NarratorkaHorrorow Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Jakis czas temu na popijawie,kolega wniósł toast "za rzeczy o których. gypsy..nie ma pojecia " Niestety nie wyraził jakie to rzeczy,a nie powiem zaciekawiło mnie to. Co miał na myśli X wznosząć toast o rzeczach o ktorych nie mam pojęcia? Wieża Boga Królowa Pałek VI mieczy Nic sensownego nie widze.Być może chodzi mu że z natury wszystko neguje,pale mosty.Jestem zamknieta,nie ogarnieta.Bądz osoba której ufam i która cenie nie jest wobec mnie szczera Ogólne niesamowicie,ale ciekawość mnie zjada Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 6 mieczy - pierwsze co mi się tutaj skojarzyło , że to są plotki mówione za Twoimi plecami . Wieża to może jakieś nie fajne rozmowy między sobą lekko Cię obrażające . możliwe , że za sprawą jakiejś kobiety. tak jakby Ona Ci chciała zniszczyć reputacje nastawiając przeciw Ciebie innych Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 dziekuje. A wiesz-taka sytuacja aktualnie istnieje i dlatego rozważam przejście do innego departamentu.Mam świadomość kto to jest.Sytuacje niestety znam.Być może On wie o kimś jeszcze przeciwko mnie.Plotki po wezwaniu osoby na dywanik u przełożonego,ucichły na tyle by ludzie z innych działów nie ingerowali.Patowa sytuacja Cytuj
KatiJo Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Królowa pałek to działanie, w Wieża postawienie na jedną karte, więc może powinnaś wprost go zapytać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi