nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 poznałam kogoś przez neta w sumie wydaje się miły , więc: jak potoczy się relacja z nim : 2 pucharów , 3 mieczy , 3 puchary hmmmm, spotkamy się i będziemy spotykać? tylko co tam te 3 miecze robi? albo będziemy się powoli poznawać albo nie wiem jak zrealizuje się nasze spotkanie ( jest z tego samego miasta) rycerz pucharów, koło , sprawiedliwość , świat chyba wysunie taką propozycję , ale narazie jest rozważana jaki on jest naprawdę: 4 buław , giermek pucharów , giermek denarów , słońce , 3 denary wydaje mi się , że to są bardzo fajne karty . jest bardzo towarzyski i przyjacielski ? na co powinnam uważać w relacji z Y: gwiazda , 10 mieczy , as pucharów, świat żeby zbytnio nie idealizować sobie , nie fantazjować . nic nie oczekiwać . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2013 Maestro Napisano 15 Stycznia 2013 jak potoczy się relacja z nim : 2 pucharów , 3 mieczy , 3 puchary będziecie ze sobą dużo rozmawiać,ale może byc tak, że ktos przy nim jest i może on Ci o tym powie jak zrealizuje się nasze spotkanie ( jest z tego samego miasta) rycerz pucharów, koło , sprawiedliwość , świat w pewnym momencie spontaniczniem padnie takowa propozycja i się spotkacie jaki on jest naprawdę: 4 buław , giermek pucharów , giermek denarów , słońce , 3 denary jest wesoły,towarzyski, lubi imprezy, może być wrazliwy, chyba bardzo młody, no i taki jeszcze chłopięcy, nie myslący poważnie o przyszłości,zdajacy się na to,co dzieje się tu i teraz na co powinnam uważać w relacji z Y: gwiazda , 10 mieczy , as pucharów, świat nie idealizuj, nie podejmuj pochopnych decyzji, raczej nie angażuj się , bądź zdystansowana mimo wszystko 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 dzięki Inez , dodałam pytanie po tym co napisałaś : jaki jest jego status związkowy : 4 buław , księżyc , koło fortuny i król denarów z tego co wiem to nie jest z nikim , po kartach wnioskuję , że jest poszukujący/umawiający się na spotkania ale raczej sam . Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 2 pucharów , 3 mieczy , 3 puchary Dużo spotkań,wymiany poglądów,dyskusji.Pierwsza myśl jaki mi się nasuneła,to filozoficzne rozmowy przy winie.Poznawanie sie poprzez właśnie czas,rozmowy i sprzyjające okoliczności. jak zrealizuje się nasze spotkanie ( jest z tego samego miasta) rycerz pucharów, koło , sprawiedliwość , świat mm, dobrze.Wyjdzie odrobine spontanicznie niespodziewanie.Bedziesz zadowolona. aki on jest naprawdę: 4 buław , giermek pucharów , giermek denarów , słońce , 3 denary Młody,zapalczywy,w gorącej wodzie kąpany.Jednocześnie jest świadomy Siebie,towarzyski ,konkretny na co powinnam uważać w relacji z Y: gwiazda , 10 mieczy , as pucharów, świat Na zbyt mocne uzewnetrznianie sie , oczekiwania co do relacji 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Stycznia 2013 Maestro Napisano 15 Stycznia 2013 dzięki Inez , dodałam pytanie po tym co napisałaś : jaki jest jego status związkowy : 4 buław , księżyc , koło fortuny i król denarów z tego co wiem to nie jest z nikim , po kartach wnioskuję , że jest poszukujący/umawiający się na spotkania ale raczej sam . Szczerze Ci powiem,ze moja pierwsza myśl była taka,że w tej 3 mieczy to będziecie się wspierać Dziś miałam 3 mieczy na kontakt z panem i pomyślałam, że mnie zrani, a on zaczął mi opowiadać o problemach zdrowotnych córki:)))) Przepraszam, że tak tendencyjnie podeszłam, wiesz ja myslę, że Wy się będziecie po prostu wspierać i fajnie bawić) Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 Szczerze Ci powiem,ze moja pierwsza myśl była taka,że w tej 3 mieczy to będziecie się wspierać Dziś miałam 3 mieczy na kontakt z panem i pomyślałam, że mnie zrani, a on zaczął mi opowiadać o problemach zdrowotnych córki:)))) Przepraszam, że tak tendencyjnie podeszłam, wiesz ja myslę, że Wy się będziecie po prostu wspierać i fajnie bawić) mi 3 mieczy też wypada często przy wspieraniu w trudnych sprawach Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) dzięki Inez , dodałam pytanie po tym co napisałaś : jaki jest jego status związkowy : 4 buław , księżyc , koło fortuny i król denarów z tego co wiem to nie jest z nikim , po kartach wnioskuję , że jest poszukujący/umawiający się na spotkania ale raczej sam . W tych kartach widać że nie znasz całej prawdy (Księżyc), ja po nich powiedziałabym też że Pan jest w jakimś związku (4 Buław, Król Denarów)... jak potoczy się relacja z nim : 2 pucharów , 3 mieczy , 3 puchary ~ tutaj flirt, rozmowy...będzie miło, cieplutko, pewnie będą i spotkania, ale nie będziesz jedyna... Aleee, to tylko karty ...przyglądaj się Panu, obserwuj i już ... Edytowane 16 Stycznia 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN Cytuj
nirva2991 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 znajomość padła po 3 dniach bez możliwości reaktywacji i bardzo dobrze Cytuj
iridos Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 dzięki Inez , dodałam pytanie po tym co napisałaś : jaki jest jego status związkowy : 4 buław , księżyc , koło fortuny i król denarów z tego co wiem to nie jest z nikim , po kartach wnioskuję , że jest poszukujący/umawiający się na spotkania ale raczej sam . jest ktos do kogo cyklicznie powraca wg mnie znajomość poza ramy internetu nie wyjdzie nie wiesz o nim czegoś istotnego on młodszy o ciebie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi