nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) 1. Kim jestem obecnie dla siebie? rycerz denarów jestem osobą lojalną i uczciwą . 2. Co jest moją mocną stroną? 10 mieczy potrafię bardzo dobrze i rozsądnie analizować , wydaje mi się , że też intelekt . - robiłam ok 4 miesięcy temu bardzo podobny rozkład -wypadła ta sama karta na takie samo pytanie 3. Co jest moją słabą stroną? 7 denarow chyba idealna karta na tym miejscu. nie potrafię wziąć się do roboty , siedzę i patrzę jak przemijają mi szanse. nie zbieram plonów bo nie sieję ziaren . - te pytanie też było i też wypadła teraz ta sama karta tak samo jak wtedy 4. Czego brakuje mi w życiu? moc no właśnie m brak mi motywacji , samozaparcia , wiary w siebie , we własne możliwości. - ta karta też była taka sama nad takim samym pytaniem ! 5. Czego uczą mnie obecne trudności? papiez poważniejszego podejścia , a może i też zagłębiania się bardziej w swoją duchowość w swoje wnętrze . 6. Czego nie dostrzegam? 2 puchary o jejku no właśnie nie wiem czego nie dostrzegam POMÓŻCIE (nie jestem w związku ) 7. Co ukrywam przed sobą? słonce duże możliwości oraz hmm , możliwości spełniania swoich planów poprzez swoją bezczynność . jestem naprawdę głupia że tego nie realizuję . 8. Czego mam się w życiu nauczyć? kochankowie mam nauczyć się działać z własnej woli i siły bo ja tego chce . Nauczyć się okazywać bardziej swoje uczucia na zewnątrz. Nie ignorować ważnych spraw 9. Z czym powinnam się rozstać? sad powinnam zrobić definitywny rachunek sumienia (ha ! nawet mam juz taki ) i zacząć wszystko od nowa. albo wręcz przeciwnie , przestać wszystko analizowac 10. Co jest moim bogactwem? sprawiedliwosc tutaj mi się wydaje , że ładnie pokrywa się z moją mocną stroną. mam w sobie duże poczucie sprawiedliwości , obiektywizmu (również co do siebie) . potrafię przebaczać oraz jestem w miarę zaradna - znowu ta sama karta na takim samym pytaniu 11. Czego się boję? mag chyba jakoś się śmiesznie obawiam zacząć się spełniać , realizować . Oraz boję się nauki i tych zaległości .... (chociaż kiedyś byłam wręcz szkolną prymuską ) 12. Czego nie mogę w sobie zaakceptować? paz pucharow swojej wrażliwości , oraz to w sumie takiego niewinnego flirtu, spotkań/bliskości z drugą osobą . 13. Jak widza mnie inni ludzie? glupiec no właśnie, nie wykorzystuję swoich szans , możliwości -to jest głupie i często mi o tym mówią czemu ja się za siebie nie wezmę. 14. Czego unikam w życiu? 5 pucharow nie płaczę na rozlanym mlekiem za bardzo . nie przejmuję sie za bardzo tym co było bo to minęlo . nie skupiam się nie przeszłości i na rozczarowaniach związanych z przeszłością . Nie mam samonakrętki na przygnębianie się , ale niestety brakuje mi tej motywacji. pomimo świadomości tego , że robię źle . 15. Co da mi spełnienie? koło wyraźna zmiana . po powtarzających się kartach w takich samych pytaniach widze , że nic ze sobą nie zrobiłam i dalej tkwię w tym samym punkcie . Dziękuję KatiJo za rozkład , oraz wszystkim osobom które mi pomogą zinterpretować. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez nirva2991 Cytuj
alathea Napisano 15 Stycznia 2013 Napisano 15 Stycznia 2013 a gdzie masz te powtarzajace sie karty..? chyba kazda jest inna Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Napisano 15 Stycznia 2013 aaa 4 miesiące temu robiłam sobie rozkład bardzo podobny , i różnił sie tylko kilkoma pytaniami . niestety nie wrzuciłam go na forum . i było kilka identycznych pytań jak w tym rozkładzie - i na takie same karty co wtedy wyskoczyły takie same pytania co wtedy przepraszam za chaotyczność wypowiedzi ale już śpiąca jestem (a w sumie w takim stanie najlepiej pracuje mi sie z kartami ) i się plątam:)) Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 1. Kim jestem obecnie dla siebie? rycerz denarów Jestes pilna osoba, pracowita, wytrwala w swoich darzeniach. Nie zawracasz z raz obranej drogi. . 2. Co jest moją mocną stroną? 10 mieczy Potrafisz korzystac ze zdobytej do tej pory wiedzy, robic z niej uzytek. Poza tym umiesz zamykac za soba sprawy, ktore sprawiaja Ci bol lub w inny sposob szkodza. 3. Co jest moją słabą stroną? 7 denarow Zbyt latwo poddajesz sie rezygnacji. 4. Czego brakuje mi w życiu? moc Brak zaufania i wiary we wlasne sily i mozliwosci. 5. Czego uczą mnie obecne trudności? papiez Porzucania raz obranego kierunku myslenia, tkwienia w swoje wiezy z wzorcow zachowac i struktur myslowych. Musisz czasem wychodzic poza to i patrzec na sprawy toczace sie w Twoim zyciu z zupelnie innego pulapu. 6. Czego nie dostrzegam? 2 puchary Nie dostrzegasz, ze masz wokol siebie cala mase sympatycznych ludzi, ktorzy mogliby byc dla Ciebie wsparciem i ze tak naprawde to zalezy tylko i wylacznie od Ciebie. Musisz sie najpierw otworzyc, zeby moc przyjac innych do swojego serca. 7. Co ukrywam przed sobą? słonce Ze bardzo lubisz myslec w kontekscie "ja", "mi", "mnie", "moje". Ego gra duza role. Co ladnie pokrywa sie z karta wyzej, czego nie dostrzegasz. 2 Kielichy - nie dostrzegasz potrzeby wyjscia innym na przeciw, otwarcia sie na nich. 8. Czego mam się w życiu nauczyć? kochankowie W wiekszej mierze w to, co robisz angazowac serce. Ufac mu i jego madrosci. Nie bac sie decydowac wlasnie pod wplywem odruchow serca. 9. Z czym powinnam się rozstać? sad Ze zbytnim rozpatrywaniem po kolei wszystkich punktow zyciowych. Powinnas wiecej tu zaufac losowi, dac sie poniesc zyciu i ufac po prostu, ze w odpowiednim momencie intuicja da Ci znac, co i jak. 10. Co jest moim bogactwem? sprawiedliwosc No nie jestes osoba, ktora patrzy na zycie przez rozowe okulary. To plus. Potrafisz obiektywnie ocenic rzeczywistosc, jest ok... Nie budujesz zycia na iluzji. Jestes realistka. 11. Czego się boję? mag Boisz sie wziac swoje zycie calkowicie w swoje rece. Boisz sie rozpoznac, ze tak naprawde nie mozesz nikogo winic za swoje niepowodzenia, bo to Ty jestes Magiem swojego zycia. Ty ksztaltujesz rzeczywistosc dookola. 12. Czego nie mogę w sobie zaakceptować? paz pucharow Ze potrzeba Ci w zyciu milosci, uczucia i tego, aby ktos okazywal Tobie, jak bardzo jestes wazna. A moze, ze chcialabys, aby ktos Ci sie oswiadczyl... ? 13. Jak widza mnie inni ludzie? glupiec Jako osobe, ktora w zasadzie nie mysli o dniu jutrzejszym. Zyje dniem dzisiejszym, nie zamartwiajac sie. Takie troche wsiu bzdziu. 14. Czego unikam w życiu? 5 pucharow Unikasz spojrzeniu prawdzie w oczy. Lubisz zyc wyobrazeniami i nadziejami. Ciezko Ci pewne wyobrazenia i oczekiwania odlozyc na bok, rozpoznac, ze tak naprawde istenieja tylko w Twojej glowie. 15. Co da mi spełnienie? koło Wreszcie pozwolisz poniesc sie zyciu. A i pozwolisz dojsc do glosu Magowi (10=1+0=1 - I Mag). Zaczniesz podchodzic do zycia tak bardziej na luzie. Na zasadzie, ze co ma byc to bedzie. Z drugiej strony zaczniesz wykorzystywac swiadomie okazje, ktore sie pojawia i robic z nich jak najlepszy uzytek. Staniesz sie Magiem wlasnego zycia... krecacym Kolo wlasnego przeznaczenia. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 1. Kim jestem obecnie dla siebie? rycerz denarów Tak ~ osobą uczciwą... ceniącą sobie komfort, ostrożną i rozważną... 2. Co jest moją mocną stroną? 10 mieczy Jesteś osobą bardzo inteligentną ~ mogłabyś oiągnąć to czego chcesz wykorzystując swoją inteligencję właśnie... 3. Co jest moją słabą stroną? 7 denarow Wiele spraw czy też projektów pozostaje tylko w fazie Twoich rozmyślań czy też planów, nie realizujesz ich...a może najzwyczajniej - brak Ci cierpliwości (?) i to jest tą Twoją "słabą stroną"... 4. Czego brakuje mi w życiu? moc Stanowczości, odwagi i pewności siebie...cierpliwości i wytrwałości (tu się ładnie potwierdza punkt 3)... 5. Czego uczą mnie obecne trudności? papiez Nabywasz doświadczenia...obiektywnie oceniasz sytuacje...doświadczasz głębszego zrozumienia siebie i swojego życia ~ jego roli i sensu... 6. Czego nie dostrzegam? 2 puchary Nie dostrzegasz...hmmm, być może Kogoś kto chciałby się z Tobą pojednać, być może możliwości na fajną współpracę zawodową, a może po prostu tego że Ktoś chciałby Ci pomóc, czy być blisko Ciebie - no tutaj ciężko mi po tej karcie określić dokładnie czego nie dostrzegasz...w każdym razie nie dostrzegasz tego - że powinnaś bardziej otworzyć się na ludzi... 7. Co ukrywam przed sobą? słonce Że potrzebujesz ciepła, miłości...że brak Ci przenikliwości, odwagi i umiejętności dostrzeżenia sedna sprawy...brak Ci pewności że realizacja Twoich planów przyniesie coś dobrego... 8. Czego mam się w życiu nauczyć? kochankowie Masz nauczyć się brać pod uwagę dwoistość ludzkiej natury - ponieważ każdy człowiek to odrębna istota, może mieć odrębne potrzeby, pragnienia, upodobania etc..sztuki kompromisu, albo tego że musisz coś zmienić w sobie...no i w końcu stanowczości i odwagi przy podejmowaniu decyzji... 9. Z czym powinnam się rozstać? sad Myślę że ze zbytnim osądzaniem i rozliczaniem ~ wszystkich, wszystkiego, no i siebie samej... 10. Co jest moim bogactwem? sprawiedliwosc Moralność, uczciwość - dosłownie sprawiedliwość...i dobre intencje... 11. Czego się boję? mag Boisz się wziąć sprawy w swoje ręce ~ boisz się że nie poradzisz sobie z wyzwaniami... 12. Czego nie mogę w sobie zaakceptować? paz pucharow "swojej wrażliwości" ~ tak - i to dużej wrażliwości, zwłaszcza chyba tej "negatywnej" (nadmierne koncentrowanie się na wrażeniach, nadmierne przeżywanie zdarzeń i sytuacji...)...oraz to że brak Ci umiejętności chłodnej oceny sytuacji...no, nie mozesz zaakceptować tego ze dla Ciebie najbardziej istony (pomimo wszystko jest klimat emocjonalny (źle się czujesz wśród negatywnych emocji)... 13. Jak widza mnie inni ludzie? glupiec Jako Osobę spontaniczną, beztroską, bardzo ufną, z dużym poczuciem humoru...no ale też niestety troszkę nieodpowiedzialną i lekkomyślną... 14. Czego unikam w życiu? 5 pucharow "nie płaczę na rozlanym mlekiem za bardzo . nie przejmuję sie za bardzo tym co było bo to minęlo . nie skupiam się nie przeszłości i na rozczarowaniach związanych z przeszłością ." ~ otóż to! unikasz smutku jak tylko możesz ... 15. Co da mi spełnienie? koło Zmiana Twojego dotychczasowego postępowania ~ tu dużo zależy od Ciebie samej - jeśli odważnie podejdziesz do życia i będziesz realizować to co Ci przyniesie nie chowając głowy w piasek - dostaniesz grant od losu... Powodzonka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi