Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 Poprosiłam rano Linkinię (dziękuję) o karty na pana poznanego kilka miesięcy temu w necie..Już na niego były karty : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65383-tajna-kieszen-i-rtg.html Wcześniej podchodziłam do niego sceptycznie, ale widzę, ze on zabiega tak jak powinien robić to męzczyzna..Jest sam, ma 2 dzieci..Nie chcę się angażować z obawy przed zranieniem,stąd te karty... Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów jak dla mnie to on chce zacząć coś na nowo, chyba potrzebuje kobiety, żeby przy nim była i wg mnie chyba chce dać szansę na rozwój relacji Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan chyba chce zawalczyć o nią, mimo silnego rozdarcia i teraz nie wiem, albo rozdarty jest przez rodzinę moją (on wie, że nie jestem sama..), albo faktycznie ma poważne zamiary... Cytuj
Lenka10 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów Moim zdaniem pan chciałby ułożyć swoje życie na nowo ,w dotychczasowym czuje się bardzo samotny i w Tobie widzi nadzieję na to że na na lepsze jutro. Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan ma poważne zamiary ale ma też świadomość że osiągnięcie celu nie będzie łatwe( Twoja rodzina), mimo tego ma chęć zawalczyć o to. Cytuj
Davisa Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Poprosiłam rano Linkinię (dziękuję) o karty na pana poznanego kilka miesięcy temu w necie..Już na niego były karty : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65383-tajna-kieszen-i-rtg.html Wcześniej podchodziłam do niego sceptycznie, ale widzę, ze on zabiega tak jak powinien robić to męzczyzna..Jest sam, ma 2 dzieci..Nie chcę się angażować z obawy przed zranieniem,stąd te karty... Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan Po pierwsze: Brakuje mu kobiety :-) A po drugie: Flirtuje licząc cicho, że coś poważniejszego z tego wyjdzie może. Jak dla mnie, facet na razie się dobrze bawi. Może ma kilka kandydatek z podobnymi zamiarami wobec nich? A właściwie, dlaczego jeszcze się nie spotkaliście, skoro znacie się już kilka miesięcy a w kartach wychodzi, ze chce się "ustatkować"? Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Davisa Cytuj
nirva2991 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan tutaj mogą być też bardzo duże wyobrażenie co do oczekiwań Pana . Dopatruje się jakiejś wielkiej szansy akie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów ale Ci podobne karty wyskoczyły . chce pracować nad tą relacją , uważa Cię za piękną i wartościową kobietę , w dodatku bardzo silnie na niego działasz seksualnie ) W tych intencjach (tak mi teraz wpadło do głowy ), że może Pan szuka wsparcia u Ciebie (5 denarów) . Cytuj
Lenka10 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 A właściwie, dlaczego jeszcze się nie spotkaliście, skoro znacie się już kilka miesięcy a w kartach wychodzi, ze chce się "ustatkować"? może on ogólnie chce się ustatkować ,a w INEZ na tyle na ile ją zdążył poznać widzi potencjalnie idealną kandydatkę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 Flirtuje licząc cicho, że coś poważniejszego z tego wyjdzie może. Jak dla mnie, facet na razie się dobrze bawi. Może ma kilka kandydatek z podobnymi zamiarami wobec nich? A właściwie, dlaczego jeszcze się nie spotkaliście, skoro znacie się już kilka miesięcy a w kartach wychodzi, ze chce się "ustatkować"? Pisałam, on mnie zaczepiał czasem, ale ja go zbywałam, nie reagowałam. Jakieś 10 dni temu napisałam mu tylko, ze kasuje profil, to on mi szybko dał swoje gg, na co ja podałam mu moje i usunęłam konto. Mimo, że się "znamy" od kilku miesiecy, ta znajomośc dopiero teraz się zaczyna rozwijać.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Piszesz, ze wychowuje sam dzieci. W tym pierwszym rozkladzie widac ewidentnie, ze odczuwa brak kobiety. Przyjaznie z kobietami (tu z Toba) rozpatruje pod katem konkretnego celu (8 Monet), rozpatruje, czy ta kobieta nadawalaby sie na zone i matke dla jego dzieci. Ogolnie czuje sie zdany na siebie i los i wie, ze z kobieta byloby mu latwiej. Podsum HB to XI Pasja i II Kaplanka. Potrzeba mu energicznej kobiety, ktora umialaby rowniez o niego zawalczyc, uniesc brzemie odpowiedzialnosci i byla przy tym wrazliwa, delikatna i kobieca, potrafila korzystac z intuicji, byla swiadoma takze roli, jaka musialaby odegrac jako matka (II Kaplanka to tez swiadomosc lona). Czego od oczekuje po tej znajomosci. Ze zaiskrzy miedzy Wami i ze z tego bedzie mialo szanse zrodzic sie cos wiecej (10 Kielichow + V Papiez), ze do glosu dojdzie serce (VI Kochankowie). Podsum HB to VIII Sprawiedliwosc. Wazne, zebyscie byli wobec siebie uczciwi i uwazali, aby sie nawzajem nie zranic. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Pan chciałby się odrodzić przy Tobie po przeżyciach,sprzwdzić jak funkcjonowałby w związku jako mężczyzna,zacząć od nowa. Od znajomości z Tobą oczekuje że dojdzie do wewnętrznej równowagi. Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Poprosiłam rano Linkinię (dziękuję) o karty na pana poznanego kilka miesięcy temu w necie..Już na niego były karty : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65383-tajna-kieszen-i-rtg.html Wcześniej podchodziłam do niego sceptycznie, ale widzę, ze on zabiega tak jak powinien robić to męzczyzna..Jest sam, ma 2 dzieci..Nie chcę się angażować z obawy przed zranieniem,stąd te karty... Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów chce miec rodzine, brakuje mu babki i z pewnoscia nadal bedzie i Ciebie zabiegał Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan chce stabilizacji i spelnienia- ale tez wie, ze to nie bedzie latwa sprawa- ja mysle, że to konkretny facet Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 Poprosiłam rano Linkinię (dziękuję) o karty na pana poznanego kilka miesięcy temu w necie..Już na niego były karty : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65383-tajna-kieszen-i-rtg.html Wcześniej podchodziłam do niego sceptycznie, ale widzę, ze on zabiega tak jak powinien robić to męzczyzna..Jest sam, ma 2 dzieci..Nie chcę się angażować z obawy przed zranieniem,stąd te karty... Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów chce miec rodzine, brakuje mu babki i z pewnoscia nadal bedzie i Ciebie zabiegał Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan chce stabilizacji i spelnienia- ale tez wie, ze to nie bedzie latwa sprawa- ja mysle, że to konkretny facet Ja też myslę,ze konkretny...Poczekam na spotkanie z nim i wtedy będę więcej wiedziała:) Cytuj
Vivere Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Poprosiłam rano Linkinię (dziękuję) o karty na pana poznanego kilka miesięcy temu w necie..Już na niego były karty : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/65383-tajna-kieszen-i-rtg.html Wcześniej podchodziłam do niego sceptycznie, ale widzę, ze on zabiega tak jak powinien robić to męzczyzna..Jest sam, ma 2 dzieci..Nie chcę się angażować z obawy przed zranieniem,stąd te karty... Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów jak dla mnie to on chce zacząć coś na nowo, chyba potrzebuje kobiety, żeby przy nim była i wg mnie chyba chce dać szansę na rozwój relacji Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan chyba chce zawalczyć o nią, mimo silnego rozdarcia i teraz nie wiem, albo rozdarty jest przez rodzinę moją (on wie, że nie jestem sama..), albo faktycznie ma poważne zamiary... Pan jest ukierunkowany na założenie nowej rodziny. Upatruje w Tobie potencjalną kandydatkę, na stałą partnerkę. Wygląda interesująco. Cytuj
Davisa Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Tak sobie myślę i coś mi nie gra w tym człowieku.... Jakoś nie widzę tu chęci wejścia w głębszą relację, przyjaźni. Facet moim zdaniem szuka ładnej babki, która doda mu prestiżu, wyleczy z kompleksów, którą będzie mógł pochwalić się kolegom - nie wiem jak to inaczej określić. Intencje: Chce się pocieszyć z ładną kobietą? Czego oczekuje: A nuż coś z tego będzie? - tak mu coś w głowie przebłyskuje.... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów Pan zobaczył w Tobie nadzieję na stworzenie związku, na odmianę, bo brakuje mu uczuć i kobiety. Liczy na to, że zostaniesz jego partnerką, z którą mógły budować przyszłość. Miałam też myśl, że w tych 5 denarach nie chce pokazać po sobie tych oczekiwań. Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan Chce zawalczyć o Ciebie, zbliżyć się, a potem przerodzić waszą relację stopniowo w coraz poważniejszą, w związek, rodzinę. Wydaje się, że pan ma dobre zamiary, że jest w porządku Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Jakie ma intencje wobec mnie? Sąd Ostateczny 5 denarów Koło Cesarzowa As Buław 8 denarów Brakuje mu pełnej rodziny, brakuje mu stałej partnerki, poszukuje wsparcie emocjonalnego, ciepła. Jesteś dla niego szansą na stały związek, widzi to "przyszłościowo" i będzie pracował nad wasza relacją. Z tych kart widać ze bardzo zależy mu na Tobie. Czego on oczekuje od znajomości ze mną? 5 buław Kochankowie 10 pucharów Kapłan Uczuć, emocji, namiętność. Poruszasz go, wzbudzasz w nim chęć działania, ale nie chce zaprzestać na romansie, ma nadzieje na stały związek. Ładne karty na relację Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 Tak sobie myślę i coś mi nie gra w tym człowieku....Jakoś nie widzę tu chęci wejścia w głębszą relację, przyjaźni. Facet moim zdaniem szuka ładnej babki, która doda mu prestiżu, wyleczy z kompleksów, którą będzie mógł pochwalić się kolegom - nie wiem jak to inaczej określić. Intencje: Chce się pocieszyć z ładną kobietą? Czego oczekuje: A nuż coś z tego będzie? - tak mu coś w głowie przebłyskuje.... Nie bardzo rozumiem, tym bardziej, że Twoja interpretacja znacznie różni się od innych.Czy możesz napisać mi więcej, co Ci nie gra w tym człowieku? Cytuj
Davisa Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Tak jakoś intuicyjnie ten pan mi nie pasuje. A możesz napisać, czy bez problemu mogłaś się z nim skontaktować na tym portalu? Chodzi mi o to, czy można wywnioskować, że przesiaduje tam namiętnie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 17 Stycznia 2013 Tak jakoś intuicyjnie ten pan mi nie pasuje. A możesz napisać, czy bez problemu mogłaś się z nim skontaktować na tym portalu? Chodzi mi o to, czy można wywnioskować, że przesiaduje tam namiętnie? On do mnie napisał pierwszy, ja go potraktowałam, z dystansem...Trochę go olewałam, a on rzadko tam bywał..Jak napisałam, ze kasuje konto, to mi podał namiary do siebie, ale ja podałam jemu nr mojego komunikatora, zeby to on pierwszy zadziałał...No i się odzywa.. Ja mam inne odczucia niż Ty, stąd moje zapytanie.. Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Wiesz Aga ja to mam wrazenie, ze on jakby zaczynal zycie od nowa. Intencje raczej nie sa zle, zaczyna czuc wiez miedzy wami i lubi bardzo z toba gadac. Cytuj
Selenit666 Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Tak sobie myślę i coś mi nie gra w tym człowieku....Jakoś nie widzę tu chęci wejścia w głębszą relację, przyjaźni. Facet moim zdaniem szuka ładnej babki, która doda mu prestiżu, wyleczy z kompleksów, którą będzie mógł pochwalić się kolegom - nie wiem jak to inaczej określić. Intencje: Chce się pocieszyć z ładną kobietą? Czego oczekuje: A nuż coś z tego będzie? - tak mu coś w głowie przebłyskuje.... ja sie z tym zupelnie nie moge zgodzic bo sad znaczy, ze pewnie jest po kryzysie i sie odrodzil, 5 denarow z cesarzowa to brak mu dobrej kobiety, kobiety jego zycia. Nie widze kompleksow ani to, ze chce sie chwalic przed znajomymi szczegolnie, ze rozklad konczy 8 denarow trwale budowanie relacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 18 Stycznia 2013 Wiesz Aga ja to mam wrazenie, ze on jakby zaczynal zycie od nowa. Intencje raczej nie sa zle, zaczyna czuc wiez miedzy wami i lubi bardzo z toba gadac. On mi to nawet napisał, że mnie po prostu polubił i lubi ze mną gadać)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi