Tika Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Witajcie, z czystej ciekawości zadałam pytanie o relacje z pewnym panem, z którym juz od daawna nie mam kontaktu, ale też ktory w głowie mojej jakoś pozostał..Zapytałam czy bedziemy parą w ciągu najbliższego pół roku. a odpowiedź to królowa pucharów, wieża, królowa buław i cóż powiem że ta wieża trochę mnie zaskoczyła.. bo wydaje mi sie że wyglada na to, że nastaspi jakiś przełom w naszej relacji, w ogóle w kontakcie miedzy nami.. i z czekającej krolowej pucharów moge stac się królowa buław, którą może jakiś romans, ew uczucie z Panem będzie łączył... Czy dobrze to zinterpretowałam? Prosze o chociaz krotka odpowiedz.. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 wydaje mi się, że niestety niekoniecznie.... chyba jakaś inna Pani już przy nim jest. To, co było między wami już w tej wieży poszło i się zawaliło i Pan znalazł inną Królową... Cytuj
Tika Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 hmm no trudno.. szkoda troche bo fajny "krol" z niego byl.. Dziekuje Dorotko!!! Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 hmm no trudno.. szkoda troche bo fajny "krol" z niego byl.. Dziekuje Dorotko!!! wiesz, nie muszę mieć racji... twoja interpretacja też jest logiczna.... w podsumie masz siłę, to tak jakbyś ty bardziej chciała niż on. Tak mi się jakoś skojarzyło Cytuj
Tika Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 hmm trochę niejednoznaczna ta odpowiedź kart.. dla ulatwienia dodam może że nigdy z tym Panem nie byliśmy parą.. raczej mały flirt nas połaczył a później nieporozumienie podzieliło wyciągnęłam jeszcze 3 karty na to pytanie 5 denarów, 6 buław, gwiazda i coż karty sumują sie do wieży..5 denarów raczej mówi o braku uczuć.. gwiazda często pokazuje taką nadzieje.. czekanie.. a może to on w tym wypadku po prostu nie czuje do mnie nic.. i jest pewnego rodzaju zdobywcą/ bawidamkiem. Chociaz wieza mnie zastanawia.. w tym wypadku nie moze ona oznaczac szybkiego konca.. bo poczatku tez jako tako zadnego nie bylo.. a wiec moze oznacza zmiane w relacji...? Cytuj
KatiJo Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Tika - jak nagle macie być parą, skoro nigdy nie byliście i nie macie kontaktu? Zapytałam czy bedziemy parą w ciągu najbliższego pół roku. a odpowiedź to królowa pucharów, wieża, królowa buław Nie będziecie. To są tylko Twoje marzenia, niczym nie poparte. Co najwyżej, jak miałabym dać Ci nadzieję, to nic się nie zdarzy, jeśli nie zadziałasz. Z marzącej kielichowej w działająca buławową. 5 denarów, 6 buław, gwiazda Słabo, słabo. Tu podstaw nie ma żadnych. Gwiazda znowu wskazuje, że tylko mrzonki... Cytuj
Tika Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 No cóż dziewczyny.. macie rację...król był fajny ale to już zamierzchłe czasy.. więc może nawet mnie już nie pamieta.. a ja też na pewno sama nie będę chciała o sobie na siłe przypominać.. czas szukac innego króla Milego wieczoru Wam życzę!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi