Gość sheina Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 8 denaró zima dla mnie.... styczen luty marzec.. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Tak za około 8 Miesięcy (ponieważ Denary to właśnie miesiące)...a inaczej - pierwsza dekada Panny ~ 23 Sierpnia - 2 Września...czyli wychodzi na to samo... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 8 denaró zima dla mnie.... styczen luty marzec.. Sądzę, że może się odezwać jeszcze w znaku koziorożca, czyli za kilka dni, ew. w znaku byka, czyli w kwietniu:) Albo do 8 dni.. Cytuj
nirva2991 Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 8 denarów to często choinka po prostu , więc albo tej zimy jeszcze , ale następnej ale nie wiem Cytuj
Vivere Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 ło matko...cały czas testuję ten "czas" strzelam, że w ósmym , denary, założyłam z obserwacji, że na lato mi pasują. Zatem sierpień. Zima to miecze- tak mi pasuje, straszny ziąb na moich kartach. Ps. Ale logika mi mówi, że jak ma/chce się odezwać to pewnie nie będzie czekał tak długo Cytuj
Gość sheina Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 ale moja logika ,ktore funkcjonuje w przypadk znajomosci jego oosby inavczej podpowiada,ze nie i ze moze rownei dobrze si enigdy nei odezwac ja mam na 5 denarow zime jak cholera. a na monetach sa gwiazyd na kazdej,jak platki sniegu dla mnei to okres zimowy;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Stycznia 2013 Maestro Napisano 16 Stycznia 2013 ale moja logika ,ktore funkcjonuje w przypadk znajomosci jego oosby inavczej podpowiada,ze nie i ze moze rownei dobrze si enigdy nei odezwac ja mam na 5 denarow zime jak cholera. a na monetach sa gwiazyd na kazdej,jak platki sniegu dla mnei to okres zimowy;) Ja tez uważam, ze zima...PIsałam Ci:) Cytuj
Vivere Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Wcale się nie sprzeczam. Podzieliłam się z Wami tym co pomysłalam. Chyba bardziej w celach testowych. edyt. Pytanie w jakim miesiącu? odpowiedź w ósmym. A że ósmy miesiąc to sierpień to poleciałam co mi pierwsza myśl przyniosła Cytuj
Gość sheina Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 i dobrze ...strzelasz mi tu pozytywną energią a ja potrzbuje dzis bom chora ja sie nei smialabym przeczac ! Cytuj
Gość ANEZ Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Nie spieszy mu się możę to być wrzesień,pazdziernik br. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi