joannalp Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Czy pewna pani z mojej rodziny będzie się chciała ze mną sądzić? 10 kielichów,XVI Wieża Boga,As buław sum. XV Diabeł i XX Sąd Ostateczny wydaje mi się że tak...w jakimś mało oczekiwanym momencie Prawdopodobny finał sprawy 2 buławy,As mieczy,3 denary sum. XVI Wieża Boga i XVI Wieża Boga hmmm tu nie wiem... bym powiedziała że żeby wygrać istotna byłaby pomoc osoby trzeciej? z góry dziękuję za sugestie Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 wydaje mi się , że będzie chciała chociaż już wszystko może wydawać się , że idzie w dobrym kierunku . będzie to ciężka sprawa i bez dobrego prawnika się nie obejdzie . Pani może mieć kilka asów w rękawie które będą mogły nieźle zaskoczyć. Cytuj
Aga 22 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 myślę że najpierw może rozmyślać nad porozumieniem jeśli odejdzie z kwitkiem będzie finał w sądzie opłaci się wynająć prawnika możecie wynegocjować jakieś sensowne porozumienie; Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Chęci z strony Pani są i to duże,jednak to człowiek którego charakteryzuje słomiany zapał.Ot napali sie,pogada i przejdzie,by za jakiś czas sie odnowić w postanowieniu. Jeśli chodzi o postępowanie,może zapaść niekorzystne dla Ciebie roztrzygniecie,ale dopiero po długiej rozprawie.Mediacji nie widać.Jeśli do rozprawy dojdzie,nie szczędz na obrońce , w innym wypadku możesz otrzymać wyrok( bądz nakaz zapłaty ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi