liczyć na jakieś zaczepki z jego strony, coś tam czasem może mi dogadać i wgl, ale raczej nie wprost.. Może w obawie przed moją reakcją? Cytuj
Izabela123 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Na razie chyba jednak mysli bardziej o jakiejs innej Pani...i dlatego w najblizszym czasie jego zachowanie moze Cie niemilo rozczarowac 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Uważa Cię za atrakcyjną dziewczynę,która znalazła się na pewnym zakręcie w życiu i chciałaby zbyt szybko dorosnąć. On bedzie Cie traktował jako koleżankę ale nic poza tym narazie. Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 co do pierwszego to myślę tak jak Anez. co do drugiego Jak on będzie się dalej zachowywał w stosunku do mnie? Wieża, 2 Miecze, Walet Mieczy ---> Kapłanka będzie kontakt netowy, ale mało intensywny . Cytuj
Aga 22 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Co on o mnie sądzi? Wisielec, Głupiec, Siła ---> Sąd Ostateczny raczej rozmyśla czy nie zaangażować się bardziej w znajomość z Tobą wg Niego jesteś silna odważną dziewczyną Jak on będzie się dalej zachowywał w stosunku do mnie? Wieża, 2 Miecze, Walet Mieczy ---> Kapłanka czasem czymś zaskoczy błyśnie intelektem może chciałby sprowokować Cię do zwierzeń Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi