Gość sheina Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 czy uda mi sie wyzdrowieć bez pojscia do lekarza? rycerz denarow,mag, 6 denarow mysle,ze tak, ze beda mi w domu dogadzac,albo skorzystam z ziolek,sposobow domowych Cytuj
Selenit666 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 uda sie ale troche to moze potrwac jak to przy slamazarnym r denarowym. ) Cytuj
Gość Amfora Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Będzie to dłuuugo trwało, byc może ktoś bliski będzie próbował na Tobie cudownych ludowych sposobów, będzie chciał Ci sie odwdzięczyć, najwyraźniej pomóc szybko wyzdrowieć Cytuj
Gość sheina Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 hahaha mam sama w planach zrobic dzis moj staly elemetn leczenia syrop z cebuli : p pije lipke z miodem,ale fakt, ze wole takie sposoby wykorzystac niz... potem sie faszerowac szitami Cytuj
Vivere Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 A ja myślę, że skorzystasz 6 denarów z pomocy lekarza rodzinnego Mag. I tam bym Cię wysłała. Bo wczesniej czy późńie - przy R D później i tak tam pójdziesz. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Udać się uda, ale ~ znacznie się to przeciągnie w czasie...jednak przy tym Magu & 6 Denarów upatrywałabym że powinnaś skorzystać z pomocy - lekarza właśnie...a czy są to jakieś dolegliwości w okolicach głowy Shei ? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Droga Shei chorobę możesz zatrzymać ale nie wyleczysz,potrwa to napewno w czasie ale lepiej idz do lekarza. Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 W podsumie masz Wisielca, wiec mozliwe, ze samoleczac sie w domu (nie wiedzac jak i eksperymentujac w tym Magu)... raczej sobie nie pomozesz, przynajmniej nie szybko. Rycek slamazarny, jak pisza dziewczyny juz o tym. A podsum HB to VII Rydwan, czyli zacheta do konkretnych dzialan. Jednak o ile to mozliwe, zahacz o lekarza. Ja sama lecze siebie i moje mlode sama, do lekarza chodze wazyc, mierzyc i stomatolog. Ale ja mam wiedze na ten temat... i widzac objawy wiem, co z homeopatii, jakie ziola, jakie inne sposoby. Ale to jestem obok i widze, co i jak. Jak nie robisz tego na co dzien, nie warto eksperymentowac... Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 też mi się wydaje , że mag świadczy tam o lekarzu i podjęciu leczenia za pomocą z jego strony (6 denarów ) . Jest możliwe wyleczenie też samemu, ale będzie to dłużej trwało . Dużo dłużej , i możesz się głębiej doprawić . Jak coś to znam cudowne sposoby ludowe Cytuj
Aga 22 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 uda się powoli systematycznie ziółka i domowe sposoby jesteś w magu poradzisz sobie ktoś Tobie pomoże przyniesie jakiś specyfik z apteki choćby wit.C lub gripex, ja polecam sok z porzeczki domowy i napar z kwiatów bzu:hahahaha: Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Tja... jeszcze takie skojarzenie. Wisielec to tez po prostu przymusowe siedzenie w miejscu, wiec w domu. Takze mozliwe tak, jak pisze Aga22, ze bedziesz siedziala jednak w domu, a ktos podratuje Cie jakims specyfikiem. Cytuj
Gość sheina Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 dziekuje,oby tak bylo,jezeli tempretatra jeszcze pare dni sie utrzyma to ...bee zmuszina isc :/ kaszel mam dzis katar doslama. do przychodni sie nei rwe bo tam sama grypa.................................... a ja się tego obawiam,tylko gorzej jesli nie uda mi się ;/ pieprzone PUPy. Cytuj
Gość sheina Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 ja się afirmuje co tez moze wkazywac mag pewnie XD wiecie dla mnei lekarz to mieczowy albo kielichowy. Cytuj
Vivere Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Zdrówka życzę! a na wspomaganie imbir polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi