Skocz do zawartości

Rozkład mojej córki na 2013 rok

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Co zostawia za sobą?-Królowa buław-czas zabawy i beztroski oraz szerokie kontakty towarzyskie odeszły przynajmniej na jakiś czas,i przestała walczyć o coś co było dla niej ważne.

2.Co otwiera się przed nią ?-Walet mieczy odwr-jakaś fałszywa "przyjaźń " osoba udająca kogoś kim naprawdę nie jest,bedzie to czas rywalizacji,walki o coś o kogoś ?

3.Kluczowe możliwości.-10 buław-dużo nauki w szkole obowiąków,ale podoła,w związku z partnerem przejściowe klopoty i troszkę za dużo będzie brała na siebie za ich dwoje ( bo jego nie ma na miejscu więc się by zgadzało )

4.Kluczowe wyzwania.-4 mieczy odwr-musi przemyśleć dokładnie czego tak naprawdę chce dlaczego tkwi w tym związku czy tylko dlatego,żeby nie być samotną czy z miłości,musi sie określić czy chce tak naprawdę być w poważnym dojrzałym związku partnerskim,nie dla samego "chodzenia "

5.Ukryte obawy( to karta z przełożenia )-Cesarz-bycia w związku i bycia odpowiedzialną,boi się zaangażowania a Cesarz to jej chłopak,który jest dojrzalszy i planuje przyszłość z nią a ona nie jest aż tak tego pewna czy to akurat ten jedyny

6.Rada od kart ( wyciągnięta ze środka talli ) -2 denarów-musi rozważyć wszelkie za i przeciw zwłaszcza w sprawie uczuć i związku,dokonać mądrego wyboru.Nie zmieniać tak swoich uczuć.

7.Przewodni temat na ten nowy rok.-6 denarów-Należy osiągnąć równowagę w dawaniu i braniu. Nie można pozwolić wykorzystywać się samemu ani też wykorzystywać innych. Dzielić się tylko nadmiarem a najważniejsze zachować dla siebie. To karta mądrej inwestycji i przestroga aby nie oddawać za darmo.

Proszę o obiektywne i bez emocji spojrzenie na karty będziemy wdzięczne:poklon:

Napisano

Mam pytanie: Czy córka prosiła Cie o ten rozkład? Czy chcesz po prostu sprawdzić jak minie jej rok?

Napisano

W tej Krolowej Bulaw, tak przyszlo mi do glowy, ze moze za nia taki etap powazniejszych przemian wewnetrznych, dojrzewania, usamodzielniania sie, walczenia o swoje.

Przed nia okres nadal walczenia o swoje, ale tu istnieje ryzyko takiego rzucania sie na slepo, aby postawic na swoim.

Kluczowe mozliwosci to przede wszystkim bardzo duzy potencjal, ktory na ten moment jest zblokowany i nie ma ujscia. Musi zostac uwolniony, zeby mozna bylo robic z niego uzytek.

Kluczowym wyzwaniem moze okazac sie jakas sytuacja, ktora nie pozwoli jej dzialac. Moze byc to choroba, ogolnie cos, co na jakis czas zmusi ja do zajecia sie konkretnie soba.

Ukryte obawy to czy aby uda sie jej wreszcie stanac na nogach, znalesc ziemie pod nogami, taki twardy grunt i pewnosc, ze sie wie, na czym sie stoi. Potrzebuje poczucia bezpieczenstwa bardzo.

Rada od kart jest taka, aby przygotowala sie na zmiany. 2 Monet niesie nie tylko wahanie i wybory, ale tez konkretne zmiany w zyciu.

Przewodni temat na ten rok, to przede wszystkim zajecie sie soba, pokonywanie problemow zyciowych, ktore stana na drodze i... niestety, ale 6 Monet to bardziej dawanie... daje, nie oczekujac w zamian a jako ze energia w swiecie musi krazyc, otrzymuje w odpowiedzi rowniez cos.

Ale 6 Monet nie na darmo jest nazwana karta, ktora mowi o naturze Buddy... takze tu dawanie nie jest tym, co mi zbywa ani bo tez cos dostane. Wspieranie innych, dawanie im, bez jakis podtekstow. A i tak otrzymuje sie z powrotem odpowiedz na zasadzie, jak jeden znajomy nieraz pisuje "rob swoje a swiat Ci odpowie". Tu tak jest.

Niech zajmie sie soba, kogo trzeba wspierac niech wspiera, bez wiekszych oczekiwan... w odpowiedzi dostanie to, co wysle w swiat.

• Lubię to! 1
Napisano
Mam pytanie: Czy córka prosiła Cie o ten rozkład? Czy chcesz po prostu sprawdzić jak minie jej rok?

Po tym

Proszę o obiektywne i bez emocji spojrzenie na karty będziemy wdzięczne
wnosze, ze chyba tak... :dostal_na:
  • Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

zaznaczam sie to cos skrobne ;)

wreszcie jakas ciekawa interpretacja sie szykuje

A więc:

1.Co zostawia za sobą?-Królowa buław-

Pytanie raczej, czy ona cos z tego wynosi:)

mysle, że nauczyla sie walczyc o swoje, dzialac sama, samodzielnosc, organizacja, odwaga, może i przeistoczenie się z kaczatka w labedzia,

w koncu buławowa jest atrakcyjna osobą. Oglada towarzyska, umiejetnosc blysniecia, kontakty... mysle ze one moga zaprocentowac w przyszlosci.

2.Co otwiera się przed nią ?-Walet mieczy odwr-

Kłotnia o coś, tłumienie w sobie gniewu i złych emocji, z czego może wyniknąć jakiś wybuch, który może obrócić się na niekorzyść. Należy się przyjrzeć relacjom, niektóre mogą być szkodliwe. No i zasada ograniczonego zaufania nie zaszkodzi.

3.Kluczowe możliwości.-10 buław-

Poczucie osamotnienia na placu boju. Wiele na barkach, taki kierat codzienności, ale dający szansę przetrwania, 10 buław zacisnie zęby, ale dojdzie tam gdzie chce. Osiągniecie celu cięzka praca i wysilkiem.

4.Kluczowe wyzwania.-4 mieczy odwr-

Wyzwaniem jest a może będzie rozłąka, oddzielenie od ukochanej osoby,

a takze konieczność oswojenia samotności. Zdolność przebywania w swoim własnym towarzystwie, skoncentrowanie na sobie, może jakaś rekonwalenscencja czy rehabilitacja (może to być nawet pobyt w leczniczej placówce).

5.Ukryte obawy( to karta z przełożenia )-Cesarz-

Myślę, że to lęk przed poddaniem się czyjejś dominacji, poczucie zagrożenia, czy ojciec przypadkiem nie ma tutaj jakiegoś oddziaływania? Może porównuje kogoś z ojcem, albo się obawia tego co najgorsze. Myślę, że relacje z ojcem moga wymagac poprawy.

6.Rada od kart ( wyciągnięta ze środka talli ) -2 denarów-

Musi skupić się na utrzymaniu równowagi, godzenia przeciwienstw, sztuce kompromisu. Nie dać się ponieść za bardzo emocjom, ale też ich nie tłumić w sobie.

7.Przewodni temat na ten nowy rok.-6 denarów-

Równowaga między dawaniem a braniem, umiejętność asertywnego (uwielbiam to modne słowo) budowania relacji z ludźmi, umiejętność odmawiania, a także dzielenia się. Z tym że trzeba nauczyć się zarówno nie wykorzystywać innych, jak i nie dawać się wykorzystywać. Może to też być decyzja o inwestycji na przyszłość, jakieś sprawy urzędowe, egzaminy, może też praca w kasie/urzędzie/ stanowisku decyzyjnym dotyczącym obrotu gotówki.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Caliel
  • Lubię to! 2
Napisano (edytowane)

Tak prosiła mnie i za jej zgodą umieściłam tu rozkład :)

Dziękuję w jej imieniu za odpowiedzi właśnie przeczytałyśmy :)

Edytowane przez women32