Skocz do zawartości

lekarz

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy uda mi sie wyzdrowieć bez pojscia do lekarza?

rycerz denarow,mag, 6 denarow

mysle,ze tak, ze beda mi w domu dogadzac,albo skorzystam z ziolek,sposobow domowych

Napisano

uda sie ale troche to moze potrwac jak to przy slamazarnym r denarowym. :))

Napisano

Będzie to dłuuugo trwało, byc może ktoś bliski będzie próbował na Tobie cudownych ludowych sposobów, będzie chciał Ci sie odwdzięczyć, najwyraźniej pomóc szybko wyzdrowieć ;)

Napisano

hahaha mam sama w planach zrobic dzis moj staly elemetn leczenia syrop z cebuli : p pije lipke z miodem,ale fakt, ze wole takie sposoby wykorzystac niz... potem sie faszerowac szitami

Napisano

A ja myślę, że skorzystasz 6 denarów z pomocy lekarza rodzinnego Mag. I tam bym Cię wysłała. Bo wczesniej czy późńie - przy R D później i tak tam pójdziesz. :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Udać się uda, ale ~ znacznie się to przeciągnie w czasie...jednak przy tym Magu & 6 Denarów upatrywałabym że powinnaś skorzystać z pomocy - lekarza właśnie...a czy są to jakieś dolegliwości w okolicach głowy Shei ?

Napisano

Droga Shei chorobę możesz zatrzymać ale nie wyleczysz,potrwa to napewno w czasie ale lepiej idz do lekarza.:spioch:

Napisano

W podsumie masz Wisielca, wiec mozliwe, ze samoleczac sie w domu (nie wiedzac jak i eksperymentujac w tym Magu)... raczej sobie nie pomozesz, przynajmniej nie szybko.

Rycek slamazarny, jak pisza dziewczyny juz o tym. A podsum HB to VII Rydwan, czyli zacheta do konkretnych dzialan. Jednak o ile to mozliwe, zahacz o lekarza.

Ja sama lecze siebie i moje mlode sama, do lekarza chodze wazyc, mierzyc i stomatolog.

Ale ja mam wiedze na ten temat... i widzac objawy wiem, co z homeopatii, jakie ziola, jakie inne sposoby. Ale to jestem obok i widze, co i jak.

Jak nie robisz tego na co dzien, nie warto eksperymentowac...

Napisano

też mi się wydaje , że mag świadczy tam o lekarzu i podjęciu leczenia za pomocą z jego strony (6 denarów ) . Jest możliwe wyleczenie też samemu, ale będzie to dłużej trwało . Dużo dłużej , i możesz się głębiej doprawić .

Jak coś to znam cudowne sposoby ludowe :D

Napisano

uda się powoli systematycznie ziółka i domowe sposoby jesteś w magu poradzisz sobie ktoś Tobie pomoże przyniesie jakiś specyfik z apteki choćby wit.C lub gripex, ja polecam sok z porzeczki domowy i napar z kwiatów bzu:hahahaha:

Napisano

Tja... jeszcze takie skojarzenie. Wisielec to tez po prostu przymusowe siedzenie w miejscu, wiec w domu. Takze mozliwe tak, jak pisze Aga22, ze bedziesz siedziala jednak w domu, a ktos podratuje Cie jakims specyfikiem.

Napisano

dziekuje,oby tak bylo,jezeli tempretatra jeszcze pare dni sie utrzyma to ...bee zmuszina isc :/ kaszel mam dzis katar doslama. do przychodni sie nei rwe bo tam sama grypa....................................

a ja się tego obawiam,tylko gorzej jesli nie uda mi się ;/ pieprzone PUPy.

Napisano

ja się afirmuje co tez moze wkazywac mag pewnie XD

wiecie dla mnei lekarz to mieczowy albo kielichowy.