Skocz do zawartości

w jakim miesiac sie odezwie?pora roku

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

8 denaró

zima dla mnie....

styczen luty marzec..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak za około 8 Miesięcy (ponieważ Denary to właśnie miesiące)...a inaczej - pierwsza dekada Panny ~ 23 Sierpnia - 2 Września...czyli wychodzi na to samo...

• Maestro
Napisano
8 denaró

zima dla mnie....

styczen luty marzec..

Sądzę, że może się odezwać jeszcze w znaku koziorożca, czyli za kilka dni, ew. w znaku byka, czyli w kwietniu:) Albo do 8 dni..

Napisano

8 denarów to często choinka po prostu , więc albo tej zimy jeszcze , ale następnej :D ale nie wiem :)

Napisano

ło matko...cały czas testuję ten "czas"

strzelam, że w ósmym :D, denary, założyłam z obserwacji, że na lato mi pasują. Zatem sierpień.

Zima to miecze- tak mi pasuje, straszny ziąb na moich kartach.

Ps. Ale logika mi mówi, że jak ma/chce się odezwać to pewnie nie będzie czekał tak długo :D

Napisano

ale moja logika ,ktore funkcjonuje w przypadk znajomosci jego oosby inavczej podpowiada,ze nie i ze moze rownei dobrze si enigdy nei odezwac :P

ja mam na 5 denarow zime jak cholera. a na monetach sa gwiazyd na kazdej,jak platki sniegu :) dla mnei to okres zimowy;)

• Maestro
Napisano
ale moja logika ,ktore funkcjonuje w przypadk znajomosci jego oosby inavczej podpowiada,ze nie i ze moze rownei dobrze si enigdy nei odezwac :P

ja mam na 5 denarow zime jak cholera. a na monetach sa gwiazyd na kazdej,jak platki sniegu :) dla mnei to okres zimowy;)

Ja tez uważam, ze zima...PIsałam Ci:)

Napisano

Wcale się nie sprzeczam. Podzieliłam się z Wami tym co pomysłalam. :D Chyba bardziej w celach testowych.

edyt. Pytanie w jakim miesiącu? odpowiedź w ósmym. A że ósmy miesiąc to sierpień to poleciałam co mi pierwsza myśl przyniosła

Napisano

i dobrze ...strzelasz mi tu pozytywną energią a ja potrzbuje dzis bom chora :P:D

ja sie nei smialabym przeczac !

Napisano

Nie spieszy mu się możę to być wrzesień,pazdziernik br.