plota Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) w takim razie zamartwianie się tym panem było bez sensu. kasuję post Edytowane 16 Stycznia 2013 przez plota Cytuj
CessPablos Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 klawiature dopadla świńska grypa ??? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Jego intencje: umiarkowanie eremita wieża Nie ma względem Ciebie żadnych intencji, żyje w swoim świecie - swoim życiem... Jego oczekiwania wobec mnie: sąd kapłan mag Ja uważam ze Pan ma rodzinę - albo po prostu jest w poważnym związku...oczekiwań według Ciebie nie ma... Jak mnie postrzega: umiarkowanie rydwan cesarz (...) Pan żyje swoim życiem, nie angażuje się w myślenie o Tobie... Co mi może dać: wisielec świat kochankowie Nic Kochanie, życie w oddaleniu - czyli tak jak jest obecnie, a Ty nadal w tych Kochankach będziesz rozkminiać: co tam, jak tam, czy coś będzie etc... Ogólne nastawienie do mnie: cesarz wieża kapłanka Kumpelskie...niczego nie oczekuje, na nic się nie nastawia - takie spontaniczne podejście, jak sie spotkacie to pogadacie i tyle... Co ukrywa: umiarkowanie koło fortuny diabeł Wiesz, ja bym powiedziałą że nic nie ukrywa, Jego życie się po prostu toczy...a Ty w tym Diabełku się nakręcasz i dociekasz... Czego ja oczekuję: rydwan wieża kapłanka Tak jak piszesz - żeby się odezwał, bo Ty czekasz... Co mogę dać z siebie: wisielec koło fortuny wieża Nic...ewentualnie zmienić obecny sta rzeczy - czyli ~ przestań czekać... W jakim kierunku zmierza relacja: koło fortuny kapłan głupiec Toksyczne nakręcanie się...Pan kogoś ma... P.S. Pozwoliłam sobie dokonać poprawek, bo to przyprawiało o oczopląs myślę że nie będziesz miała nic przeciwko temu...i mam nadzieję że poprawnie rozszyfrowałam karty ... Pozdrawiam Cieplutko. Cytuj
plota Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) bardzo dziękuję... pewnie tak właśnie jest Edytowane 16 Stycznia 2013 przez plota Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 bardzo dziÄkujÄ... pewnie tak wĹaĹnie jest Co ty Kochanie masz z tą klawiaturą ? Weź coś Słonko zmień bo ciężko się czyta... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi