Skocz do zawartości

Sprawa

joannalp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy pewna pani z mojej rodziny będzie się chciała ze mną sądzić?

10 kielichów,XVI Wieża Boga,As buław sum. XV Diabeł i XX Sąd Ostateczny

wydaje mi się że tak...w jakimś mało oczekiwanym momencie

Prawdopodobny finał sprawy

2 buławy,As mieczy,3 denary sum. XVI Wieża Boga i XVI Wieża Boga

hmmm tu nie wiem...

bym powiedziała że żeby wygrać istotna byłaby pomoc osoby trzeciej?

z góry dziękuję za sugestie

Napisano

wydaje mi się , że będzie chciała chociaż już wszystko może wydawać się , że idzie w dobrym kierunku .

będzie to ciężka sprawa i bez dobrego prawnika się nie obejdzie . Pani może mieć kilka asów w rękawie które będą mogły nieźle zaskoczyć.

Napisano

myślę że najpierw może rozmyślać nad porozumieniem jeśli odejdzie z kwitkiem będzie finał w sądzie

opłaci się wynająć prawnika możecie wynegocjować jakieś sensowne porozumienie;

Napisano

Chęci z strony Pani są i to duże,jednak to człowiek którego charakteryzuje słomiany zapał.Ot napali sie,pogada i przejdzie,by za jakiś czas sie odnowić w postanowieniu.

Jeśli chodzi o postępowanie,może zapaść niekorzystne dla Ciebie roztrzygniecie,ale dopiero po długiej rozprawie.Mediacji nie widać.Jeśli do rozprawy dojdzie,nie szczędz na obrońce , w innym wypadku możesz otrzymać wyrok( bądz nakaz zapłaty )