NarratorkaHorrorow Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Zastaniłam się dziś nad intencjami Pana,o którego pytałam i który zaprosił mnie na spotkanie.Krąży On nademną jak sęp nad padliną Jakie Pan ma intencje wobec mnie. Cesarzowa Słońce Śmierć Oho,poważnie.Wygląda na to że Pan ma dobre intencje,choć bardzo "naszpikowane hormonami".Karty zacne ale poważnie mnie nie traktuje. Plany Pana wobec mnie. As Pałek 2 mieczy Król Denarów Pan chce połaczyć przyjemne z pożytecznym,wspólną pracę z łóżkowymi harcami. Jaką relacje stworzę z w/w Panem(okres 4 msc) Wieża Boga 7 pałek Diabeł Cóż po krótce rano będziemy się wpierw mijać w jego kuchni,a póżniej w kuchni w pracy.Luzna niezobowiazujaca znajomość opierająca się na przyjemnościach.Żadnych sformalizowanych nazwanych zwiążków nie widać.Ot kolega z benefitami Jaki On jest ? As denarów Rycerz Mieczy 7 mieczy Nie do konca szczery w tym co mówi i co robi,Jest młody pełny wigoru i inteligetny.Kontaktowy Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 Cesarzowa Słońce Śmierć chce Cię po prostu bliżej poznać , zaciekawiłaś go i to bardzo . Widzi , że się wyróżniasz z pośród innych kobiet . szkoda , że po śmierci karty nie dołożyłaś . Ale bardzo mu się po prostu podobasz . As Pałek 2 mieczy Król Denarów Pan chce miło spędzić czas, trochę się obawia spotkanie , ale ma nadzieję na początek jakiejś fajnej znajomości/relacji między Wami . powiedziałabym , że nie koniecznie łóżkowej (po tym denarowym ) . Jest zafascynowany o go trochę onieśmielasz , dlatego możliwe , ze ciężko mu się było przełamać z tym zaproszeniem . Wieża Boga 7 pałek Diabeł raczej runie obecne wasze nastawienie co do relacji , zaczniecie siebie zupełnie inaczej postrzegać i dopiero później jest szansa na relację z łóżkowymi harcami ) taki bardzo namiętny seks bez uczucia, ale na pewno dobry ) As denarów Rycerz Mieczy 7 mieczy chce korzyści dla siebie ... dobrze kombinuje . I tak jak napisałaś , uważaj na to co mówi Pan . bo rycek mieczy z 7 mieczami to może jakoś słownie manipulować lub robić krzywe akcje później . Cytuj
iridos Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 koleżeńskie zamiary i na takiej stopie to zostanie może krócej niż myślisz ale w nic więcej sie nie przekształci wedle tych kart Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Romansiku Pan chce ~ fizycznych przyjemności, On dobrze kombinuje aby ugrać coś dla siebie...nie widać tutaj stworzenia relacji, widać sex-układ możliwy do realizacji... Cytuj
Davisa Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 A ja sądzę, że chce wykorzystać pod każdą postacią i moim zdaniem, to niebezpieczny typek. Radzę trzymać się z daleka. Tu może jakaś zazdrośnica albo i większe grono ingerować. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 dziekuje Rany,faktycznie nieciekawie brzmi to. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 Jakie Pan ma intencje wobec mnie. Cesarzowa Słońce Śmierć podobasz mu się, on jakby chciał się Tobą pochwalić,być moze od Ciebie tu wiele zalezy , od Twojej postawy Plany Pana wobec mnie. As Pałek 2 mieczy Król Denarów sądzę,że chciałby seksu, rozmów,może zaprosić Ciebie gdzieś Jaką relacje stworzę z w/w Panem(okres 4 msc) Wieża Boga 7 pałek Diabeł na pewno zostaniesz mocno zaskoczona, może byc silne iskrzenie między Wami Jaki On jest ? As denarów Rycerz Mieczy 7 mieczy narwany, nieszczery,lubi dużo mówić,stawiac na swoim Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 Dziekuje. Coraz bardziej zastanawiam się czy zwyczajnie się nie wycofać.Pozostawić relacje na etapie na którym jest.Nie chce kłopotów,a z Panem pracuje w jednej firmie, ponadto studiujemy razem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 Dziekuje.Coraz bardziej zastanawiam się czy zwyczajnie się nie wycofać.Pozostawić relacje na etapie na którym jest.Nie chce kłopotów,a z Panem pracuje w jednej firmie, ponadto studiujemy razem ]To powinnaś przemyślec,chyba,ze on Ciebie mocno pociaga...To wbrew pozorom nie są łatwe decyzje... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 Masz racje trudna ta decyzja,a wyrażnie widać że "nic" się z tego nie urodzi.Fakt ciesze się że ktoś mnie zaprosił na randke,ale to nie powód do stawianie wszystkiego na jedną kartę.Inez2503 ,co byś zrobiła na moim miejscu ? Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Przede wszystkim pan chcialby sie do Ciebie zblizyc. Chcialby z relacji czysto kolezenskiej przejsc na blizsza. Widzi okazje, podobasz mu sie i chcialby to konkretnie wykorzystac. Jaka relacje? Nieciekawa. Gwaltowna. Pan moze byc nawet agresywny, lubiec dominowac nad Toba, wywierac presje, tak mi to w tej chwil sie skojarzylo po tych kartach. A jaki jest? Wykorzystuje nadarzajace sie okazje i na ten moment Ty jestes dla niego taka okazja. Nie umie jej sie oprzec. Ogolnie to kombinator i lubi postawic na swoim. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 rany,brzmi to aż niebezpiecznie.Widać Pan sprawia dobre wrażenie,ale ma diabła za skóra. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Te karty odnosnie relacji nie sa zabawne: Wieża Boga 7 pałek Diabeł 7 Bulaw to cos wbrew woli drugiej osoby tez, moze byt takze gwalt, juz tak radykalnie. Przy Diable i Wiezy nie wyglada to fajnie. W podsumie masz XVI Wieze znowu. Cytuj
Vivere Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Te karty odnosnie relacji nie sa zabawne: Wieża Boga 7 pałek Diabeł 7 Bulaw to cos wbrew woli drugiej osoby tez, moze byt takze gwalt, juz tak radykalnie. Przy Diable i Wiezy nie wyglada to fajnie. W podsumie masz XVI Wieze znowu. no nie wyglądają te karty szczęsliwie. Ale, z drugiej strony, pytanie było w 1 osobie lp. stworzę. To tak jakby dzialania/ tworzenie przez gypsy było wbrew temu co pan ma na myśli? Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Vivere Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Napisano 18 Stycznia 2013 Być może się nakręcam,ale zaczynam się bać.To brzmi dość groźnie. Nie chce nikogo skreślać,a już tym bardziej nie chce się oglądać za sobą chodząc po firmie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi